icon

Klitoris u dvojročného dievčatka

skajkaze
5. okt 2011

Ahojte,potrebujem radu,dnes som si všimla u malej,že jej z klitorisu vychádza taký biely výčnelok,vyzerá to ako kostrnka z pierka.Normálne som sa zľakla,neviem,či je to normálne ,alebo mám klusať zajtra k doktorke.Bolestivé nemá vôbec nič,tak neviem.. 😢

habibi78
5. okt 2011

@skajkaze ak mas akekolvek pochybnosti, chod k lekarke 🙂
takto cez net ti baby tazko poradia 🙂 daj vediet ako ste dopadli.

skajkaze
autor
5. okt 2011

@habibi78 asi jej zajtra zavolám,a uvidím čo mi povie,ozvem sa potom

mirka285
5. okt 2011

urcite chod k doktorovi,a hlavne nestresuj,nemusi to byt nic..

deniskateniska
8. okt 2011

chod k doktorovi a nie je to len špinka daka?

zuba12
3. apr 2013

@skajkaze
ahoj, viem,ze je to uz dost davno, ale chcem sa spytat ako ste dopadli?mozno mame podobny problem...

skajkaze
autor
3. apr 2013

@zuba12 neškodný tuk,niekomu sa to zvykne tam "usadzať"

adrikat
8. apr 2013

@skajkaze mozem sa opytat co ste s tym robili?nechat to tak,alebo odstranit?

skajkaze
autor
9. apr 2013

@adrikat Doktorka nám povedala,že sa to vyplaví pri kúpeli,ale nie uplne,potom som to odstránila vatovou tyčinkou.

lenica_opica
16. feb 2016

@adrikat, vy ste ako dopadli? teraz tento delikatny problem riesime aj my. najprv som sa zlakla, ale ked citam, ze to prejde, tak by som nerada stresovala a vystavovala dieta zbytocnej navsteve lekarov. aj u vas to preslo bez nejakych zasahov? dakujem.

adrikat
4. mar 2016

@lenica_opica ja som tu nejaku dobu nebola,tak pisem az teraz. ja som malu kupala a potom som jej to odstranila jemne samozrejme. ale teraz sem tam mi sama povie,ze tam cosi ma a tak kuknem a po kupani to ocistime. je to take neprijemne,ale netreba s tym ist k lekarovi. ved ked bude starsia,tak to podla mna prejde samo.