icon

27 mesačná dcérka odmieta ísť na wc

akiram
12. feb 2013

V poslednej dobe mi malá (27 m) začala štrajkovať s cikaním. Vidím na nej, že sa jej chce cikať, posielam ju ale odmieta ísť a zachvíľu už stojí v kaluži čo nestihla dobehnúť. Začínam mať z toho hlavu v smútku. Nestretla ste sa s tým niektorá? Dúfam, že to bude len prechodné.

lienka434
12. feb 2013

ahoj aj u mojjej opadlo nadsenie z chodenia na zachod ci nocnik a prestala chodit sama,takze ju musim kazde 2hod nahanat aby sme sli spolu na zachod-lebo ju dviham.Aj kamoska nahana malu lebo sa zabudne a nepovie jej a pocikaka sa do gati.Ja som v dileme ci to nechat tak a nechat ju samostatnosti alebo nahanat a opakovat ze v skolke sa jej budu deticky smiat.

zuzu31
16. feb 2013

☹ moja to ma doteraz, ma 4,5 roka a nechce ist cikat ani pred spanim, niekedy rano ked sa zobudi tak nechce ist az v skolke ideme ..... myslim ze je to prejav vzdoru, ale ona je schopna ist cikat rano a potom az ked ideme zo skolky domov .. a to im davaju pitny rezim pravidelny.

janka16082010
22. feb 2013

Ahojte zienky, mam takmer ten isty problem, moj 2,5 rocny syn odmieta ist na nocnik a stale si pyta plienku, a ked mu ju dam dole, ze ho idem posadit na nocnik zacne sa hadzat o zem. Tak primem kazdu dobru radu. Ani televizor, nalepky na nocnik a podobne veci nezaberaju. dakujem vopred za radu.