icon

Seriózne online brigády pre mamičky na materskej

njak
Dnes o 08:14

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť prosím nejakú serióznu online brigádu? Písanie článkov, pomoc s textami, spravovanie FB alebo instagram, tvorba obrázkov, moderovanie skupín... Som mamička na materskej a potrebujem finančne pomôcť doma.
Ďakujem

anonym_d35994
Dnes o 08:21

Aj ja poprosim info, najlepsie rovno link, kde ma vezmu. Vsetko ovladam. Dakujem.

melanta
Dnes o 08:26

Písanie článkov, texty - máš vzdelanie na to, robila si redaktorku či niečo podobné? Ak by si v tomto mala zručnosti a prax, tak by si vedela, kam rozhodiť siete.

Spravovanie FB, IG - máš prax v online marketingu, vzdelanie, kurzy? Ak by si mala, tak by si vedela osloviť konkrétne firmy, klientov.

Činnosti, ktoré popisuješ, dnes buď urobí zadarmo AI alebo ich robia ľudia s praxou. Ak nemáš kvalifikáciu, tak si na profesia.sk pozri inzeráty na telefonického operátora pre call centrá, tam berú každého, čas si vieš dohodnúť. Len pozor, v čase telefonovania sa ti o deti musí niekto starať.

Prípadne je cesta pracovať z domu na skrátený úväzok pre zamestnávateľa, pre ktorého si pracovala pred odchodom na materskú. Ak si robil kvalifikovanú prácu, ktorá sa dá robiť z tomu. Inak vo fóre "práca a zamestnanie" si môžeš prečítať stovky diskusií na tému "práca na doma". V podstate sa dozvieš, že ak nechceš robiť MLM či handmade, tak potrebuješ kvalifikáciu, za ktorú ti niekto bude ochotný platiť, hoci budeš sedieť doma.

anonym_6d635e
Dnes o 08:30

To je dnes uz 2ha tema,do prace sa treba vratit alebo ist vykladat tovar do tesca,kauflandu.Otecko moze sa starat doma o male a ty chod na brigadu.

patrike
Dnes o 08:36

Bez sance aj pred 5 rokmi, po nastupe AI bez sance duplom.
Nic z domu. Fyzicky makat niekde, presne ako ti odporucaju dokladat tovar alebo blokovat na kase v supermarkete.

a0
Dnes o 08:37

@njak 1. Písanie článkov - copywriting, to zvládne už aj AI 2. Správa sietí - content creator- máš nejaké portfólio, keď to chceš robiť? Musíš byť dosť kreatívna a zručná v grafike a občas ísť do danej firmy, kde si ten content pripravíš, aby to malo zmysel. Moderovanie skupín je čo? 🙈

zojazoja
Dnes o 09:03
melanta
Dnes o 09:06

@zojazoja ha ha, pani Julia má takú fluktuáciu, že ani veterné mlyny v Rakúsku sa tak rýchlo netočia. Ale tak zase na to treba povahu, obvolávať a naháňať klientov pre poisťováka.

zojazoja
Dnes o 09:08
@melanta

@zojazoja ha ha, pani Julia má takú fluktuáciu, že ani veterné mlyny v Rakúsku sa tak rýchlo netočia. Ale tak zase na to treba povahu, obvolávať a naháňať klientov pre poisťováka.

@melanta 🙂 🙂 🙂 nuž 🙂

wagea
Dnes o 09:18

90 % môjho pracovného času píšem. Z domu, z kaviarne... Kde len chcem, kedy chcem. Aby som sa dostala na túto pozíciu, makala som niekoľko rokov, aj popri malých deťoch, dokonca aj keď som s niektorým z nich bola v nemocnici (vezmeš notebook a ideš), neustále sa vzdelávam (ide o odborné výstupy). Teraz aj napriek, a v podstate s pomocou AI, mám práce vyše hlavy (nesťažujem sa 😉). Do toho pracujem na writing leveli C1 v odbornej angličtine a na druhom cudzom jazyku - aspoň na úroveň B2, aby som sa o pár mesiacov mohla uchádzať nielen o slovenské, ale aj o medzinárodné či EÚ projekty. Toľko k téme "hľadám prácu z domu typu písanie článkov" v dobe AI 😉

anonym_e5a607
Dnes o 09:18

@njak daj si ponuku na bazos aj jaspravim.sk

anonym_ea28cf
Dnes o 09:19

Milujem, ako sa zeny na MD zobudia a myslia si, ze vsetci cakaju len na ich 3 kliky na PC za den.

martinmmartin
Dnes o 09:35

Zorganizuj si zehliaci servis po okoli alebo strazenie cudzich deciek u seba

kalifka
Dnes o 09:40

@njak tu skôr napíš hneď na začiatku, čo vieš ty ponúknuť a podľa toho sa vieme odraziť

anonym_3baed1
Dnes o 09:49

Idú prázdniny-ponúkni stráženie detí na stránke mesta u teba doma.