Práca cez Cloudworkers: Je potrebná živnosť?
zdravim je na cloudworkers potrebna živnost? ano viem ze tam odrbavaju chlopov co tomu veria takze moralizovat mozte inde keby mate exekuciu tiez si zhanate cent kde sa da
Sama som tam robila. Za 5h práce denne dostaneš 10€
Tam si zozenies doslova iba cent. Samozrejme že je potrebná živnosť, problém s vystavovanim faktúr majú atď. Nejde o odrbavanie chlapov ale odrbavanu oni teba keďže platia veľmi málo
Nemyslím, že by žiadna zo žien a mužov tam mali živnosť.. Ja popri svojej práci a popri svojom voľnom čase zarobím cca. 200 - 300 eur/m. Teraz budem mať iba 200 eur, lebo to flákam. Som doma, robím si svoje veci a popri tom si píšem.
Nemyslím, že by žiadna zo žien a mužov tam mali živnosť.. Ja popri svojej práci a popri svojom voľnom čase zarobím cca. 200 - 300 eur/m. Teraz budem mať iba 200 eur, lebo to flákam. Som doma, robím si svoje veci a popri tom si píšem.
@anonym_b842c4 niečo som si o tom vygúglil. Na základe čoho dostávaš peniaze? Faktúru od teba nepýtajú?
@anonym_b842c4 niečo som si o tom vygúglil. Na základe čoho dostávaš peniaze? Faktúru od teba nepýtajú?
@sevrin nie, nepýtajú.
@anonym_b842c4 tak toto bude ešte veľmi zaujímavé, keď sa o tie vaše príjmy moderátorov začne zaujímať Finančná správa.
@sevrin no, na základe čoho posielajú peniaze? Myslím, že iné príjmy ich zaujímajú - onlyfans apd. Toto nie je pre nich téma.

Tam si zozenies doslova iba cent. Samozrejme že je potrebná živnosť, problém s vystavovanim faktúr majú atď. Nejde o odrbavanie chlapov ale odrbavanu oni teba keďže platia veľmi málo