icon

Dokedy ste mali dieťa v kočíku?

kikusa2111
27. okt 2011

Chcem vedieť či nebude zvláštné nosiť 3ročné dieťa v kočiku..Teda ide o zimu a mrazivé počasie napríklad ked pôjdeme ráno do škôlky a vonku bude -5.
Ak nie aj viac..Neviem si predstaviť moju Kiku ako ide pešo do škôlky v tej zime a ten velký kus..je to dosť daleko..s malou asi 30 minút pešo.

slniecko2
27. okt 2011

@kikusa2111 ahoj. ja mam dvoch chlapcov s 1,5 rocnym rozdielom a starsi bude mat v januari 3 roky. Teraz ho kazde rano musim nosit aj s mladsim do jasliciek dost daleko-takze samozrejme ze ich dam do dvojkocara. Chodim niekedy busom ale niekedy aj nie a sam by mi taku dlhu cestu nezasiel. Myslim ze je to uplne v poriadku-hlavne ak sa tam nemozes dostat busom iba pesky. napr. nam by tato cesta trvala hodinu lebo maly neposlucha 😀

alias313
11. feb 2012

ahojte, dufam, ze mi niekto odpise 😀 maly bude mat teraz v marci 3 roky a chcem sa opytat, ci je este vhodne zobrat mu na dovolenku v lete golfac 😅 on uz davno v kociku nie je, ale aj minuly rok som mu ho brala na dovolenku-ked sme isli na plaz napakovali sme veci na kocik a z plaze maly nevladal tak sa pekne viezol. Vecer sme zase chodili do mesta na prechadzky a krasne v kociku zaspal a v noci sme ho len prelozili v apartmane do postielky 😀 Mam obavy hlavne z vecernych prechadzok, aby nezaspal manzelovi na rukach, lebo nosit ho spiaceho na rukach da zabrat 😉 vopred dakujem pekne za rady.