Ako naučit spať drobca samého v postieľke?
🙂
a co chces vlastne poradit,,zalozila si otazku namiesto temy-cize sa da odpovedat iba 1x a nenapisala si ani ci si to vobec skusala,,preco si ho tam doteraz nedavala,,atd... 😒 😒 😒 😉
do vlastnej postieľky a trvať na tom, hračky, svetielko, rozprávka, detské cd, trpezlivosť
preco ho nenechas medzi vami? Ved je to normalne, deti maju spat medzi rodicmi, nieje este tak velky a je to v poriadku aj pre jeho psychiku. Je to normalne. Nebude medzi vami donekonecna a neboj, sam si urci, ked bude chciet spat sam. Ak ho budes nutit nasilu spat v postielke, jedneho dna sa k vam aj tak vrati a bude si chciet dosýtiť spanie medzi vami.
napisem ti vlastnu skusenost 🙂 maly sa mi casto budieval v noci ale aj koli kojeniu a tak..raz sme zaspali v obyvke a maly prespal celu noc..taaak sme odvtedy spavali v obyvacke a babo si spokojne buvalo v spalni..sice sa budil v noci ale len 1-2x co bola pohodicka...potom zrazu ked sa v noci zobudil tak sa mi uz nechcel dat uspat..vtedy nastupil priatel a v noci ho uz uspaval len on, cize tym padom sme zrusili nocne kojenie...ked sa nam to po mesiaci podarilo tak maly uz odvtedy prespava cele noci....malinkokedy sa stane ze sa zobudi 🙂
mišo spí s nami, ale vlastne sám...dala som dole bočnicu z postielky, oprela o našu postel, zaspí na našej posteli pri manželovi, preložím ho do postielky, niekedy je v nej do rána, keď sa mu sníva niečo, alebo ho strhne, preplazí sa ku mne a spíme...ale v žiadnom prípade mi v posteli nezavadzia ani nič podobné 😝
AHOJ moja dcerka od roka spi sama v postielke spolu s macikmi my spime v obyvacke spi sama lebo rada si v noci rozpravala a ked som bola pri nej rozpravala v noci aj dve hodiny tak som isla spavat do obyvacky vsetky moje deti zaspavali od narodenia sami v postielke

ja len napisem ako to bolo u nas.prvy syn s nami spaval do 2 rokov....ked som isla do porodnice,tak moja mama prisla k nam na par tyzdnov a pomahala manzelovi...manzel chodil na nocnu smenu a teda maleho musela dat spat moja mama.manzel jej zabudol povedat,ze syn spi s nami v manzelskej posteli...i ked mal svoju postielku hned vedla nas a ked prisiel prvy vecer,tak mamina mu dala pyzamko a supla ho do jeho postielky.maly bol v takom soku,ze sa nezmohol ani na jedine ceknutie a ostal spat v postielke bez jedineho slova.ked manzel vstal a videl maleho v postielke,tak neveril vlastnym ociam 🙂 ....nakolko som bola 8 dni v porodnici,tak moja mama ho davala spat 8 dni do postielky...a kym som prisla domov,tak uz mi sam ukazoval syn vecer,ze on spi v postielke 🙂 ja som sa mohla snazit a nic nepomahalo....vzdoroval a plakal,ale moja mama nebola osoba s kym si robi co chce...autorita to vyriesila 🙂