Kedy povedalo vaše bábätko prvé slovo
Kedy začali vaše deti pomenovávať veci, alebo povedali prvé slová? Myslím to tak, že mama znamenalo skutočne mama nie len to mamamama čo bábätká hovoria. Dcéra má 13 mesiacov, ešte žiadne skutočné slovíčko sama nepovie. Pediater to vidí ako problém. Za mňa je v pohode, nevidim vo vývine problém, no znepokojila ma..
Môj má 13m a tiež nič nepovie
ja som asi matka roka-ale vobec netusim ..neviem ani co bolo prve slovo.. kedze blabotala dlho a aj ked mne sa to ako slova zdalo tak neboli .. proste to prislo a bolo
prve kaka co aj znamenalo kakat okolo 17 mesiacov, o mesiac mama, teraz budu mat cochvila 2 roky a stale nepovedia viacej ale tak niektory kamarati rovesnici zacali pred rokom niektory uz maju slovnu zasobu ze sa s nimi pokecat sa, deti su rozne neporovnavaj
@anonym_afc16e mne by to ani nenapadlo riesit, kebyze to neriesi pediater.. a to naozaj riesim kadeco.. ale v tomto mi prisla uplne “normalna”
@anonym_afc16e mne by to ani nenapadlo riesit, kebyze to neriesi pediater.. a to naozaj riesim kadeco.. ale v tomto mi prisla uplne “normalna”
@karolinakr_ba nedaj sa stresovat. mna nasa pediatricka vzdy ukludnuje ze do 3 rokov maju cas, teraz ma hlavne rozumiet, ukazat kde je mama, tato, havo...
Hav. Nie je to síce plnohodnotne slovo, ale asi od 8 mes plne chápal že je to pes. Mame doma psa a tak si to pekne spojil
Toto bolo na veľmi dlhu dovi jedene slovo. Ďalšie zavali pribúdať až okolo 18 mes
Keď vidíš, že niečo rozumie, tak je to ok. To je oveľa podstatnejšie ako to, či v tomto veku rozpráva.
my sa s mužom občas až hanbíme povedať, že prvé synove zreteľné slovo bolo meno nášho psa... Ale náš pes ho miloval a bol pri ňom takmer 24/7, takže si to zaslúžil

prve kaka co aj znamenalo kakat okolo 17 mesiacov, o mesiac mama, teraz budu mat cochvila 2 roky a stale nepovedia viacej ale tak niektory kamarati rovesnici zacali pred rokom niektory uz maju slovnu zasobu ze sa s nimi pokecat sa, deti su rozne neporovnavaj