Dá sa vyžiť z práce pre Nuskin bez ďalšieho príjmu?
Dá sa reálne z tejto práce vyžiť bez iného príjmu z tpp? Bývalá kolegyňa odišla zo školstva a dala sa na toto už cca 5 rokov. Stále na fb zdieľa, aká je to super príležitosť, aká je teraz slobodná, ako cestuje a blabla. Pritom stále tie isté príspevky na fb, len reklamy na produkty, upravené cez AI. Reálne nevidím, že by nejako opeknela 😁 Alebo je to čisto len pyramída, zohnať čo najviac báb pod seba a potom na nich zarábať?
@anonym_autor a ty si naozaj myslíš, že ich toto uživí? Žiadna práca typu predaj kozmetiky, zdieľania na FB nezarobí ani na nájom, nie ešte na 3x do roka dovolenky, plastiky a neviem čo. A ani žiadna kozmetika nerobí zázraky s postavou, tvárou, keď máš proste od prírody dané, že budeš mať v 40tke šediny, alebo vrásky.
@anonym_autor a ty si naozaj myslíš, že ich toto uživí? Žiadna práca typu predaj kozmetiky, zdieľania na FB nezarobí ani na nájom, nie ešte na 3x do roka dovolenky, plastiky a neviem čo. A ani žiadna kozmetika nerobí zázraky s postavou, tvárou, keď máš proste od prírody dané, že budeš mať v 40tke šediny, alebo vrásky.
@anonym_b49a03 to ja neviem, preto ma to zaujíma. Nechala stabilné miesto učiteľky a išla robiť tento MLM. Nemá plastiky, len sa chváli, aká je to slobodná práca, ako môže cestovať a venovať sa deťom. Pritom tie cesty sú väčšinou pracovné s Nuskin. Nejde mi do hlavy, ako vysokoškolsky vzdelaná osoba ide toto propagovať, príde mi to, že im tam riadne vymývajú mozgy ako v nejakej sekte
oni ficali tak 10 rokov dozadu, mozno ti prvi este na tom nejakym sposobom ryzuju
@anonym_b49a03 to ja neviem, preto ma to zaujíma. Nechala stabilné miesto učiteľky a išla robiť tento MLM. Nemá plastiky, len sa chváli, aká je to slobodná práca, ako môže cestovať a venovať sa deťom. Pritom tie cesty sú väčšinou pracovné s Nuskin. Nejde mi do hlavy, ako vysokoškolsky vzdelaná osoba ide toto propagovať, príde mi to, že im tam riadne vymývajú mozgy ako v nejakej sekte
@anonym_autor ano su to istym sposobom sekty. Ona moze zarabat dobre vtedy, ked ma dost "oveciek pod sebou", co na nu robia, je vysoko v hierarchii a ma bonitnu klientelu,ktora pravidelne nakupuje a nie za par EUR. Takto funguju vsetky MLM, ze dobre sa maju ti na vrchu piramidy,lebo na nich robia cele spodne "poschodia". Ci je to Nuskin, LR, Mary Kay. Je to jedno, princip je rovnaki.
Na toto sa dala aj moja byvala kolegyna, ale je to ina firma a tu som musela bloknut, lebo v kuse mi posielala nieco, spravy ako rodina zomrie, ked nekupim od nej doplnky vyzivy, ako budeme vsetci tak zdravi, ze sto rokov sa dozijeme a podobne dristy. Tiez chodi na rozne skolenia, akcie, pobyty niekam, kde im mozgy vymyvaju. Ona je stastna, lebo uz je dost vysoko, dostala dokonca auto.
@anonym_autor podľa mňa nie. Otravný MLM level 1000
@anonym_autor ano su to istym sposobom sekty. Ona moze zarabat dobre vtedy, ked ma dost "oveciek pod sebou", co na nu robia, je vysoko v hierarchii a ma bonitnu klientelu,ktora pravidelne nakupuje a nie za par EUR. Takto funguju vsetky MLM, ze dobre sa maju ti na vrchu piramidy,lebo na nich robia cele spodne "poschodia". Ci je to Nuskin, LR, Mary Kay. Je to jedno, princip je rovnaki.
Na toto sa dala aj moja byvala kolegyna, ale je to ina firma a tu som musela bloknut, lebo v kuse mi posielala nieco, spravy ako rodina zomrie, ked nekupim od nej doplnky vyzivy, ako budeme vsetci tak zdravi, ze sto rokov sa dozijeme a podobne dristy. Tiez chodi na rozne skolenia, akcie, pobyty niekam, kde im mozgy vymyvaju. Ona je stastna, lebo uz je dost vysoko, dostala dokonca auto.
@muchotrafka298 to musí byť poriadne mimo keď dokáže vypisovať také blbosti.
@muchotrafka298 to musí byť poriadne mimo keď dokáže vypisovať také blbosti.
@anonym_f0c00f teraz si urazila vsetkych ludi, co su mimo..lebo ona by bola ich kralovna...fakticky. Ona bola uplne v pohode baba, ale potom ju vyhodili pre neschopnost od nas a prusery co porobila a dala sa na ten MLM. A to bolo konecna.....
Hlavne na to treba mat povahu, neustale propagovat nejake produkty a myslim si, ze casto krat sa aj vnucovat, byt na obtiaz ludom a dobre to znasat....to nedokaze kazdy. Ja by som to nedala.
@anonym_autor už je toho veľa, musela by si velmi dobre vediet klamať ľudí 😅, mne och mrte písalo, už len každeho posielam kade ľahšie
nie ..tieto mlm su len odrby na ludi .. kazdy vie,ze to neije zrovna najkvalitnejsia kozmetika..a tie co ta do toho tahaju ta potrebuju-lebo ty budes zarabat pre nich..ale tiez musis zlanarit ludi pod seba ,aaby si daco zarobila..atd .. radsej chod makat normalne
Jasné že na Facebooku omiela aka je to super príležitosť a aká je slobodna. Veď nemôže robiť reklamu s tým že ani pes to od nej nechce kúpiť a je to tretotriedna kozmetika.😀
Nuskin je uz trocha zabudnuta kozmetika, ale mam kamosku co robi toto s inou kozmetikou, robi to cca 2 roky, ale popritom ma svoju normálnu prácu, no privyrobiť si s tym vie. Co su uz ale zeny nad ňou a este vyššie, tam uz maju plat v tisicoch, hlavne riaditelky v desatisicoch. Aj kamoška sa chce dostať tak vysoko, ale vidim, ze je to dost ťažké, ona pracuje s ludmi, tak ponúka rovno produkty klientom , ale uz aj toho je presyteny trh ,podla mna sa uz tak vysoko nedostane ako tie co to robili, ked sa tá kozmetika tu rozbiehala.
oni ficali tak 10 rokov dozadu, mozno ti prvi este na tom nejakym sposobom ryzuju
@anonym_8fbce6 ja som to zachytila asi v roku 2010 prvy raz a teda uplne ako kazdy MLM marketing.

Za mna pyramída. Ale ak si hore na popredných priečkach, tak môžeš vyžiť z toho....ale teraz je všetkého všade vela