Hľadám jasličky v Podunajských Biskupiciach
ahojte!mate niekto skusenosti s jaslickami v tejto oblasti.neplanujem este moju malu umiestnit do takehoto zariadenia,ale nazor si uz pomaly chcem urobit.takze ak niekto nieco sem s tym🙂diky!
ahoj, skus si vygooglit jaslicky sovicka, happy kids, laurin domcek (myslim sa volali), vesela vcielka. Vsetky tieto su v PB alebo Vrakuna. Nikdy neviem, kde konci/zacina ktora cast 🙂
Ja som riesila tuto otazku pred 1,5 rokom. Obehala som takmer vsetky jaslicky v nasom okoli PB, Vrakuna. Nakoniec sme ale rozhodli inak. Tu je nas pribeh, mozno ti pomoze: http://www.zariadim.sk/blog/item?id=20
@kristinka.s Prosim ta, kde su tie jaslicky? Mozes mi dat na nich kontakt? Byvame na Nerudovej v Trnavke a vydedukovala som, ze su v Trnavke.
dakujem
@marietta0 Dobry den! Ak este potrebujete umiestnit dietatko, tak sme novootvorene opatrovatelske centrum na Trnavke v rodinnom dome. Potrebne kontakty su na mojom profile, dakujem 🙂 Pekny vecer, Monika
SKOLKA V BRATISLAVE MONTESSORI, ARTDIELNA, ROZVOJ EMOCNEJ A INTELEKTOBEJ INTELIGENCIE,ANGLICTINA, LOGOPEDICKE HODINY ATD...len 290 EUR MESACNE AJ SO STRAVOU, PODUNAJSKE BISKUPICE emoticon viac info do RP
Novootvorené jasličky v Podunajských Biskupiciach Simba, starostlivosť o deti do troch rokov, rodinný domček, tiché prostredie, max 8 detí v kolektíve, celodenna a poldenna starostlivost, opatrovanie deticiek mimo prevadzkovych hodin, v noci aj cez vikend. Nahliadnite na www.jaslesimba.sk
🙂
Skúsená a zodpovedná opatrovateľka
S láskou a zodpovednosťou sa postarám o Vaše dieťatko.Opatrovaním detí sa
zaoberám už 9 rokov a vychovala som mnoho detí .Detičky opatrujem v rodinnom prostredí teda doma .Poskytujem celodennú stravu a všetko to ,čo je potrebné k správnemu vývoju detí .Režim dieťatka je prispôsobený veku, a samozrejme aj Vaším požiadavkám.Ružinov
JASLIČKY SIMBA v Podunajských Biskupiciach, malý kolektív max 8 detí, pokojné rodinné prostredie v slepej ulici, veľká záhrada, každý týždeň zaujímavé aktivitky prispôsobené veku. Prídite na návštevu 🙂
Jasle Simba su naozaj vyborne, dcera so zatom su nadseni, maly sa tam citi ako doma a vzdy sa tesi. A ked som ich videla, bola som nadsena aj ja, su krasne. Tusim stoja 300 eur.
Zdravím, po vlastnej skúsenosti odporúčame Jasličky Simba
Rodičom, ktorí hľadajú jasličky s individuálnym prístupom, s milým a obetavým personálom jednoznačne odporúčame toto skvelé miesto, s rodinnou atmosférou a prostredím. Naša dcérka tam strávila skoro 2roky, bolo to krásne obdobie, plne zážitkov, veľa sa naučila, dokonca aj chodiť, relaticne rýchlo sme sa vzdali aj plienok, okolo rok a pol. Na dovolenke keď sama ako rok a pol ročná papala, tak ľudia na nás pozerali že ako je to možné 😁 ďakujeme za veľa, my sme boli s manželom šťastní že sme sa rozhodli práve pre tieto jaslicky. Majitelia sa o ne starajú super, sú milí, ochotní, so skúsenosťami. Milovali sme Aničku to bola najlepšia sestrička v jasličkach, kvôli ktorej sme utekali aj do jasliciek. Ale celý personál bol super, deti ich majú radi. Bude nám smutno za jaslickami.

viem ze v biskupiciach su jasle Amos kids. Na odeskej ul. Ale netusim ci su dobre a ci su mamicky spokojne.skus si to vygooglit.