Viete aktuálne o nejakej možnosti práce z domu počas materskej?
Ahojte viete o nejakej aktuálnej práci popri materskej?
Uctovnictvo😄😃
Zeny, ja fakt neviem. To sa naozaj na tej materskej tak nudite, alebo vam hrozi byvat pod mostom bez prace popri MD? Ste pred tehotenstvom nevedeli, kolko penazi budete dostavat?
Ach...
neni dna...
@timeafalatova
Peč torty, strikukuj, ši, maľuje obrazy, opatruj ďalšie dieťa popri tvojom, choď upratovať byty domy.
Nemáš požadovanú kvalifikáciu na prácu z domu, inak by si sa nepýtala a už ju robíš.Drzim palce. A aby si nemyslela, že som na teba zlá, ani ja neviem robiť účtovníctvo a podobne, zvlášť pri dieťati. Rada šijem ale reálne to veľmi pri malom dieťati nejde. Pokiaľ sa v deckej spolu pohraju alebo niečo pozrú, Budiš. Inak bez šance.
Ako klobúk dole kto stíha reálne pri dieťati doma prácu aj dieťa. Ja nie. Každý zamestnávateľ chce od teba výsledky a nie že jazdí chvíľu odskakujes lebo dieťa chce xyz veci.
Kamoška mala prácu, ktorú dobre ovládala, možnosť robiť väčšinou z domu. Dala po chvíli výpoveď, nebolo to reálne i keď dieťa bolo už staršie.
Pri materskej asi iba podnikat. Potom az popri rodicaku by sa dalo aj na TPP.
Aké máš vzdelanie, akú máš prax? Kde by bolo dieťa v čase, kedy by si vykonávala prácu? Je veľa prác na doma, ale je ti jasné, že musíš niečo ponúknuť a že sa nebude dieťa vedľa teba hrať a ty budeš pracovať. Tak to nefunguje.
Pri materskej asi iba podnikat. Potom az popri rodicaku by sa dalo aj na TPP.
@anonym_013d3c no už aj to je tažšie pre mikroodvod ktory platí ked v zarobí v hrubom 2 876,90 € za rok čo je nič ... zase aby to zvladla nemusí mat tolko času na to podnikanie
Uctovnictvo😄😃
Zeny, ja fakt neviem. To sa naozaj na tej materskej tak nudite, alebo vam hrozi byvat pod mostom bez prace popri MD? Ste pred tehotenstvom nevedeli, kolko penazi budete dostavat?
Ach...
@anonym_84b68a hneď z rána si mi pokazila náladu 😭😭😭
Omg.. zase ? 🤦🤦🤦 Ďalšia čo si myslí že sa o ňu na materskej/ rodičovskej zamestnávatelia potrhaju a bude robiť 100% z domu.
Ja byť adminom, nastavila by som si systém tak ,aby tu tieto témy už nezverejňoval automaticky.
Omg.. zase ? 🤦🤦🤦 Ďalšia čo si myslí že sa o ňu na materskej/ rodičovskej zamestnávatelia potrhaju a bude robiť 100% z domu.
Ja byť adminom, nastavila by som si systém tak ,aby tu tieto témy už nezverejňoval automaticky.
@anonym_37453a zvlášt ked slovensko na polovične alebo zdielane prac. uväzky absolutne nie je nastavene
Treba sa vratit do prace,aspon na par hod.v tyzdni.Ja som isla do novej prace od roka maleho,pocas rd nam zamestnavatel dal odstupne,lebo sa stahoval zo sr,a naozaj som potom nemusela riesit otazku a co po rodicaku??Pracujem dalej a ani skoncenie rodicaku, neni citit,lebo nam pekne obom zvysili platy takze to dorovnalo.
Sup,sup,do prace.
Pozri, keby si mala kvalifikáciu na prácu z domu, tak sa tu nepýtaš ale rovno si nájdeš prácu z domu…
Pozri, keby si mala kvalifikáciu na prácu z domu, tak sa tu nepýtaš ale rovno si nájdeš prácu z domu…
@anonym_577de0 Ale taku, kde len 3x kliknes mysou, bo vsak aj o dieta sa treba starat😃
Určite nájdeš, otázka je aké máš skúsenosti, vzdelanie, časovú kapacitu. Účtovníctvo, IT, manažment často ponúkajú HO - musíš mať ale adekvátne vzdelanie, skúsenosti. Call centrum - môže robiť každý kto dobre komunikuje a má základné počítačové znalosti ale musíš mať doma ticho keď budeš volať.
😄😄 ja sa čudujem že tu ešte niekto radí 😄 veď tieto osoby chcú dvakrát denne ťuknúť do počítača a príjem aspoň 2 litre v čistom😄
@anonym_577de0 Ale taku, kde len 3x kliknes mysou, bo vsak aj o dieta sa treba starat😃
@anonym_84b68a dá sa aj takú nájsť, len treba mať kopec znalostí ale to prestimulovanie a neustále prepínanie dieťa - práca je neúnosné dlhodobo. sama som si tým prešla a teraz si tým prechádza kamoška, neraz jej beriem dieťa, nech nevyhorí a vklude robí.
🍿
Zrejme ani netušíš, co obnasa pracovat z domu...to nie su 4 kliky mysou na PC a dalej sa venujem dieťaťu...
Účtovníctvo, prekladateľstvo, IT,... Vies nieco z toho???
A akú konkrétnu prácu máš na mysli? Ako chceš poradiť, ak nenapíšeš svoje vzdelanie, zručnosti, jazykové znalosti. Ja mám ponuku full remote, stačí farmaceutické vzdelanie a AJ a FJ s certifikátom C1. Ako tu už niekto napísal, ľudia, ktorí majú kvalifikáciu na full remote prácu, neriešia toto na koníku.
Kto sa ti bude počas tej práce starať o dieťa? Pretože na profesia.sk máš neustále ponuky na telefonického operátora pre rôzne call centrá, to môžeš robiť z domu, ale musíš mať postarané o dieťa (nemôže byť v telefóne počuť dieťa, nemôžeš nedvihnúť alebo dvihnúť neskoro lebo dieťa).
V tomto fóre, alebo hlavne v tomto je asi tak 500 diskusií na tému "práca na doma". Predpokladám, že si si nedala námahu tie diskusie prečítať. Tak ako si si nedala námahu napísať o tvojom vzdelaní, praxi a znalostiach, aby sme ti vedeli reálne poradiť. Takto sa to nerobí veru.
https://www.modrykonik.sk/forum/category/praca-...

To fakt?? 🙄🙄🙄 POUZI LUPU, denne rovnaka tema...