icon

Vyriešte problém s hnisavou ranou po augmentácii prsníkov

nikolienkoo
19. júl 2024

Ahojte baby....som 2 mesiace po augmentaci pŕs už po mesiaci som sa začala kúpať na kúpaliskách a jazerách ešte keď som mala otvorenú nezahojenu ranu...pán doktor mi zistil infekciu ...vybral stehy pretože sa mi nevstrebali a rana mi začala hnisay beriem antibiotiká.
.pán doktor išiel na dovolenku a som celkom v strese čo bude nemala ste to niektoré z vás ? Pridávam aj fotky na všetky otázky odpoviem ...pretože som určite nenapísala všetko...

Vyriešte problém s hnisavou ranou po augmentácii prsníkov
e1i
19. júl 2024

@nikolienkoo aby nezacinala aj nekroza ( to tmave vnutri).. s otvorenou nevyhojenou ranou by som na kupaliska a na otvorene jazera vobec nesla. Snad ti antibiotika zaberu, ale rana/jazva podla mna uz ostane skareda

Aku infekciu zistil? Robil ster?

kratucka
19. júl 2024

@nikolienkoo fuha ja byt tebou tak s tym idem na pohotovost, toto vobec nie je pekne. a presne vyzera to na nekrozu tkaniva to cierne.

nikolienkoo
autor
19. júl 2024

@e1i to som zistila už aj ja ....už to nezmením nie nerobil mi výter keď som s ním bola naposledy tak stehy mi vytiahol a ešte mi to nehnisalo držalo sa to v rane nebola ešte tak otvorená dnes som mala prísť za ním a on odcestovaný...netuším či zabudol na mňa nechápem ...ja ani neviem čo je nekroza..ach jo

jovka
19. júl 2024

Och , uz ti to nepomôže, ale to bola fakt hlúposť ist tak skoro do vody..ja by som nesla ani po 2 mesiacoch , aj potom Max morska voda .ani ppavat nie je dobre tak skoro ,ved sa to musí zahojiť..chod na pohotovost jedine .

anavixy
19. júl 2024

Pana doktorka iste niekto zastupuje, hadam ti to robili na nejakej klinike, kde je viac lekarov. Alebo navstiv nejakeho chirurga v sukromnej ambulancii. Na pohotovost podla mna nie, nie je to urgentny stav. Je to stav sposobeny tvojou totalnou nezodpovednosotou a hlupostou. Ak pojdes na pohotovost, budes platit - to len aby si sa necudovala.
Vlastne je piatok dnes, tak ano, chod kludne na tu pohotovost, nech ti to pozru a daju adekvatnu liecbu.

e1i
19. júl 2024

@nikolienkoo nekroza je odumieranie tkaniva. Isla by som zastupujucemu dr alebo na pohotovost ale hned. Ako zistil infekciu ked nerobil ster? To znamena ze aj antibiotika dal naslepo. Vravim isla by som k dr este dnes

nikolienkoo
autor
19. júl 2024

@anavixy no ja ešte doberiem antibiotiká do pondelka a v pondelok zavolám doktorovi ...

falbala132
19. júl 2024

@nikolienkoo neblazni, s tymto cakat do pondelka? aspon nejaku lokalnu mast nech ti daju alebo co. len aby si o to prso nakoniec neprisla.

e1i
19. júl 2024

@nikolienkoo necakala by som do pondelka. Aj prispevok na ktory reagujes autorka doplnila aby si isla este dnes

nikolienkoo
autor
19. júl 2024

@e1i a čo myslíš že mi na pohotovosti pomôžu vyznajú sa tam vôbec oni do takých veci ? ....

anavixy
19. júl 2024

@nikolienkoo tak v tom pripade ak myslis, ze to pocka, ries niekoho, kto ho zastupuje alebo chirurga v sukromnej ambulancii. A ano, samozrejme, ze sa lekari na chirurgickej pohotovosti vyznaju v infekciach ran a nekrozach, je to presne to co riesia. No ale nevadi, hlavne ze mas prsia spravene. 🙉

e1i
19. júl 2024

@nikolienkoo oproti predoslej navsteve dr sa to zhorsilo,tvoj nerobi tak idem. Mozu urobit ster,vycistit...

snowflakenel
19. júl 2024

Chod do skupiny silikpnove prsia. Su tam,baby, ktore vedoa poradit.

lorin29
19. júl 2024

@nikolienkoo takuto ranu treba poriadne vyčistiť a určite nečakať do pondelka

basulaak
19. júl 2024

Mala by si s tym ist hned. A preco si sa kupala s nezahojenou ranou? 🥺🫢🫣 aj v statnych nemocniciach mame plastickych chirurgov ak by bolo treba.

nikolienkoo
autor
19. júl 2024

@basulaak od 4 otvárajú pohotovosť pôjdem určite dnes lebo som sa dosť zľakla...ale aj sa bojím že sa mi niečo horšie môže stať.

e1i
19. júl 2024

@nikolienkoo to ti tu nikto nepovie.

falbala132
19. júl 2024

@snowflakenel tak tam uz su len obornicky na hnisajuce rany..

lorin29
19. júl 2024

@falbala132 asi tak.... Milujem tieto rady

eliska13
19. júl 2024

@nikolienkoo chces dostať otravu krvi?Otrasné aka si nezodpovedná.Hned choď na pohotovost

tramtada31
19. júl 2024

No nevyzerá to pekne, v každom prípade, skoč dnes na tú pohotovosť, verím, že ti pomôžu minimalizovať škody a držím palce, aby sa to rýchlo zahojilo

snowflakenel
19. júl 2024

@falbala132 tak,nech nevypisuje na mk, ale nech kontaktuje lekara.
Moja,mama pri takej rane s ciernym tkanivom prisla o prsty po operacii. ....☹
Ale mozno to ma len zaschnutu krv to uplne tmave....drzim palce kazdopadne

nikolienkoo
autor
19. júl 2024

@snowflakenel ďakujem 😔

snowflakenel
19. júl 2024

@nikolienkoo drz sa, verim, ze to bude dobre

nikolienkoo
autor
19. júl 2024

@snowflakenel si mila ďakujem 😔

e1i
19. júl 2024

@nikolienkoo daj vediet ako si dopadla

nikolienkoo
autor
19. júl 2024

@e1i áno

nikolienkoo
autor
19. júl 2024

@e1i Idem odtiaľ že žiadny zápal nemám že mi tam ostala nejaká tekutina ...posielam fotku hádam sa nejaké vyznáte pretože ja absolutne ale nekrozu ani zápal nemam...ďakujem Bohu

e1i
19. júl 2024

@nikolienkoo dehiscencia=rozidenie okrajov rany,presakuje ti serozny obsah,peanom ti to otvorila,precistila a dala dren aby to vytekalo nadalej a neupchalo sa to. V nedelu na prevaz na pohotovost a v pondelok zrejme kontrola tam kde ta operovali.