Zmenšenie pier - skúsenosti a opuch po zákroku
druhy pokus zmensenia hornej pery,rok a pol sa mi drzi v hornej pere v dolnej nieje uz nic. Dokopy pred 4 rokmi som prvy krat si ho davala .. Hadam teraz to uz pomoze dnes je druhy den a opuch je velmi vyrazny , neviem ako mam ist medzi ludi … Prvy krat mi aplikovali na rozpustenie kyseliny len jemne ale nepomohlo teraz sli hlboko .. Opuch je isty uvidime

nazov temy ma pobavil :D
@anonym_autor daj si rusko a hraj to na choru. Btw vyzeram podobne ale moj rocny sa rozhodol ze mi poupravi usmev svojou hlavou.
a kde su tie kačky, čo stale dokola opakuju, ze to maju jemne pichnute a ze to vobec nevidno? kde ste???
ja ti veľmi držím palce aby sa ti to podarilo odstrániť ... a teraz ako radia baby - daj si rúško, to nikto nebude riešiť ...
Daj si rúško a vybavené. Mne sa nedávno ulomilo z predného zubu. Kým to zubár vyriešil chodila som medzi ľudí s rúškom. Nie je to ( rúško) nič výnimočné teraz, tak to využi.
daj si rusko a vybavene
@krasneleto Normálne som asi pol minúty rozmýšľal, čo s tým má Rusko ako krajina či Rusko ako celebrita spoločné.... až potom mi docvaklo, že ľudia sú už leniví písať diakritiku...
@anonym_autor take pery by ti nejedna zavidela 🤣🤣 gratulujem k spravnemu rozhodnutiu.
Jemine, ja som si najprv myslela, ze si niekto robi srandu 😀 A to ozaj sa ti stalo toto. No ak to aj nijak nevyriesis, kazdopadne si aspon poucenim pre vsetky zeny, ktore to vidia a uvazuju nad takymto zakrokom 🙂
si neodolateľná.... a ako píšu, daj si radšej rúško.
fuha, aku si mala kyselinu?
vsetci mudrucki a erudovani.... toto je stav po rozpustani , kde extrem opuch je sprievodny jav... o par dni bude sice modra, ale nebude ani opuchnuta ani povodna vypln pier...
vsetci mudrucki a erudovani.... toto je stav po rozpustani , kde extrem opuch je sprievodny jav... o par dni bude sice modra, ale nebude ani opuchnuta ani povodna vypln pier...
@krasneleto no to nič v zlom, ale na čo je toto dobré? najprv napichať, potom rozpustiť, vyzerať ako somár a ešte za to aj platiť? nerozumiem. tak ak raz niekto napichá, tak nech si to tak nechá, nie? ak chce byť krajším jedincom.. či nevie, čo chce?
@krasneleto no to nič v zlom, ale na čo je toto dobré? najprv napichať, potom rozpustiť, vyzerať ako somár a ešte za to aj platiť? nerozumiem. tak ak raz niekto napichá, tak nech si to tak nechá, nie? ak chce byť krajším jedincom.. či nevie, čo chce?
@amdornik tebe sa nikdy nestalo, že si zmenila na niečo nazor?
@amdornik nespokojnost, mylny krok, zmena nazoru, zdravotne dovody... osobne poznam.
@amdornik nespokojnost, mylny krok, zmena nazoru, zdravotne dovody... osobne poznam.
@anonym_8e7f94 rozhodne prv, než by som do seba niečo mala dať, by som si premyslela následky a musela by som byť o tom 100 % presvedčená. ak by som nebola, tak do toho nejdem. ak do toho idem, tak nie, už potom nemením názor.
Ako tento zakrok ovplyvni tvar pier? Nescvrknu sa celkovo pery, ci okolie okolo pier? Budu vyzerat ajo kedysi davno pred zakrokmi? Len tak ma to prirodzene zaujima.
Osobne to nepochopím. Zaplatíš ťažké peniaze za kyselinu do pier a potom sa to rozhodneš rozpustiť. Ved ono by sa to časom vstrebalo aj samé. Postupne pomaly ale isto. 🤷♀️ Veď povedzme si na rovinu stojí to dosť. Ja mám v perach okolo 600€ (jemine keď si to tak prepočítam tak uff) a to ani nie som žiadna kačica. Išla som z úplne tenuckych pier. Keď už toľko človek vrazí tak čo ho motivuje dat to preč?
Osobne to nepochopím. Zaplatíš ťažké peniaze za kyselinu do pier a potom sa to rozhodneš rozpustiť. Ved ono by sa to časom vstrebalo aj samé. Postupne pomaly ale isto. 🤷♀️ Veď povedzme si na rovinu stojí to dosť. Ja mám v perach okolo 600€ (jemine keď si to tak prepočítam tak uff) a to ani nie som žiadna kačica. Išla som z úplne tenuckych pier. Keď už toľko človek vrazí tak čo ho motivuje dat to preč?
@sszuzu8 200 e jeden ml kazdy novy plus 100 e .. Skoro ho mam dva roky takze nemizne myslela som ze tam mam biopolymer alebo ailikon pretoze som ai ich davala robit mimo EU… ale dole mi znizol len hore drzi je hlboko
Panebože to keď pery toľko stoja tak operácia nosa alebo pŕs musíš asi niekoľko rokov šetriť.
@amdornik mozno to bude tym, ze hoc to chcela mat napichane, vysledok sa jej nepaci, pripadne praca daneho lekara, okolnosti atd...
@sszuzu8 mozno nestotoznenie sa s vysledkom, zmigrovana kyselina , nezelany vysledny efekt... kade co ... a ano, postupne sa vstrebe... ked sa mi ale nepaci pera po odpuchu , alebo mam kyselinu az pod nosom, lebo doktorka to neodhadla, nebudem tak chodit pol roka
Ako tento zakrok ovplyvni tvar pier? Nescvrknu sa celkovo pery, ci okolie okolo pier? Budu vyzerat ajo kedysi davno pred zakrokmi? Len tak ma to prirodzene zaujima.
@anonym_72dfb0 presne tak

daj si rusko a vybavene