icon

Reálne skúsenosti s manuálnou prácou z domu?

jarca001
Dnes o 17:13

Dobrý deň,prosim Vas mate reálne skusenosti s prácou na doma (manuálna praca,,skladanie..lepenie...)ďakujem

zojazoja
Odpoveď bola odstránená
anonym_f2ac72
Odpoveď bola odstránená
zojazoja
Dnes o 17:21
@anonym_f2ac72
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f2ac72 🤣🤣 žiadne strachy. Tato otázka tu bude aj ked uz koník nebude. 🤣🤣

petronelag
Dnes o 17:27
@zojazoja

@anonym_f2ac72 🤣🤣 žiadne strachy. Tato otázka tu bude aj ked uz koník nebude. 🤣🤣

Takáto práca reálne neexistuje, existovali podvodné firmy, ktoré takúto prácu ponúkali, vypýtali si zálohu a z práce nebolo nič, len to už hádam každý pozná, keď je to staré aj viac ako 20 rokov.

zojazoja
Dnes o 17:27
@petronelag

Takáto práca reálne neexistuje, existovali podvodné firmy, ktoré takúto prácu ponúkali, vypýtali si zálohu a z práce nebolo nič, len to už hádam každý pozná, keď je to staré aj viac ako 20 rokov.

@petronelag si sa pomýlila. Nie ja som položila túto otázku.

anonym_824b4b
Dnes o 17:29

Ja som mala taku pracu..ručne maľované figúrky...

bomba36
Dnes o 17:30
anonym_7fc067
Dnes o 17:34

Chod sa opytat do tesca na vykladanie tovaru,tam sa s nimi dohodnes kedy budes moct a mas to isto zaplatene.

martinkatinka
Dnes o 17:35

Ja som pocas COVIDu sila doma ruska. Takato je moja skusenost s manualnou pracou na doma.

anonym_5f2e87
Dnes o 17:43

Ona si to takto predstavuje 😀 a plat 3000 eur

luccys
Dnes o 17:45

Naco trocharit. Ja navrhujem uctovnictvo/IT.

cacianka
Dnes o 18:09

Vieš čítať ?
Vieš si prezerať googla a ale hlavne identické príspevky tu na koni ?
Každý boží deň či týždeň sa tu takéto primitívne otázky objavujú, stačí čítať tie týždeň staré alebo tie od založenia koňa

svetlonos
Dnes o 18:20

@jarca001
Takáto práca bola kedysi - šili sa kožené topánky ručne. Prišívala sa podrážka k vrchu. Je to aké už dobre cez 20 rokov.

anonym_e22dc8
Dnes o 18:28

Prečo sa smejete z tej pani? Slušne sa pýta na prácu. Samé výsmešky - posmešky. Asi máte každá ideálnu prácu a krásny plat. Tak doprajte aj druhému. Nikdy sa z nikoho nesmejte. Radšej pomôžte

anonym_83a892
Dnes o 19:01
@anonym_e22dc8

Prečo sa smejete z tej pani? Slušne sa pýta na prácu. Samé výsmešky - posmešky. Asi máte každá ideálnu prácu a krásny plat. Tak doprajte aj druhému. Nikdy sa z nikoho nesmejte. Radšej pomôžte

@anonym_e22dc8 Ano, ona sa len slusne opytala. Dalsia klasika v tejto teme😃

anonym_787b24
Dnes o 19:39

U mna doma je naozaj vela manualnej prace. Dokoncim jednu a mozem zacat druhu. A kym skoncim druhu, mozem sa vratit k prvej a tak dokola. Umyjem okna - decko zatapka, povysavam, nadrobi, vyvesiam pracku, za 5 minut je tam dalsich 5 veci… a takto nekonecno..

iwesska
Dnes o 19:45

Hej,mozes cokolvek lepit,skladat,malovat a predavat to. 🤷‍♀️

martinmmartin
Dnes o 20:29

Ak lepit papiericky dokaze pani lacnejsie ako armada deti v Bangladesi tak smelo do toho