Reálne skúsenosti s manuálnou prácou z domu?
Dobrý deň,prosim Vas mate reálne skusenosti s prácou na doma (manuálna praca,,skladanie..lepenie...)ďakujem
@anonym_f2ac72 🤣🤣 žiadne strachy. Tato otázka tu bude aj ked uz koník nebude. 🤣🤣
@anonym_f2ac72 🤣🤣 žiadne strachy. Tato otázka tu bude aj ked uz koník nebude. 🤣🤣
Takáto práca reálne neexistuje, existovali podvodné firmy, ktoré takúto prácu ponúkali, vypýtali si zálohu a z práce nebolo nič, len to už hádam každý pozná, keď je to staré aj viac ako 20 rokov.
Takáto práca reálne neexistuje, existovali podvodné firmy, ktoré takúto prácu ponúkali, vypýtali si zálohu a z práce nebolo nič, len to už hádam každý pozná, keď je to staré aj viac ako 20 rokov.
@petronelag si sa pomýlila. Nie ja som položila túto otázku.
Ja som mala taku pracu..ručne maľované figúrky...
Chod sa opytat do tesca na vykladanie tovaru,tam sa s nimi dohodnes kedy budes moct a mas to isto zaplatene.
Ja som pocas COVIDu sila doma ruska. Takato je moja skusenost s manualnou pracou na doma.
Vieš čítať ?
Vieš si prezerať googla a ale hlavne identické príspevky tu na koni ?
Každý boží deň či týždeň sa tu takéto primitívne otázky objavujú, stačí čítať tie týždeň staré alebo tie od založenia koňa
Prečo sa smejete z tej pani? Slušne sa pýta na prácu. Samé výsmešky - posmešky. Asi máte každá ideálnu prácu a krásny plat. Tak doprajte aj druhému. Nikdy sa z nikoho nesmejte. Radšej pomôžte
Prečo sa smejete z tej pani? Slušne sa pýta na prácu. Samé výsmešky - posmešky. Asi máte každá ideálnu prácu a krásny plat. Tak doprajte aj druhému. Nikdy sa z nikoho nesmejte. Radšej pomôžte
@anonym_e22dc8 Ano, ona sa len slusne opytala. Dalsia klasika v tejto teme😃
U mna doma je naozaj vela manualnej prace. Dokoncim jednu a mozem zacat druhu. A kym skoncim druhu, mozem sa vratit k prvej a tak dokola. Umyjem okna - decko zatapka, povysavam, nadrobi, vyvesiam pracku, za 5 minut je tam dalsich 5 veci… a takto nekonecno..
Ak lepit papiericky dokaze pani lacnejsie ako armada deti v Bangladesi tak smelo do toho