Zväčšenie pier
Ahojte baby v piatok som si dala zväčšovať pery a chcela by som sa vás spýtať tie ktoré to mate kedy mi zmiznú modriny a opuch ? Prikladám foto

@jozeffezoj až v pondelok ráno tam idem tak som chcela nejakú radu od žien ktoré to majú
@majusja200 pohoda, len si robím žarty.
Až pondelok je zajtra.
Podľa mňa tomu nič nieje.
Bežné modriny na pere zmiznú ako inde za týždeň +-
Daj si silnejší rúž a dobre..
@jozeffezoj ďakujem za pomoc 😀
Kto ti urobil tak krásne pery? Kolko je to ml?
@kika12345k mousse clinique a mám 1 ml
@majusja200 napíš mesto...
tu na mk je skupina kde ti poradia ...
@deti95060810 Bratislava len ja som tu na stránke prvý raz a veľmi sa tu ešte nevyznám 😊😊😊
plastická chirurgia a estet. dermat.
@deti95060810 ďakujem ❤️
Toto je bežné, že sa urobí opuch alebo modrina, treba počkať niekoľko dní, jedna známa, čo chodí na toto, tak hovorila, že tak o dva týždne sa ukáže ako to bude vyzerať už natrvalo.
Ved ti urcite povedali, ze to trva par dni.
Mas to krasne, ja som mala opuch 5 dni.
@majusja200 mne niekedy az po tyzdni zmiznu modriny
Do tyzdna modriny zmiznu.
Veľmi pekne vám ďakujem všetkým baby🙂🙂🙂🙂 pomohli ste mi a vážim si to!!! Že sú to aj baby ktoré vedia aj pomôcť a nie len kritizovať naozaj som rada žienky ešte raz vám ďakujem ❤❤❤❤
Poradím ti.
Musíš pobozkať špičku čarovného roha jednorožca ešte pred úderom polnoci. Len on ma silu uzdraviť ta svojou majestátnosťou, ale:! Nepozerja mu pritom do očí! Pretože v ten moment ťa pohltí a už sa od rohu neodtrhneš!
Teraz vážne.
Co tak zavolať pani doktorke, ktora ti to pcihala a na ktorú máš určite číslo a ona s tým má maximálnu skúsenosť, pripadne ti ešte dnes odporučí nejaký ľad alebo aby si tam prišla zajtra ?
@jozeffezoj ľad sa nedáva .

Poradím ti.
Musíš pobozkať špičku čarovného roha jednorožca ešte pred úderom polnoci. Len on ma silu uzdraviť ta svojou majestátnosťou, ale:! Nepozerja mu pritom do očí! Pretože v ten moment ťa pohltí a už sa od rohu neodtrhneš!
Teraz vážne.
Co tak zavolať pani doktorke, ktora ti to pcihala a na ktorú máš určite číslo a ona s tým má maximálnu skúsenosť, pripadne ti ešte dnes odporučí nejaký ľad alebo aby si tam prišla zajtra ?