icon

Vráska hnevu - čelo

fineta
19. jún 2023

Čo na ňu odporúčate? Máte skúsenosti? Po 40tke čím ďalej kritickejšia 🙄😅

galixx
19. jún 2023

Jedine botox

vanilkovazmrzka
19. jún 2023

Nehnevat sa 🙂

vler
19. jún 2023

@fineta ano mam skusenosti- botox. A potom, aby efekt trval co najdlhsie -pokial sa da -nehnevat sa, nezmurit

martinka13
20. jún 2023

Botox. Mne to pomohlo

beataxxx
20. jún 2023

Alebo ofina🙂

fineta
autor
20. jún 2023

@vanilkovazmrzka
@vler
@martinka13
@beataxxx ďakujem.. a ako dlho vydrží botox? Nie je lepšia kyselina?
Áno, žmúrim, zaostrujem a je to pre vrásku ako voda na mlyn.
Ofina mi nehrozí. 🙄 I keď u druhých, keď pristane sa mi veľmi páči. 👌

trema
20. jún 2023

Botox, nezmurit, nosit okuliare/aj slnecne, spf, retinol, nespat na boku

fineta
autor
20. jún 2023

@trema náročné 🙈😅

barborachors
20. jún 2023

@fineta botox ti drzi cca pol roka az rok, ako u koho. Kyselina sa do cela nedava, dava sa vacsinou do spodnej casti tvare.
Ak mas hlboku vrasku, mozno bude potrebne dat botox aj na dvakrat. Kyselinu ti teraz malokto pichne, kvoli teplu, nakolko v teplom prostredi rychlejsie vyprcha. Pri kyseline hrozi oslepnutie, ak sa zle pichne, (napriklad ihlou, nie kanylou) moze zasiahnut cvievu, kde sa vytvori zrazenina a ta moze putovat az k ocnym cievam. Tieto pripady su ojedinele, ale su, preto pred aplikaciou podpisujes papier, ze si poucena o rizikach. Takisto je dolezite ist v ramci akejkolvek procedury k lekarovi, a nie ku kozmeticke.
Od kyseliny sa zacina upustat, nakolko migruje v tvari a vie sa po case usadit tam, kde to nie je ziaduce. Takisto po rokoch aplikacie nadobuda tvár opuchnuty dojem.

fineta
autor
20. jún 2023

@barborachors ďakujem za tieto informácie, dobre, že viem... Jednoznacne by som to riešila s lekárom.

martinka13
20. jún 2023

@fineta mne cca 4 mesiace

fineta
autor
20. jún 2023

@martinka13 a potom si išla opäť?

martinka13
20. jún 2023

@fineta ano. Chodím 3xdo roka

fineta
autor
20. jún 2023

@martinka13 cena? A kde?

martinka13
20. jún 2023

@fineta prievidza. Samotná vraska hnevu 90. Dávam si aj čelo a okolo očí. Ale babybotox. Stačí mi úplne slabá dávka. Vtedy platím 230,-

papaya308
20. jún 2023

Botox,ale...mne drží 2mes,takže by som skrachovala chodiť 6x ročne. Teraz skúsim kyselinou vyplniť tú ryhu

fineta
autor
20. jún 2023

@martinka13 ďakujem 😊