icon

Váš názor na zväčšenie pier?

17. nov 2024

Aky mate na to nazor? Paci sa vam to?

minimie
17. nov 2024

Môjho kamaráta dcéra domov s týmto prišla, tak v momente si to všimol a vo všetkej úprimnosti jei vynadal že jak ku... vyzerá. Potom kade chodil tade nadával lebo kamoši ho vysmiali. A pritom pár tých jeho kamošov takéto milenky aj majú, tak ale nie že by sa im tak páčilo ale tieto ženy sú tak nejak ľahšie dostupné keď ukážu že majú peniaze. To celkom potvrdzuje čo bolo hore písané že zamysli sa akým chlapom sa toto páči. Preto vynadal hnusne vlastnej dcére.
A k tomu či to je pekné alebo nie, problém je že baby si tam často nechajú dať viac ako sa zmestí a potom to vyzerá príšerne a vidieť to. Lebo ty sa na seba kukáš spredu do zrkadla. Tak to vyzerá pekne plne. Ale všetci ostatní ťa vidia z rôznych uhlov a z profilu je to kačka. Ono keď sa to nevtrepe do pier tak to je aj mimo nich a pod nimi a buď to vytŕča až od nosa a od polky brady alebo sa pod nosom spraví hlboká horizontálna vráska.
A ten obrázok to je fakt prototyp toho čo už je moc a každý si to všimne (a zo slušnosti si nechá pre seba).

annm81
17. nov 2024

@1ryba Ja som väčšinu času v kontinentalnej západnej Európe alebo Amerike a musím potvrdiť, že ženu z východnej Európy často spoznáš na prvý pohľad - umelé pery, výrazne dorobené obočie, silný makeup... ak má silnú nadváhu, ešte to môže byť Britka 🙂

minenkak
17. nov 2024

Pokiaľ to nieje prehnané a pekne spravené prečo nie.Aj tie veľké sú asi pre majiteľku pekné,tak čo, každému sa páči niečo iné

rozculena
17. nov 2024

to na tej foto že vôbec.
tá druhá foto je stále tá istá osoba,je to upravené v nejakom editore,určite to nie je normálna výplň

sasa1310
17. nov 2024

nie, nepáči. My sa na tom doma dosť bavíme. Hlavne, keď sa tie slečny ukážu z profilu 😀 Duck face

3princezne
17. nov 2024

Ak mam naozaj uprimne napisat, co si o tom myslim, proste mne to mozog nevie pochopit. Aj ta foto, co si sem dala, preco sa niekto dobrovolne takto znetvoruje? Mne vzdy oci idu vypadnut, ked to vidim, tak sa zhovadit. Ale ja asi nedrzim krok s modou alebo co. Vravim si, chvala bohu, ze to nie je trvale, ze mozno tu chybu olutovali tie baby a znova si to nedaju. Vsetkym odstavaju divne pery ako po autonehode. Podla mna dnes uz zeny maju uplne pokrivene videnie, pre vela z Vas to je asi pekne. Ja vidim len niekoho znetvoreneho. A pritom nie som ani nejaky odporca plastickych uprav, sama mam jednu za sebou. Ale ja to baby nechapem. Take ste krasne, mlade. Niektore modne trendy su ozaj hruza

tykat
17. nov 2024

😅 toto su take ze babenka hovori "len tak jemne to mam pichnute" a okolie vidi kacicu.

majamat
17. nov 2024

autorka, to je hrozne. rovnako hrozne sa mi zda spulenie pier na socialnych sietach. vyera to hrozne. zeny si tym chcu opticky zvycsit pery,a le tie crty co im to pridava akosi nevnimaju a vobec to nie je pekne.

a teda vseobecne napichane sa mi nepacia, ale pozrela som hore spominane Russian lips a to vyzera fakt dobre, ak je to tak dobre urobene. keby zenu nepoznam a ma toto, tak to ani nezsitim.

tykat
17. nov 2024

@annm81 este nadviazane vlasy si zabudla. A potom uz len leginy zaryte do zadku, bundicka po pas a vysoke stekle.

maminkadeticiek
17. nov 2024

Ze tie zeny maju pronlem v hlave a nie v perach,ale inak mi je to uplne jedno.

annm81
17. nov 2024

@tykat Áno, a ešte kolotočárske oblečenie a strašne silný sladký parfém.

evcagabi
17. nov 2024

Mne sa to paci ale ja by som do toho nesla, lebo sa bojim ihiel 😅

mamamasama
17. nov 2024

Toľko žien má urobené pery, prsia, botox a nikto o tom ani netuší. Nestotožňujem sa s názorom, že na každej to vidieť. A nie, ja pery urobené nemám, ale mám mnoho kamošiek, ktoré ich majú a je to urobené tak kvalitne, že to nezistili ani ich matky.

mojemenonikto
17. nov 2024

Ako muž môžem povedať, že sa mi to vôbec, ale že vôbec nepáči. Mám problém aj s prehnaným makeupom a polmetrovými nechtami. Neznášam akékoľvek zásahy do tela, ktoré nie sú podmienené zdravotne. Patria sem napichané pery a samozrejme aj rôzne iné úpravy, či už prsníkov, tváre, alebo zadku. Celý život tvrdím, že krása tela je niečo, čo je subjektívne a hlavne sa to veľmi rýchlo opozerá. Ak sa človek denne stretáva s tým istým partnerom/partnerkou, môže to byť zrovna aj ten najkrajší človek na svete, ale po niekoľkých rokoch je to zvyčajne jedno. A o tom či vzťah vydrží, o tom rozhodujú úplne iné parametre. Mne je jedno, či má žena nadváhu, škúli, alebo má úplne ploché prsia. Ak je s ňou sranda, dokážem sa s ňou porozprávať, je empatická, nie je hysterická a je to parťáčka do koča aj do voza a objaví sa samozrejme aj tá povestná chémia, tak si pokojne začnem aj s Fantozziho dcérou (viem, že to bol muž 😂). Ale v tej chvíli sa pre mňa stáva tou najkrajšou na svete. A plne súhlasím s tým, čo povedala @biba_18. Takto upravené ženy priťahujú špecifickú kategóriu chlapov. Ale nevylučujem, že sú ženy, pre ktoré sú práve takí muži príťažliví. Tak potom smelo do toho 😉
Inak, aby som ešte doplnil myšlienku, nie som ani fanúšik nastrelených vlasov u mužov 😁

lonely66
Odpoveď bola odstránená
snowflakenel
17. nov 2024

Ono je to ine,,ked si das.napichat.uplne normalne pery,,ktore to ani nepotrebuju( a.zeny si myslia, ze ano) a ked si das pichnut pery,,ktore su povodne vlastne len 2 ledva viditelne ciarky.....

1ryba
Odpoveď bola odstránená
lucia13022023
17. nov 2024

@1ryba to neviem, nie som plastický chirurg, no videla som aj pekne pery. Niektoré sú fskt ze strašne lacné, ako tie co posielala autorka. Ale niektoré sa dajú fakt spraviť pekne, len treba ísť k odborníkovi. Tak isto aj s prsiami napr. Sú prsia a prsia. Niektoré pekne, decentne.. Iné balony.

mogaa
17. nov 2024

@biba_18 no ak sa náhodou začneme o tom baviť a poviem že ja ja mám upravené pery, tak tomu neveria.....ani kozmetička si to nevšimla🙂následne som bola aj na inej estetickej klinike kde som chcela ísť na mezoterapiu, tá doktorka čo ju prevádzkuje mi sama povedala, že pery mám tak pekne prirodzeno robené, že ona to zbadala len preto že s tým pracuje....

1ryba
Odpoveď bola odstránená
heni79
17. nov 2024

Tá fotka, autorka, je strašná.

snowflakenel
17. nov 2024

@1ryba zalezi od toho,,kto to robi a ako to urobi. Suseda ma.fakt.tak.urobene, ze.som neverila, ze nie su jej. Pristanu jej.a.hlavne pristanu k tvari. To je tiez velmi podstatne. Ja som tiez zvazovala, lebo mam len ciarky, ze ani ruz nevidno......no mam drobnu tvar, prepadnute lica,,cize tazko

mogaa
17. nov 2024

@1ryba to nebolo o platení a ani o hanení či chválení....len sama skonštatovala že ich mám pekne robené, hoci neboli robené u nich....teraz mám ísť na korekciu permanentného a uvažujem že si dám trošku tmavší odtieň , lebo to mám tak prirodzene urobené že vyzerajú uplne normálne len sú pekné ale taká prirodzená farba, tak rozmýšlam že trošku nech mám odtieň ako by som bola namalovaná🙂

biba_18
17. nov 2024

@majamat zboku by si si to všimla ...

biba_18
17. nov 2024

@mamamasama toto nie je smerodajné - moja mama si "nevšimla" že mám tetovanie, nevenovala tomu pozornosť jednoducho - a nie že by ho nebolo vidno ...

scila
17. nov 2024

Vždy keď na mňa v práci taká prehovorí a mne husia koža naskočí, keďže to pôsobí dojmom že to už už ide prasknúť, tak ma napadne, že či aj táto hviezda je presvedčená, ako to má decentne napichnuté, a ako to prirodzené vyzerá a nikto nevidí, že to má. Lebo to všetci vidíme a nechápeme ako si to môžu dať a tak sa zhovadiť. Aj tu na MK je pár takých čo sa tvária, aké to majú jemné a prirodzené. A teda nemajú. Je to umelé a nepekné.

biba_18
17. nov 2024

@mamamasama a okrem toho - vy kamošky ste si to všimli?

biba_18
17. nov 2024

@mogaa a to ti nenapadlo že tvoja kozmetička ti to povedala len preto aby ti polichotila? akože fakt čakáš že ti niekto povie že to máš strašné?

majamat
17. nov 2024

@biba_18 neviem. nazivo som to nevidela. teda myslim

ibrunova
17. nov 2024

Moji kolegovia komentujú také baby, že doma by to nechceli, ale takéto sú dobré tak "na chatu"