Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
@smolkin ja mam na predaj istotne CD Snehova kralovna, O dvanastich mesiacikoch, O siedmych kozliatkach (vsetky nove, nerozbalene) a mozno este aj nejake ine (to budem musiet pozriet), ak by si mala zaujem. Zajtra vsak ideme prec, budem to moct pozriet teda az vecer alebo vo stvrtok.
@stefanyj Dobrý večer !
Mám záujem o všetky, ktoré ponúknete, okrem 7 kozliatok, tie mám a práve tie ma inšpirovali k zakúpeniu ďalších, pretože som učiteľka na ZŠ a podľa nej som nacvičila program svojich prváčikov ku Dňu matiek. Vopred Vám ďakujem, počkám, kontaktovať ma môžete aj na mail smolkin@post.sk, alebo t.č.: 0905910612
Ahojte, prosím Vás, viem, že je to dávno, ale nemá niekto náhodou ešte na predaj tieto rozprávky z Lidla! Počuli sme Janka Hraška a veeeľmi sa nám páčil! ;)
Mamicky, nemate niektora nahodou Janka Hraska? nas sa uz opocuval ☹ a zhanam ho. Dakujem.
audio, krasne slovenske rozpravky najdete aj na www.veselerozpravky.sk Nase baby ich miluju pocuvat...az do omrzenia 😉
Ahojte. Mam zaujem o kupu audiorozpravky lidl Janko Hrasko a k nej tie pesnicky. Ak nemate original,kupim aj napalene 😉 dakujem
Dobrý deň.Mám záujem o kúpu CD rozprávok z Lidla Kocúr v čižmách a Soľ nad zlato.
Ďakujem🙂
Dobrý deň.Dnes mi má jedna predávajúca poslať kocúra v čižmách,som veľmi rada,že sme zohnali celú zbierku.Malý tieto CD-čka vééééľmi rád počúva.🙂
@severzik27 Dobry den este mam posledne cd o 12tich mesiacikoch, ak mate zaujem napiste mi do ip.

Mám záujem o kúpu CD rozprávok z Lidla