Zväčšovanie zadkov - nový trend
Videli ste to na IG? Ženy si davaju pichať niečo "do riti" aby mali okrúhlejšie-väčšie zadky.
Asi nám už je veľmi dobre na svete, ked toto niekoho trápi.
Smutné a choré zároveň 😳
že ´ta to vôbec rozčuľuje.
inak tento trend vôbec nie je až taká novota, istú dobu už tu je.
@anonym_f5469a napriklad vidim kopec zien (aj muzov), ktore/ktori si cpu cokoladu do ust alebo kybel tresky a 10 rozkov a ma to tiez taky efekt 🙂 🙂 🙂
@anonym_autor co je na tom smutne a choré
Asi TI už je veľmi dobre na svete, ked toto TEBA trápi.
@anonym_autor nový trend? 😅 prosím ťa však to robila už nicky minaj, kardashians v roku 2010 a teba to poburuje až dnes? Mala by si robiť niečo zmysluplnejšie 🙈
To je už dobre staré, no čo niekto nemá v hlave tak chce aspoň nejak vyzerať.
No a ? Co riesis ved je to ich zadok. Rovnako ako si pomaly uz kazda druha dava zväcsit prsia. Co je na tom smutne 😃
@anonym_autor a prečo to trápi teba? Asi je ti až príliš dobre
@anonym_autor no ano, asi ti je veľmi dobre na svete, keď ťa toto trápi. Smutné a choré zároveň.
Len teda neviem či si prvý deň na Zemi, ale implantáty a výplne sú tu už veľmi dlho, žiadna novinka to nie je.
@anonym_autor teším sa, možno niekedy aj ten môj bude trendy 😆😆😆😆🫣
A byt "trendy" je, slovami klasika, "dobře nebo špatně"?
to je tu už dlho, minule som videla show Jana Krausa a mal tam pozvaného dr., ktorý robí skrášľovacie procedúry - ten hovoril, že muži si dávajú robiť brazílske zadky a pre mňa úplne nepochopiteľné lýtka! nejako mi stále nejde do hlavy, načo...
Pokiaľ viem, toto sa rieši už 10tky rokov, veď uz JLo bola hrdá na svoj veľký zadok, ktorí mnohí chceli tiež a tak sa dali operovať.. ja som asi šťastný človek, lebo ma takéto veci vôbec netrápia..
Považujem za úplne právo ženy rozhodovať sa o Tom čo urobí s vlastným telom (a peniazmi).. či už si dá napichat pery, zväčšiť prsia, zadok, alebo zmenšiť brucho či nos - je to fakt každého vec, alebo sa potetovat od hlavy po päty.. pokiaľ to nikto nenúti mne, je mi úplne jedno čo robia druhi..
Že toto ťa trápi.... predtým si zväčšovali pery, predtým prsia... africké kmene si zväčšovali uši a spodnú peru taniermi, krk si predlžovali železnými obručami... egyptania si zväzovali lebky, aby ich mali dlhšie, číňanky si viazali a lámali chodidlá aby ich mali menšie. Ale veď poďme sa čudovať že ľudia si modifikujú telo, fakt neslýchaná novinka.
Že toto ťa trápi.... predtým si zväčšovali pery, predtým prsia... africké kmene si zväčšovali uši a spodnú peru taniermi, krk si predlžovali železnými obručami... egyptania si zväzovali lebky, aby ich mali dlhšie, číňanky si viazali a lámali chodidlá aby ich mali menšie. Ale veď poďme sa čudovať že ľudia si modifikujú telo, fakt neslýchaná novinka.
@refly este si zabudla na korzety, ktore lamali rebra aby damy mali osi pas, to sme v Europe, nie niekde v "exotike"
@anonym_autor kto urci co je normalne a co nie? Pre kazdeho je normalne nieco ine
@anonym_autor Co take zadky skor tie usta ako maju dopichane,to uz na zapadnom Slovensku pomaly neexistuje mlada baba bez kyseliny v ustach.
@anonym_autor Co take zadky skor tie usta ako maju dopichane,to uz na zapadnom Slovensku pomaly neexistuje mlada baba bez kyseliny v ustach.
@anonym_448d5c Bože, tie atrapy žien už nevedia, čo so sebou. Umeliny vládnu svetu. 🤦
@anonym_448d5c Bože, tie atrapy žien už nevedia, čo so sebou. Umeliny vládnu svetu. 🤦
@anonym_cef773 mne sa to tiez nepaci.

že ´ta to vôbec rozčuľuje.
inak tento trend vôbec nie je až taká novota, istú dobu už tu je.