icon

Práca cez Cloudworkers: Je potrebná živnosť?

slovakia9999
Dnes o 16:03

zdravim je na cloudworkers potrebna živnost? ano viem ze tam odrbavaju chlopov co tomu veria takze moralizovat mozte inde keby mate exekuciu tiez si zhanate cent kde sa da

anonym_0e3342
Dnes o 16:10

Tam si zozenies doslova iba cent. Samozrejme že je potrebná živnosť, problém s vystavovanim faktúr majú atď. Nejde o odrbavanie chlapov ale odrbavanu oni teba keďže platia veľmi málo

stellariaaquatica
Autor odpoveď zmazal
anonym_0e3342
Dnes o 16:13

Sama som tam robila. Za 5h práce denne dostaneš 10€

dadis
Dnes o 16:46

@slovakia9999 To radsej chod upratovat - zarobis viac nez tymto

anonym_b842c4
Dnes o 17:22
@anonym_0e3342

Tam si zozenies doslova iba cent. Samozrejme že je potrebná živnosť, problém s vystavovanim faktúr majú atď. Nejde o odrbavanie chlapov ale odrbavanu oni teba keďže platia veľmi málo

Nemyslím, že by žiadna zo žien a mužov tam mali živnosť.. Ja popri svojej práci a popri svojom voľnom čase zarobím cca. 200 - 300 eur/m. Teraz budem mať iba 200 eur, lebo to flákam. Som doma, robím si svoje veci a popri tom si píšem.

sevrin
Dnes o 18:01
@anonym_b842c4

Nemyslím, že by žiadna zo žien a mužov tam mali živnosť.. Ja popri svojej práci a popri svojom voľnom čase zarobím cca. 200 - 300 eur/m. Teraz budem mať iba 200 eur, lebo to flákam. Som doma, robím si svoje veci a popri tom si píšem.

@anonym_b842c4 niečo som si o tom vygúglil. Na základe čoho dostávaš peniaze? Faktúru od teba nepýtajú?

anonym_b842c4
Dnes o 18:02
@sevrin

@anonym_b842c4 niečo som si o tom vygúglil. Na základe čoho dostávaš peniaze? Faktúru od teba nepýtajú?

@sevrin nie, nepýtajú.

sevrin
Dnes o 18:08
@anonym_b842c4

@sevrin nie, nepýtajú.

@anonym_b842c4 tak toto bude ešte veľmi zaujímavé, keď sa o tie vaše príjmy moderátorov začne zaujímať Finančná správa.

anonym_b842c4
Dnes o 18:09
@sevrin

@anonym_b842c4 tak toto bude ešte veľmi zaujímavé, keď sa o tie vaše príjmy moderátorov začne zaujímať Finančná správa.

@sevrin no, na základe čoho posielajú peniaze? Myslím, že iné príjmy ich zaujímajú - onlyfans apd. Toto nie je pre nich téma.