icon

Ako riešiť dane pri práci naí OnlyFans a Stripchat?

velvet12
Dnes o 14:37

Robíte niekto OnlyFans alebo Stripchat?
Máte účtovníčku, ktorá sa v tom vyzná?
Ak áno poraďte mi

anonym_fcd43c
Dnes o 14:44

@velvet12 ja platim Dane aj Erike 🤷‍♀️

velvet12
autor
Dnes o 14:45
@anonym_fcd43c

@velvet12 ja platim Dane aj Erike 🤷‍♀️

@anonym_fcd43c aha

anonym_89c0ca
Dnes o 14:46

Vie niekto čo to je stripchat ?

anonym_c4dfaf
Dnes o 14:46
@anonym_89c0ca

@anonym_89c0ca Áno.

tenerifka
Dnes o 14:52
@anonym_89c0ca

@anonym_89c0ca nejaky online bordel asi....

natalka13
Dnes o 15:24

Podas danove priznanie zaplatis dan.

velvet12
autor
Dnes o 15:45
@anonym_c4dfaf

@anonym_89c0ca Áno.

@anonym_c4dfaf viete ako to riešiť či treba zivnossť ?

velvet12
autor
Dnes o 15:48
@natalka13

Podas danove priznanie zaplatis dan.

@natalka13 to je jasne , len neviem akú zivnost otvoriť a tiež by tam mala byt DPH par.7a ,

anonym_478ce4
Dnes o 15:53
@velvet12

@natalka13 to je jasne , len neviem akú zivnost otvoriť a tiež by tam mala byt DPH par.7a ,

@velvet12 Má vôbec zmysel púšťať sa do takého podnikania? Ženy tu písali, že pri erotickom chatovaní zarobia len okolo 2–3 € za hodinu v hrubom. Nehovoriac o morálnych otázkach, ktoré s týmto typom práce súvisia.

velvet12
autor
Dnes o 16:08
@anonym_478ce4

@velvet12 Má vôbec zmysel púšťať sa do takého podnikania? Ženy tu písali, že pri erotickom chatovaní zarobia len okolo 2–3 € za hodinu v hrubom. Nehovoriac o morálnych otázkach, ktoré s týmto typom práce súvisia.

@anonym_478ce4 no neviem neviem , ja som len na skúšku skúsila a bolo to 250€ za 5h

pudinka
Autor odpoveď zmazal
anonym_2911ad
Dnes o 16:32
@anonym_478ce4

@anonym_478ce4 ale eroticke chatovanie co tu robia tie zeny je anonmyne, resp sa "vydavaju za cudziu osobu". tu auroka to predpokladam orbi sama za seba

anonym_2911ad
Dnes o 16:34
@pudinka
Odpoveď bola zmazaná

@pudinka no, prisli, trha ti to srdce ale je nehovori sa nadarmo ze ide o najstarsie povolanie. a neuveris, no keby nemali zakaznikov, tak by tuto pracu nerobli, takze treba podakovat muzom. len dodam ze ja mam VS, robim v klasickej praci takze ziadna "stetka" nie som, no zhadzovat za to zeny mi pride fakt odeci, kde je dopyt tam je ponuka

anonym_76c102
Dnes o 16:36
@anonym_2911ad

@pudinka no, prisli, trha ti to srdce ale je nehovori sa nadarmo ze ide o najstarsie povolanie. a neuveris, no keby nemali zakaznikov, tak by tuto pracu nerobli, takze treba podakovat muzom. len dodam ze ja mam VS, robim v klasickej praci takze ziadna "stetka" nie som, no zhadzovat za to zeny mi pride fakt odeci, kde je dopyt tam je ponuka

@anonym_2911ad Mat VS neznamena, ze nie si stetka 😂

anonym_fba0d7
Dnes o 17:49
@anonym_2911ad

@anonym_2911ad Slabší pokus o racionalizovanie pokleskov;)