Oplatí sa práca v účtovníctve a s papiermi?
Ahojte ľudia idem si po vaše názori,skúsenosti ohľadom tejto podnikateľskej sfére,či sa oplatí taka to práca ešte zvládať dnešnej uponáhľanej dobe,pretože baví ma taka práca s papiermi príprava podkladov,bankové výpisy,interne doklady,dodávateľské faktúry...Tý ľudia,ktorý to robia chodia aj na školenia??....aké mate s takou to pracou??....Sem tam mi poradí brat čo za cely deň urobil a vypíše mi to na papier,lebo robí Finančného poradcu a s Bankami ma už s tým to veľké skúsenosti a vie ako.......Oplatí sa mi púšťať do takejto podobnej prace??...
@anonym_ad92e0 ja si to zisťujem a to všetko zapisujem na papier alebo si to radšej vytlačím a odkladám si tak,že si to potom všetko ešte prejdem prelistujem da sa aj nejaká kniha za kúpiť??.. aby som mal po ruke tie najdôležitejšie informácie pri sebe
@stelly652 ty chces robit pre niekoho uctovnoicstvo ked si nevedel ani precitat vyuctovaciu fakturu za plyn co ste dostali?
A ta dnesna tema o hypotekarnom poradcovi to tiez bola tvoja?
Mam na teba jednu osobnu otazku: Co mas vystudovane?
@stelly652 ty chces robit pre niekoho uctovnoicstvo ked si nevedel ani precitat vyuctovaciu fakturu za plyn co ste dostali?
A ta dnesna tema o hypotekarnom poradcovi to tiez bola tvoja?
Mam na teba jednu osobnu otazku: Co mas vystudovane?
@viestta pise, ze SOS drevarska s maturitou, ID z mladosti, vraj skolioza... No myslim, ze tam bude aj nieco psychiatricke
@anonym_d8c4e2 SOš Devarska škola s Maturitou
@stelly652 stolár účtovníkom 🤣🤣🤣🤣
@stelly652 stolár účtovníkom 🤣🤣🤣🤣
@anonym_e6dab7 co sa cudujes? 🤷 Jedna vyucena kucharka robi matrikarku, sama to tu pisala 🙈
Odpovedz si na otázky: Čo je to DPH? Kedy sa podáva daňové priznanie? Ako zauctuješ stratu? Čo v prípade straty dokladu za nákup tovaru? Ako sa robí cesták? Aká je výška odvodov do zdravotnej poisťovne? Musí sa platiť vždy aj odvod do sociálnej poisťovne?
Ak vieš bez problémov z fleku odpoveď, chod si vybaviť živnosť alebo si zaloz s.r.o a začni s hľadaním klientov. A školenia - pozri si správy a zistíš ako často sa menia zákony a porozmýšľaj. A ver, že v správach uverejnia malé % informácií a aj to nie správne.
@anonym_ad92e0
Prosim ta neplet tu mladeho uctovnika hebrejstinou 😄
@anonym_e6dab7 co sa cudujes? 🤷 Jedna vyucena kucharka robi matrikarku, sama to tu pisala 🙈
@anonym_d8c4e2 matrikárka nemá milión predpisov , kde jej musí sedieť na cent. Je to jedna z najnáročnejších agiend.
@stelly652 účtovníctvo už nie je veľmi práca s papiermi, u nás všetko v PDF. Čiže len PC.
@stelly652 Mylis si profesiu uctovnika s financnym poradcom.
A kedze nemas o tom ani paru, vyrobou nabytku sa dokazes krasne uzivit.

@anonym_d8c4e2 SOš Devarska škola s Maturitou
@stelly652 nehnevaj sa, ale brat ta nevie usmernit, ze na pracu financneho poradcu nemas predpoklady, vzdelanie a ani kapacity?