icon

Ako nájsť prácu z domu počas rodičovskej dovolenky?

simonam2205
Dnes o 14:31

Ahojte nájde sa tu práca z domu? Som na RD inak pracujem v zdravotnictve ako sestra. Hladam pracu z domu na privyrobenie len nie žiadne predaje katalogove a vstupné vklady s tým nemam dobrú skusenost. Ak je tu niekto kro vie o niečom bude rada. Dakujem

a0
Dnes o 14:39

Neni týždňa 🙂…

simonam2205
autor
Dnes o 14:40
@a0

Neni týždňa 🙂…

@a0 čo prosím ?

muzula
Dnes o 14:41

ano, viem ti ponuknut pracu z domu - SW testing. Aby si nemala nejake skreslene predstavy - je to rovnaka praca ako niekde v kancelarii, len ju robis z domu.

simonam2205
autor
Dnes o 14:47
@muzula

ano, viem ti ponuknut pracu z domu - SW testing. Aby si nemala nejake skreslene predstavy - je to rovnaka praca ako niekde v kancelarii, len ju robis z domu.

@muzula poprosim viac info dakujem

martinkatinka
Dnes o 14:49
@simonam2205

@simonam2205 a co ine vies robit? Ake programy, kurzy? Aku znalost jazykov mas?

martinkatinka
Dnes o 14:50
@simonam2205

@simonam2205 vies vobec co je to ten SW testing?

simonam2205
autor
Dnes o 14:55
@martinkatinka

@simonam2205 a co ine vies robit? Ake programy, kurzy? Aku znalost jazykov mas?

@martinkatinka administratívne práce klasika take word , excel. Jazyk anglicky prokročilejšia znalosť a kurz mam účtovnícky .

simonam2205
autor
Dnes o 14:57
@martinkatinka

@simonam2205 vies vobec co je to ten SW testing?

@martinkatinka no neviem či viem správne ale je to niečo take že testovanie webu softveru appky aby fungivali spravne a podobne😬

a0
Dnes o 15:00
@simonam2205

@a0 čo prosím ?

@simonam2205 že mám pre teba jednu prácu, každý týždeň tu je rovnaká diskusia, tak skús svoj voľný čas investovať do ich prečítania. v jednej sú dokonca s určitosťou linky, kde sú remote pozície.

martinkatinka
Dnes o 15:04
@simonam2205

@martinkatinka administratívne práce klasika take word , excel. Jazyk anglicky prokročilejšia znalosť a kurz mam účtovnícky .

@simonam2205 aj ja mam kurz uctovnicky, ale nemohla by som to robit z domu, pokial nemas ozaj dobru prax. A certifikat z AJ?

mimirka32
Dnes o 15:08
@simonam2205

@simonam2205 a z excelu vies ake funkcie pouzivat?

muzula
Dnes o 15:08
@simonam2205

znalost agile IT procesov, vediet pracovat v JIRA, schopnost pochopit poziadavky zakaznika a vediet ich pokryt testami. Vediet analyzovat reportovane defekty. Znalost Rest API, vediet poslat cez Postman/Swagger JSON na endpoint. Vediet pripravit testovacie data a starat sa o testovacie prostredie. Analyticke myslenie, znalost zakladnych testovacich technik. Aspon zakladne znalosti prace s databazami, vediet spravit aspon jednoduchy select.

luccys
Dnes o 15:10
@a0

Neni týždňa 🙂…

@a0 Ale ma uctovnicky kurz. To je uz o level vyssie ako ostatne🙃

a0
Dnes o 15:16
@luccys

@a0 Ale ma uctovnicky kurz. To je uz o level vyssie ako ostatne🙃

@luccys ja som stále v údive z tej romantickej predstavy home office a malé dieťa 😅.

anonym_8a00d7
Dnes o 15:19

myslim si ze v dnesnej dobe takmer vsetky velke korporaty ponukaju moznost homeofficu, v IT oblasti aj velmi dobre platenu, len musis vediet nieco ponuknut. pozri si inzeraty,napriklad eset ich ma pre slovensko aktualne 62 , posileam link https://jobs.eset.com/en-US/ESET_External?locat...

alebo dalsich 123 od d.telekom https://careers.telekom.com/en/jobs?location=Sl...

a to som nasla doslova do dovch minut

martinkatinka
Dnes o 15:19
@a0

@luccys ja som stále v údive z tej romantickej predstavy home office a malé dieťa 😅.

@a0 mala som HO pocas covidu. Vedla z izby dieta na vyucovani cez PC. No na prasky....
Teraz si robim doma, ked som sama a to mi viac vyhovuje. Ale uz robim nieco uplne ine....

anonym_ed02c1
Dnes o 15:30

A mas cas sa tomu fakt venovat popri dietati? Ja som robila z domu poslednych 5 rokov. Minuly rok sa mi narodilo dieta a ked som nastupovala na MD, dohodla som sa, ze im budem vypomahat, ak budem stihat. Vydrzala som par mesiacov a musela som to ukoncit, pretoze som nedokazala haldy prace dokoncit. Ono praca z domu - taka ta seriozna, nie pochybne predaje a ojebavacky - si vyzaduje cas. Na plny uvazok popri dietati fakt tazko (so starsim sme to nejak zliepali s muzom pocas covidu, bolo to o drzku) a na nejaku vypomoc par hodin mesacne, tak tam musis mat naozaj co ponuknut, aby ta niekde vzali. A musis mat volny cas, aby si sa praci mohla venovat.

a0
Dnes o 15:35
@martinkatinka

@a0 mala som HO pocas covidu. Vedla z izby dieta na vyucovani cez PC. No na prasky....
Teraz si robim doma, ked som sama a to mi viac vyhovuje. Ale uz robim nieco uplne ine....

@martinkatinka ja mám full time HO, dokonca aj takmer úplne flexibilnú pracovnú dobu ale s deťmi doma nikdy nerobím, lebo furt dačo. Však to poznáš. 😅

melanta
Dnes o 16:22
@simonam2205

@simonam2205 aby si mohla robiť účtovníctvo z domu, potrebuješ najprv pár rokov robiť pomocnú účtovníčku na full tíme, potom ak to budeš ozaj vedieť, tak môžeš robiť samostatne z domu. Čo sa týka bežnej administratívy, za to nikto nebude platiť niekomu z domu.

Pozri na profesia.sk pozíciu telefonický operátor, hľadajú takmer permanentne tieto pozície. Ale potrebuješ, aby v čase práce sa niekto iný venoval dieťaťu, nevieš to robiť popri tom, ako si sama na dieťa, pretože nemôžeš dvihnúť neskôr lebo dieťa, nemôže to dieťa hovoriť počas telefonátu atď.
.
A tiež poradím, v tomto fóre (práca a zamestnanie) hoď pod lupu "práca z domu", vyhodí to obrovské množstvo diskusií. Urobíš si pohľad na to, že ak nemáš žiadnu kvalifikáciu, za ktorú je niekto ochotný platiť ak si doma, tak je takáto predstava proste utópia.

anonym_ec5145
Dnes o 16:29

Robím z domu počas rodičovskej na obmedzený počet hodín týždenne a mám doma ročné dieťa. ALE kým ja pracujem, malá sa hra s opatrovateľkou alebo spí. Tu to medzi riadkami čítam tak, že autorka sa chce starať o dieťa a popri tom niečo zarobiť… Takto to ale málokedy funguje, ak má ísť o prácu, kde aj reálne zarobíš…

lanlan
Dnes o 16:39
@muzula

znalost agile IT procesov, vediet pracovat v JIRA, schopnost pochopit poziadavky zakaznika a vediet ich pokryt testami. Vediet analyzovat reportovane defekty. Znalost Rest API, vediet poslat cez Postman/Swagger JSON na endpoint. Vediet pripravit testovacie data a starat sa o testovacie prostredie. Analyticke myslenie, znalost zakladnych testovacich technik. Aspon zakladne znalosti prace s databazami, vediet spravit aspon jednoduchy select.

@muzula A teraz by ma zaujimalo co z toho autorka ovlada a ake su jej skusenosti 🙂

moze
Dnes o 17:33
@muzula

@muzula To je brigada alebo TPP? Dakujem.

anonym_e83b27
Dnes o 17:37

Ved sa vrat na par hodin k zdravotnictvu??Ako brigada,par dni rannej,par nocnej ako muz bude doma,myslim ze toto najdes skor ako pracu na doma.

martinkatinka
Dnes o 18:56

Autorka sa uz neozve.

1sally12
Dnes o 19:43

Nie nenájde sa tu práca z domu🙄

simonam2205
autor
Dnes o 19:46
@lanlan

@muzula A teraz by ma zaujimalo co z toho autorka ovlada a ake su jej skusenosti 🙂

@lanlan no ani jednu si predstave a vy?

simonam2205
autor
Dnes o 19:50
@martinkatinka

Autorka sa uz neozve.

Ďakujem všetkým ozvať sa už nemám načo kedže tu vlastne nebolo nič napísané čo by stálo za komentár naspäť. Prajem všetko dobré.

luccys
Dnes o 19:52

A takto to vzdy konci. Autorka nedostala 100 tipov na pracu na doma (preco asi🤔) a nahnevane odchadza.

simonam2205
autor
Dnes o 20:58
@luccys

A takto to vzdy konci. Autorka nedostala 100 tipov na pracu na doma (preco asi🤔) a nahnevane odchadza.

@luccys nikto nieje nahnevaný ja som nečakala že dostanem 100 tipov alebo čo i len jeden skusila som sa slušne spýtať kedže určite sa najdu ženy alebo aj muži ktorý sú na RD a pracuju a dostala som odpovede slušne podané ale zaroveň svojim spôsobom vysmech akokeby tak čo tu mam teraz na každy jeden komentar odpovedať a obhajovať sa. Každý sme iný každý ma iný názor a pohľad na vec iné kapacity čo sa mu dá a nedá popri deťoch či niečom inom. To je všetko viac nemám ako reagovať nie kvôli hnevu ale kvôli tomu že už nemám čo povedať a že nevidím dôvod na nejaku obhajobu mojej osoby k určitým komentárom nie každý je taký človek že silou mocou potrebuje sa vyjadriť ku každej jednej odozve keď vie ako to je v skutočnosti tak načo sa obhajovať pred inými. Ďakujem pekný víkend vopred prajem