Koľko dní plus mínus od termínu pôrodu sa narodilo vaše bábo?
Chcem sa spýtať koľko dní skôr, alebo neskôr sa vám narodilo dieťatko, napr. 10 dní skôr -10 alebo 3dni po termíne +3
Prve 4 dni pred terminom, druhe 2 dni pred terminom (ale pri tomto som mala posunuty termin).
ahoj, ja som oboch chlapcov rodila 2. tyzdne pred predpokladanym terminom, cize v 38. tyzdni.
Takže pripojím sa aj ja,ani jedno z troch detí sa mi nenarodilo na termín: Miško 10 dní po termíne,Kristínka 7 dní po termíne a Jerguško 4 dni pred termínom
prve prenasane +7,druhe prenasane +7..oba vyvolavackou...vraj je to dedicne,moja mama tiez prenasala 🙂
5 dni po termine sam sa spustil porod ale to som dokimu zle nadiktovala cyklus o 5 dni :D ja som myslela ze sa to rata od posledneho dna a to od prveho :DDD
My sme mali termin na 24.november a Edinka sa narodila 26.novembra. Takze o dva dni po termine. Ale zacalo sa to este 25.novembra...;-)
obe moje dievcata cca dva tyzdne pred terminom. som ich v cca 37tt zacala prosit, aby sa narodili 😀 jednu kvoli tomu, ze som chcela byt uz na vianoce doma (TP bol dany na 25.12.) a druhu preto, lebo som nevladala chodit 🙂

prvá -7 dní druhý - 30 dní 🙂