Koľko dní plus mínus od termínu pôrodu sa narodilo vaše bábo?
Chcem sa spýtať koľko dní skôr, alebo neskôr sa vám narodilo dieťatko, napr. 10 dní skôr -10 alebo 3dni po termíne +3
-10 od vypoctov lekarov,ale podla mna presne...od zaciatku som si tvrdila vlastny termin a ten aj vysiel 🙂
starsia dcera +11 dni po termine (najdlhsie dni mojho zivota) a mladsia dcera +4 dni po termine
Presne tyzden pred terminom, takze -7 podla terminu. Ale presne na den podla datumu scanu v 12tt
rodila som 40 tt + 0 dni - co znamena presne, akurat, ze termin som mala az o pat dni, tak teda neviem ci to nema byt, ze dokonceny 40 tyzden cize 40 tt + 6 dní.
Mne sa maly narodil presne v 37tt na zaciatku. Ale zacala som pijavat alchemilku a za 4 dni mi praskla voda... Keby som si to uvedomila skor tak pockam este tyzden 😀
@fajndievca mne s starší narodil 2 dni pred termínom a ten mladší 4 dní po termíne ale bol vyvolaný 😉
Tomáško sa mal narodiť 11,9, narodil sa 25 augusta. Samko sa mal narodit 5.1. narodil sa 15.1. ani na 4 vyvolávačku sa mu nechcelo isť von, nakoniec mi dali tabletku....o polnoci..a potom to islo rychlo. Nelinka sa mi mala narodit 6 decembra a narodila sa 12 novembra. Takze ani jedno dieta sa mi nenarodilo na termin. A este jedna pikoska, ktoru mi mozno maminky budu zavidiet.Ani jedno dieta som nerodila v boestiach. Tomasko sa mi narodil na izbe...ako som si cupla pre papuce, vypadla mi hlavicka....zburtatovala som krikomcelu nemocnicu. Samko sa mi narodil na koze, ked ma lekar pozeral, ze kedy zacneme rodit...a Nelka sa mi narodila v zdycharni....ani pri jednom dietati som nemala kontrakcie, podla doktorov som rodila ako "ciganka" 10 dieta....ale zato placentu som si odrevala podstivo pri kazdom dietati....
prva dcerka 3:46 hodin po termine :D teda nasledujuci den po termine, druha 9 dni pred terminom, ale myslim, ze by bola este vydrzala, len som mala otravu jedlom, takze som presedela na wc celu noc a zaroven zvracala, takze ta namaha, stahy a unava urobili svoje a popytala sa na svet o trosku skor.
u mna obidvaja 6 dni po termine aj to s vyvolavackou a obaja od prvej bolestivej kontrakcie boli na svete za 2 a pol hodiny.
Moj maly 3mesiace pred terminom 😕 a s malou som mala termin 8.8. a uz vykukla na svet 28.7.:-)
Je to individualne ale ked je vsetko ok tak v termine alebo po ale ked nie tak aj skor zavisi od rozhodnutia lekarov..ja som mala termin 05.04 a mala sa narodila 04.03 takze cca 32d ni skor a to sa mala narodit 29.2 len sa mi ten datum nepacil tak som nesuhlasila ze nech este pockaju aspon den
Simonka sa mala narodit 9.9 narodila sa 29.8, Kristínka sa mala narodit 19.4 narodila sa 8.4...takze obidve sa narodili o 11 dni skor 😉