Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
Dobry den ma niekto nejake zo starej kolekcie?kocur v cizmach,tri prasiatka,snehova kralovna alebo kludne aj ine. Mozem poskytnut bud na vymenu alebo predaj zvieratka a zbojnici
Mám Ako išlo vajce na vandrovku. Už je rozbalene 1x pustené ale veľmi nás nebavilo. Predám alebo vymením zo starších cd (z vlaňajška mám všetky).
ja sa len nestiham cudovat ako sa tu rozmahaju ksefty s cd-ckami, ktore sa predavaju po 1 (!!!) eure... to fakt Vam stoji ten zarobok 1,5 eura naviac za to? by ma zaujimalo, co take si za to kto kupi.... fakt smiesne 😖
@booozie dobry den mohla bt som poprosiť napalit neboj sa, červenú ciapocku,a dlhy široký a bystrozraky dakujem🙂 nasla. Som cez googleak by to bolo aktuálne
Kúpim Nebojsa, Červená čiapočka, Dlhý, široký a bystrozraký, Soľ nad zlato, Červená čiapočka.
Ponuky prosím do IP, ďakujem
Vymenim za starsie cd.mam.zabalené.o 12mesiac. Snehova kráľovná a kozliatka ..Ďakujem.

Má niekto v ponuke rozprávky z Lidla z minulých rokov? Ďakujem Jana