Vráska hnevu - čelo
Čo na ňu odporúčate? Máte skúsenosti? Po 40tke čím ďalej kritickejšia 🙄😅
Nehnevat sa 🙂
Botox. Mne to pomohlo
Alebo ofina🙂
@vanilkovazmrzka
@vler
@martinka13
@beataxxx ďakujem.. a ako dlho vydrží botox? Nie je lepšia kyselina?
Áno, žmúrim, zaostrujem a je to pre vrásku ako voda na mlyn.
Ofina mi nehrozí. 🙄 I keď u druhých, keď pristane sa mi veľmi páči. 👌
Botox, nezmurit, nosit okuliare/aj slnecne, spf, retinol, nespat na boku
@fineta botox ti drzi cca pol roka az rok, ako u koho. Kyselina sa do cela nedava, dava sa vacsinou do spodnej casti tvare.
Ak mas hlboku vrasku, mozno bude potrebne dat botox aj na dvakrat. Kyselinu ti teraz malokto pichne, kvoli teplu, nakolko v teplom prostredi rychlejsie vyprcha. Pri kyseline hrozi oslepnutie, ak sa zle pichne, (napriklad ihlou, nie kanylou) moze zasiahnut cvievu, kde sa vytvori zrazenina a ta moze putovat az k ocnym cievam. Tieto pripady su ojedinele, ale su, preto pred aplikaciou podpisujes papier, ze si poucena o rizikach. Takisto je dolezite ist v ramci akejkolvek procedury k lekarovi, a nie ku kozmeticke.
Od kyseliny sa zacina upustat, nakolko migruje v tvari a vie sa po case usadit tam, kde to nie je ziaduce. Takisto po rokoch aplikacie nadobuda tvár opuchnuty dojem.
@barborachors ďakujem za tieto informácie, dobre, že viem... Jednoznacne by som to riešila s lekárom.
@fineta mne cca 4 mesiace
@martinka13 a potom si išla opäť?
@fineta ano. Chodím 3xdo roka
@martinka13 cena? A kde?
@fineta prievidza. Samotná vraska hnevu 90. Dávam si aj čelo a okolo očí. Ale babybotox. Stačí mi úplne slabá dávka. Vtedy platím 230,-
Botox,ale...mne drží 2mes,takže by som skrachovala chodiť 6x ročne. Teraz skúsim kyselinou vyplniť tú ryhu
@martinka13 ďakujem 😊

Jedine botox