icon

Veľké pysky

15. okt 2022

Je mi trápne o tom písať, tak anonym. Mám väčšie pysky a strašne sa za to hanbím. Neviem do akej miery sú veľké, rozhodne tam dole nemám len "čiarku". Hanbím sa za to, odmietam aj mužov. Strašne sa hanbím pred mužom vyzliecť. Každopádne som sa zoznámila s jedným mužom, priťahuje ma a ja jeho tiež... Ale hanbím sa s ním do postele. Trápi ma to.
Boli ste niektorá na labioplastike? Ako to prebieha, ako dlho sa to hojí?

Strana
z2
aceris
15. okt 2022

Najprv zisti ci to tomu chlapovi co chces to vadi...ak nie, naozaj nemas co riesit...po detoch sa ti to este zmeni. A moze to byt riadny rozdiel aj hore aj dole....

silvana28
18. okt 2022

Kludne nápis spravu

banderaska29
18. okt 2022

napíš mi IP. bola som na tom, poviem ti bližšie čo a ako 🙂

mysulkamysulka
8. dec 2023

Myslis, ze vsetci chlapi maju dokonalych pipikov, ako z katalogu? 😁😁😁 Nie, maju ich krivych, tmavych, neoholenych/zle oholenych, prilis malych, prilis velkych, jedno vajco vacsie, ako druhe, niektorym vajcia strasne vysia, inym ani nevidno 😁 Poviem Ti to, co povedal plasticky chirurg mojej kolegyni, ked chcela nove prsia:" ked chlapa dostanete do postele, absolutne ho nebude zaujimat, ake mate prsia." 😉 A co sa paci jednemu, sa nepaci inemu. Niekto ma rad pubicke susky, niekto vyvynute, vyzrete, niekto male dvorce na prsiach, niekto velke, niekomu celulitida vadi, vacsine chlapov nevadi, radu zakoncim starym znamym Stefanom z Horehronia z Farmar hlada zenu:"Hlavne, aby clnocek mala." 😄♀️

hrabovo
8. dec 2023
madeline1
8. dec 2023

Tak iba ciarku tam mat nemozes...a ked ti plastiku lekar neodporucil, asi ju nepotrebujes...neviem, co si mam predstavit pod pojmom velke...ale prekvapuje ma, ze sa nepacis sama sebe, okrem toho si ich tolke nevidela...hoc kazda je ina...neviem preco, zda sa mi zbytocne, ze to riesis...

walentina7
Odpoveď bola odstránená
miskomuska
1. jún 2024

Nemáš sa za čo hanbiť. Nám mužom sa to páči a v sex je o to lepší a vzrušujúcejši.Za mňa sú ženy s veľkými pyskamy atraktívne a príťažlivé.Mala by si byť na to hrdá že si takto obdarená .

dragon29
Odpoveď bola odstránená
muzskylukas
24. máj 2025

A pred tým si sa nehanbila alebo niekto ti povedal jeho jej komplex a ty si teraz myslíš že tam dolu nie si v poriadku ? Tak ako penisy tak aj vagíny sú rozličné a v poriadku.

darry26
Autor odpoveď zmazal
darry26
5. jún 2025

Ahoj ja ich mám tiež dosť veľké. V stoji mi vysia von asi 7-8 cm ale sú moje a mne sa to aj páči.

Strana
z2