Zväčšenie pier kyselinou HA: Prečo pery splasli?
Ahojte, toto leto som absolvovala 2x zväčšenie pier. Prvýkrát (27.6.) som mala 1 ml neavea a teraz 14.8. 1 ml Stylage M. Prvýkrát minority splasli po dvoch týždňoch, tak som sa objednala zas. Teraz som týždeň po a pery zas splasli… máte niektorá podobnú skúsenosť? Alebo čím to môže byt? Snazim sa aj piť veľa vody a všetko dodržiavať čo sa má no aj napriek tomu zas splasli. Koľko počkať kým sa zas objednam alebo čo robiť aby mi to v perách ostalo? Ešte rozmýšľam či skúsiť niekde inde alebo radšej k tej istej doktorke.
@mimka688 kolko máš rokov? vieš také tie základné veci že aspom týždeň nešportovať? ono prvé dni bývajú pery hlavne opuchnuté z vpichov, po 2 týdńoch by mal byť vidieť dočasný efekt....kyselinka sa prirodzene vstrebáva, čím si mladšia tým kratší efekt.....športom a námahou sa prirodzene rýchlejšie vstrebe, preto sa odporúča prvý týždeň až 10dní nešportovať ani sa nenamáhať.....možno je ti 1ml málo....ale záleží aj akú kyselinku lekárka použije....len si to prosím ťa nedávaj pichať u kozmetičky
@mimka688 kolko máš rokov? vieš také tie základné veci že aspom týždeň nešportovať? ono prvé dni bývajú pery hlavne opuchnuté z vpichov, po 2 týdńoch by mal byť vidieť dočasný efekt....kyselinka sa prirodzene vstrebáva, čím si mladšia tým kratší efekt.....športom a námahou sa prirodzene rýchlejšie vstrebe, preto sa odporúča prvý týždeň až 10dní nešportovať ani sa nenamáhať.....možno je ti 1ml málo....ale záleží aj akú kyselinku lekárka použije....len si to prosím ťa nedávaj pichať u kozmetičky
@mogaa mám 26 rokov , čoskoro 26. Jasne dodržiavam všetko nesportujem, nesla som s niminoriamo na slnko, ak som išla von balzam s spf, žiaden alkohol .

@mimka688 ano oni byvaju splsnute ale bud rada,lepsie ako nafuknute