Ako riešiť dane pri práci naí OnlyFans a Stripchat?
Robíte niekto OnlyFans alebo Stripchat?
Máte účtovníčku, ktorá sa v tom vyzná?
Ak áno poraďte mi
Vie niekto čo to je stripchat ?
@anonym_89c0ca Áno.
@anonym_89c0ca nejaky online bordel asi....
@anonym_89c0ca Áno.
@anonym_c4dfaf viete ako to riešiť či treba zivnossť ?
@natalka13 to je jasne , len neviem akú zivnost otvoriť a tiež by tam mala byt DPH par.7a ,
@velvet12 Má vôbec zmysel púšťať sa do takého podnikania? Ženy tu písali, že pri erotickom chatovaní zarobia len okolo 2–3 € za hodinu v hrubom. Nehovoriac o morálnych otázkach, ktoré s týmto typom práce súvisia.
@velvet12 Má vôbec zmysel púšťať sa do takého podnikania? Ženy tu písali, že pri erotickom chatovaní zarobia len okolo 2–3 € za hodinu v hrubom. Nehovoriac o morálnych otázkach, ktoré s týmto typom práce súvisia.
@anonym_478ce4 no neviem neviem , ja som len na skúšku skúsila a bolo to 250€ za 5h
@anonym_478ce4 ale eroticke chatovanie co tu robia tie zeny je anonmyne, resp sa "vydavaju za cudziu osobu". tu auroka to predpokladam orbi sama za seba
@pudinka no, prisli, trha ti to srdce ale je nehovori sa nadarmo ze ide o najstarsie povolanie. a neuveris, no keby nemali zakaznikov, tak by tuto pracu nerobli, takze treba podakovat muzom. len dodam ze ja mam VS, robim v klasickej praci takze ziadna "stetka" nie som, no zhadzovat za to zeny mi pride fakt odeci, kde je dopyt tam je ponuka
@pudinka no, prisli, trha ti to srdce ale je nehovori sa nadarmo ze ide o najstarsie povolanie. a neuveris, no keby nemali zakaznikov, tak by tuto pracu nerobli, takze treba podakovat muzom. len dodam ze ja mam VS, robim v klasickej praci takze ziadna "stetka" nie som, no zhadzovat za to zeny mi pride fakt odeci, kde je dopyt tam je ponuka
@anonym_2911ad Mat VS neznamena, ze nie si stetka 😂
@anonym_2911ad Slabší pokus o racionalizovanie pokleskov;)

@velvet12 ja platim Dane aj Erike 🤷♀️