icon

Vplyv plastických operácií a sociálnych sietí na spoločnosť

4. apr 2025

Cim ďalej tým viac stretávam ľudí zahladenych do mobilov a ženy,ktoré riešia len plastické operácie.
Normálne sa zamýšľam,ake to tu bude za pár rokov.
Vďaka mobilom zabúdame žiť,nevidíme vlastnú rodinu atď
Kvôli plastikam sa vytráca nejaká ta "normalnost".Každý svojsky,niecim iný,ale napriek tomu krásny svojim spôsobom.Lebo každý jeden človek je krásny.Kazdy jeden človek,musí byť aj starý.Zaujimave je,že každý sa chce dožiť dlhého veku-staroby,no nechce zostarnut..Súčasť života.
Ženy sú zrazu také "rovnake".Spuchnute, nafúknuté,umelé.Dnes som bola v čakárni a oproti mne sedeli ženy cca 60-tnicky.Cely čas si radili,kde ísť,za kým ísť...botox,kyselina,korekcia viečok,výplne do líc... atď.Pritom obe ženy vyzerali hrozne.Za prvé,vek neskryjes,neoklames

Strana
z2
ukgirls
4. apr 2025

a tento prispevok si napisala na dubovy list a poslala po holubovi kamoske nech to za teba napise ,aby si nebola zahladena do mobilu?

unicornlady
4. apr 2025

Ja nestretávam ľudí, ktorí by hovorili o plastických operáciach.

minenkaa
4. apr 2025

Poznám osobne iba jediného človeka po plastike tvare a to som ja inak nikoho,všetci v mojim okoli riešia iba to ,ako si čo najviac užiť svoj súkromný zivot

minenkaa
4. apr 2025

A mobil mám teraz pod nosím aj ja a poznám svoju rodinu a aj si užívam zivot

autor
4. apr 2025

@ukgirls Dobre vieš,že nie.Pointa ostáva aj keď tento príspevok je písaný na "mobile".
No netravím na ňom cele dni.
V dnešnej čakárni u lekára ma tie dve ženy dosť prekvapili,keď som ich pocuvala/inú možnosť som nemala/.Žiadna debata o deťoch,manzeloch atd,ale toto.
Ja chápem,že tu je väčšina žien,čo riešia presne toto iste a za tento môj príspevok mi tu budete nadavat.Ale ja verím,že ešte ostanú aj "normalne" prirodzene ženy,ktoré sú so sebou spokojne.

ukgirls
4. apr 2025

ako tie co ta videli pisat na mobile vedia,ze si tam len chcilu -v ich ociach si proste ty ta zahladena do mobilu ..a hold zamerala si sa len na plastikovych ludi.. pritom je tu kopa inych tem, mamiciek riesiacich pichoviny ale aj normalne veci .. proste vidis len to co chces vidiet ...

autor
4. apr 2025

@ukgirls Vidím "rovnake" napichane,prerobené ženy. A dnes som mala možnosť ich aj pocuvat.
Ako ved kľudne sa aj ty daj napichat,prerobiť.Tvoja vec.

ukgirls
4. apr 2025

tak preco si nebola hrdinka a nespytala sa babiek na ich nazor preco to robia ... no kazen pod anonymitou kt aj tak nikoho nezaujima - to ano .. a ano kazdeho vec co si robi so svojim telom .. o mna strach mat nemusis co si so sebou dorobim .. ja si svoj zivot uzijem tak aby som na stare kolena nelutovala,ze som zivot nezila,ale starala sa do druhych miesto seba ;)

sara07
4. apr 2025

nechaj žit
nejak ti zasahuju do života, je večer a ty ich stále riešiš namiesto toho aby si čitala svojim detom rozpravku alebo si čitala knihu a venovala sa svojmu dušenému zdraviu a relaxácie
ich telo ich vec, ich život a ja rada pridávam ich maternica, do toho teba nič

rozculena
4. apr 2025

prečo by sa šestdesiatničky mali baviť o deťoch? Veď ich deti sú už veľké,netreba im vymieňať plienky,kojiť ich ani riešiť detské choroby.
Dnešné šesťdesiatničky nie sú zrobené babky v krojoch a so šatkou na hlave,chodia ešte do práce.....snáď sa môžu rozprávať o čom chcú,nie sú povinné teba sa pýtať.

viestta
4. apr 2025

Ja nejak casto nestretam prerobene rovnake zeny. Normalne stratavam naturalne vyzerajuce, niektore pestovane, niektore nie, niektore upravene, niektore nie a myslim si, ze ich je ovela viac ako tych "prerobenych rovnakych"

olimuc
4. apr 2025

Vzdy si spomeniem na komentar … ma v sebe viac plastu ako palubovka Dacie… prerobenych zien je asi viac na soc sietiach a v nakupnych centrach… v prirode je ich pomenej, nech si kazdy robi co chce. V mojom okoli su normalne zeny s uplne beznymi temami. A min 1 ma este tlacitkovy telefon ( pracuje v IT a je to relativne mlada baba)

mandzula
4. apr 2025

"Zaujimave je,že každý sa chce dožiť dlhého veku-staroby,no nechce zostarnut...". Presne tak, po tomto tuzime mnohi. Niekto sa snazi bojovat s vekom sportom, iny upravami alebo cimkolvek inym. A celkom ma pobavilo zmyslanie tak trosku z minuleho storocia - debaty zien sa maju tocit okolo muzov a deti. Okrem volebneho prava sme si asi nevybojovali nic, ved nas zivot sa ma tocit len okolo inych, kaslat na seba.

0silvia0
4. apr 2025

Mne sa tieto plastikove upravy tiez nepacia a tiez mam nazor, ze staru babu ziadna plastika neomladi. Mlade zeny zas plasticke upravy zostaria. Moj nazor.

autor
4. apr 2025

@mandzula Starať sa o seba,znamena len plastické operácie?To vyssie som uviedla o tom ho zhovorcivy,ako príklad.
Ja sama som toho názoru,že sa máme o seba starať.Sama o seba starám.Sportujem,mám koníčky,kamarátky,zakladám si na komplet starostlivosti o plet-telo,vlasy atď.No sama neuznávam takéto zákroky.
Mam 42 rokov a väčšinou každý mi tipuje,že nemám ani 30 rokov.
Preto si myslím,že menej je viac.Ale aj tak si myslím,ze časom to 90%žien určite olutuje.
Tiež tie dve ženy v dnešnej čakárni...bez tých úprav by boli pekne,prirodzene.
Co už.

autor
4. apr 2025

@0silvia0 Taka Dara.Krasna žena,bola.
@sara07 vyjadriť názor vždy môžem,tak ako aj ty.
Deti mám už dospelé.
Možno preto som pridala tuto diskusiu,lebo zrazu je toho všade veľa.Ale som si toho vedomá,že tu je možno aj 90% žien,čo majú úplne iný názor ako ja.Respektujem.No vyjadriť vlastný názor,pohľad,môžem.

0silvia0
4. apr 2025

Suhlasim, Dare ta posledna uprava uz nebola treba

mandzula
4. apr 2025

Autorka, pisem, ze kazdy si boj so starnutim predstavuje inak, ak su dotycne so sebou spokojne, je to v poriadku. Nechajme kazdeho, nech sa rozhodne sam. A, jasne, ked mas 42 a vraj vyzeras na 30, tak si v klidku. Odporucam ti vsak nespoliehat sa na tieto lichotky, casto nam ich hovoria len preto, ze predpokladaju, ze ich chceme pocut.😉

kittykat22
4. apr 2025

to je uplne v poriadku, ze sa o seba staras a nechodis na zakroky. Ale co ma zvysok zien na planete s tym, ze ty mas nejake preferencie? To ti v tych 42 rokoch nedoslo, ze kazda zena moze vnimat tu krasu inak? Pisat o sebe aka si krasna a mlado vyzerajuca - tak to je fajn, ale okrem starostlivosti mas asi aj nejake geneticke predispozicie - a nie vsetky zeny to tak maju. Dalsia vec je, ze vnimanie krasy je subjektivne. Niekomu sa paci ked ma botox, vacsie pery a vacsie prsia.
Je to ich zivot, ich telo a ich rozhodnutie. Kto si ty, ze si myslis, ze vies, co je najlepsie pre vsetky zeny sveta? Ty si nikto a nikto zostanes a je uplne trapne ze mas v tomto veku pocit, ze mozes vnucovat inym zenam svoj pohlad na svet.

lenkakravcova
4. apr 2025

Joj však viete ako to autorka myslela. Tie panie v danom veku hlavne vyznievajú nakoniec tragikomické s tými plastickými úpravami (aj keď si myslia, že je to krásne). 🫠 Už som videla aj jednu, čo sa snažila popierať svoj vek odievania sa do pubertiackych outfitov typu vysoké čižmy, kožené gate, tieločko k tomu (pomedzi to oschnutá koža z každej strany).. Holt starnúť decentne a s graciou treba vedieť. 😃

autor
4. apr 2025

@kittykat22 Kde prosím ta píšem,aka som krasna?😉Nájdi mi to,ďakujem.
Píšeš,že som nikto a nikto aj ostanem.👏
Ja ti nič také nenapíšem,hádam len toľko,ze ešte šťastie,že ty si NIEKTO.

autor
4. apr 2025

@lenkakravcova Presne.

petronelag
5. apr 2025

V zahraničí sa tieto plastické úpravy využívajú častejšie a nikto sa nad tým nepozastavuje, dokonca aj muži ich využívajú, to je každého osobná vec. Kto to nechce, nikto ho nenúti.

viestta
5. apr 2025

Autorka, co ta viedlo k tomu aby si toto musela riesit? Naozaj je toto tak podstatny problem, ktory zavazne ovplyvnuje tvoj zivot, ze treba ho riesit? Nestacilo len v duchu povzdychnut a starat sa o seba?

sara07
5. apr 2025

nepochopila si ty tu riešiš vec čo niekto preberal ešte na obed , robíš presne to čo ti na druhých vadí
ja ked nechcem počuvat čo sa keca v čakarni dám si sluchatka a mám pokoj alebo si odsadnem
máš problém so svojím vyzorom , postavou alebo tvárou ? keby sa každy staral hlavne o seba ráj to na zemi tu ...
dovolila som si mat iný názor ako ty , mne je to jedno či si niekto dá alebo nedá nejaké vylepšie
a že to prebereli no a čo maju preberat cenu masla ? prečo by mali riešit len manželov deti vnučata .. ked sa to tebe chce kludne aj 24 hod v kuse

sara07
5. apr 2025

a videla si ju na živo daru ??
pretože tak ako ty nevyzeráš na každej fotke tak ani ona nemusí vyzerat na každej fotke dobre, má lepšie, horšie tak ako ty alebo ja alebo ktorákolvek

autor
5. apr 2025

@viestta Napadla ma otázka,prečo ty si v každej jednej téme,kde som kedy natrela a vyjadruje všade svoje nazory-vysmechy,všetko vieš,všade si bola.🤭
Tak ako ty,tak sa môžem vyjadriť aj ja.Nemyslis?
Neuznávam plastické operacie-napisala som to snáď moja vec.Stojim si za tým.Mas s tým problém?Roluj ďalej predsa.Nesuhlasis x mojim názorom,nech sa paci,necitaj-nereaguj a máš pokoj.😊

autor
5. apr 2025

@sara07 Nie,Daru som na živo nevidela,no stojím si za tým,že podstúpila spáchané plastické operácie,ktoré jej vôbec nepomohli,ale naopak.
Toľko k môjmu vyjadreniu k Dare.

minenkaa
5. apr 2025

Ty uz ani nepis o plastickych operaciach tvare,absolutne netusis ako dlho trva ,kym sa to vsetko zahoji a odpuchne.Milujem ked niekto spomenie Darinu,ty odbornicka

viestta
5. apr 2025

A preco si ty v kazdej teme, v ktorej sa vyjadrujem? Ale mozes kludne spavat, nie som v kazdej. Len v tych, ktore ma zaujmu. Asi nas zaujmu rovnake temy.

Strana
z2