Ahojte Babuľky, chcem sa opýtať bola niektorá z vás na zmenšení prsníkov zo zdravotných dôvodov? Mala by som pár otázok. Ďakujem
@dharmasanata koľko potvrdení potrebujem nato aby mi to uhradila poisťovňa?
@dharmasanata a myslíš že by mi stačilo aj od ženskej alebo poprípade od ortopéda?
@dharmasanata k ortopédovi chodím a chrbtica ma trápi dlho, doktorka otom vie a mám veľkosť 75F a ty si mala akú veľkosť pred operáciou?
@dharmasanata viem že nejaký doktor to robí v ružinovskej nemocnici, a našťastie mám dôveru a pýtať sa nato budem určite
@dharmasanata a teba kde operovali?
@dharmasanata áno to som počula že je dôležité si vybrať dobrého doktora,lebo všeličo sa môže stať
@dharmasanata tak určite asi prvé dva týždne to bude také že pod liekmi a iba ležanie, a koľko si bola doma?
@dharmasanata keď máš prácu v kancli to je iné ,ale keď pracuješ v obchode a pod. tak to maš zas iné, a hej máš pravdu u každej je to individuálne,ale aspoň sa nemusím báť tej bolesti to som sa bála že čo a jak bude a vďaka za informácie veľmi mi pomohli.
@dharmasanata ahoj, kto Ťa v Šaci operoval? Mňa v januári bude Mudr Eliášova Dutkova. Nemáš s ňou osobnú skúsenosť? Neviem nájsť žiadne recenzie na ňu. Dík 😊