Seriózne online brigády pre mamičky na materskej
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť prosím nejakú serióznu online brigádu? Písanie článkov, pomoc s textami, spravovanie FB alebo instagram, tvorba obrázkov, moderovanie skupín... Som mamička na materskej a potrebujem finančne pomôcť doma.
Ďakujem
Písanie článkov, texty - máš vzdelanie na to, robila si redaktorku či niečo podobné? Ak by si v tomto mala zručnosti a prax, tak by si vedela, kam rozhodiť siete.
Spravovanie FB, IG - máš prax v online marketingu, vzdelanie, kurzy? Ak by si mala, tak by si vedela osloviť konkrétne firmy, klientov.
Činnosti, ktoré popisuješ, dnes buď urobí zadarmo AI alebo ich robia ľudia s praxou. Ak nemáš kvalifikáciu, tak si na profesia.sk pozri inzeráty na telefonického operátora pre call centrá, tam berú každého, čas si vieš dohodnúť. Len pozor, v čase telefonovania sa ti o deti musí niekto starať.
Prípadne je cesta pracovať z domu na skrátený úväzok pre zamestnávateľa, pre ktorého si pracovala pred odchodom na materskú. Ak si robil kvalifikovanú prácu, ktorá sa dá robiť z tomu. Inak vo fóre "práca a zamestnanie" si môžeš prečítať stovky diskusií na tému "práca na doma". V podstate sa dozvieš, že ak nechceš robiť MLM či handmade, tak potrebuješ kvalifikáciu, za ktorú ti niekto bude ochotný platiť, hoci budeš sedieť doma.
To je dnes uz 2ha tema,do prace sa treba vratit alebo ist vykladat tovar do tesca,kauflandu.Otecko moze sa starat doma o male a ty chod na brigadu.
Bez sance aj pred 5 rokmi, po nastupe AI bez sance duplom.
Nic z domu. Fyzicky makat niekde, presne ako ti odporucaju dokladat tovar alebo blokovat na kase v supermarkete.
@njak 1. Písanie článkov - copywriting, to zvládne už aj AI 2. Správa sietí - content creator- máš nejaké portfólio, keď to chceš robiť? Musíš byť dosť kreatívna a zručná v grafike a občas ísť do danej firmy, kde si ten content pripravíš, aby to malo zmysel. Moderovanie skupín je čo? 🙈
nech sa ti lubenká: https://www.profesia.sk/praca/julia-mikolasova/...
@zojazoja ha ha, pani Julia má takú fluktuáciu, že ani veterné mlyny v Rakúsku sa tak rýchlo netočia. Ale tak zase na to treba povahu, obvolávať a naháňať klientov pre poisťováka.
90 % môjho pracovného času píšem. Z domu, z kaviarne... Kde len chcem, kedy chcem. Aby som sa dostala na túto pozíciu, makala som niekoľko rokov, aj popri malých deťoch, dokonca aj keď som s niektorým z nich bola v nemocnici (vezmeš notebook a ideš), neustále sa vzdelávam (ide o odborné výstupy). Teraz aj napriek, a v podstate s pomocou AI, mám práce vyše hlavy (nesťažujem sa 😉). Do toho pracujem na writing leveli C1 v odbornej angličtine a na druhom cudzom jazyku - aspoň na úroveň B2, aby som sa o pár mesiacov mohla uchádzať nielen o slovenské, ale aj o medzinárodné či EÚ projekty. Toľko k téme "hľadám prácu z domu typu písanie článkov" v dobe AI 😉
Milujem, ako sa zeny na MD zobudia a myslia si, ze vsetci cakaju len na ich 3 kliky na PC za den.
Zorganizuj si zehliaci servis po okoli alebo strazenie cudzich deciek u seba
Idú prázdniny-ponúkni stráženie detí na stránke mesta u teba doma.

Aj ja poprosim info, najlepsie rovno link, kde ma vezmu. Vsetko ovladam. Dakujem.