icon

Vyberanie znamienka - najlepší čas na zákrok

2. apr 2025

Dobrý deň, mám menšiu dilemu.
Bola som na kontrole u kožnej a dala mi výmenný lístok na chirurgiu, musia mi vybrať asi 1-1,5cm znamienko na chrbte, medzi lopatkami. Problém je ten, že koncom apríla idem na svadbu, ak by mi dali termín o týždeň - dva, stihlo by sa mi to ako tak zahojiť do svadby alebo si mám dať termín radšej po? Chrbát je dosť namáhaná časť tela, tak by som nerada niečo podcenila. Ďakujem za každú odpoveď. 🙂

renka30
2. apr 2025

Ja by som si dala radsej po, dcere sa to na chrbte 2-3 tyzdne hojilo, (v skole necvicila a musela aj tanecne treningy vynechat)

really8
2. apr 2025

Daj si po. Chrbatom stale hybes dlhsie sa to hoji.

tanyan
2. apr 2025

Stehy sa štandardne vyberajú po 2 týždňoch. Po vybratí stehov je to ešte stále červené a citlivé. Ale nemyslím si, že na svadbe budeš robiť premety alebo kotúle, takže aj na svadbe bude chrbát namáhaný len štandardným spôsobom.
S tým termínom by som to tiež nevidela tak optimisticky. Mne asi pred dvoma rokmi ponúkali termín o tri mesiace...

autor
2. apr 2025

Ďakujem veľmi pekne 🙂

@tanyan No neviem síce odkiaľ si, ale tu u nás našťastie dávajú termíny do dvoch týždňov, dokonca aj na MRko mal muž do týždňa termín 🙈 plus svokra pracuje v nemocnici, tak vie vybaviť aj skôr… preto riešim, kedy je lepšie si to dať vybrať 🙂