icon

Manžel ma nepočúva

anjika42
28. júl 2017

Ide o to, že ja som mu viackrát hovorila, aby malému nepúšťal duck.tv a pesničky na youtube a to z dvoch dôvodov - aby si nepokazil oči, keďže ja nosím okuliare a aj kvôli tomu, že keď sa mu to potom vypne, tak strašne vyvádza - povedala som to aj pekne, ale aj s penou okolo úst, aj hrdlo ma už bolí, ako som zúrilanič - a výhovorka je taká, že malý chce pozerať, tak on mu tú telku jednoducho zapne - dnes napríklad nechcel kvôli tomu večerať, tak som mu toho sprostého ducka musela zapnúť znova, aby prestal plakať a aby sa najedol - ako mám mužovi vysvetliť, že telku si jednoducho neprajem? alebo aspoň kým nemá malý toľko rokov, že tomu porozumie, že musí sa tv vypnúť...ďakujem
Odo mna už syn telku ani videá nepýta, ale mužovi hned strká do ruky ovládačku a ja ked náhodou s ním pozerám, že ho mám na kolenách, tak mne neplače, ked musí odísť a ked som teda s ním doma sama - tak neviem, či mu došlo, že ja som prísnejšia a že manžel by mu dovolil aj dalej, možno si myslí, že tým plačom sa mu to podarí, neviem, ale nasratá som riadne

anjika42
autor
4. sep 2017

Kondaska, máš pravdu - ale už aspoň netriedim oblečenie do skrine podľa farby.

simca06022011
5. sep 2017

@alby2014 presne, nepretrzite si melie svoje :D

anjika42
autor
3. nov 2017

Pred chviľou ma manžel strašne vytočil...totiž moje dvojročné dieťa, keď pozerá youtu´be alebo duck tv a potom mu to vypneme, robí scény - a niekoľkokrát so manžela prosila, aby mu to teda nepúšťal .. a dnes prídem a dieťa čumí na duck tv...ja neviem, či muž má problém s pamäťou, alebo mi to robí schválne - ale syn naznačí, že chce duck tv a muž mu ho zapne...normálne sa mi parí z gebule, jak som rozčúlená - že vraj on zabudol, aké scény malý robieval - tak som dala na chladničku, že zakazujem malému, aby to pozeral

daakotaa
4. nov 2017

@anjika42 Deti su obraz rodicov a robia len to co vidia doma. Bud rada ze mas zdrave dieta a hlavne sa upokoj.

atalinka
4. nov 2017

@anjika42 vyzdvihuje svoje pohodlie nad synove dobro. My sme mali doma podobnu zavislost s Tv a rozpravkami. Katastrofa, ked sa rozpravky vypli. Manzel musi pochopit, ze takto dietatu velmi skodi. Maly sa vyvija, potrebuje ine podnety, TV zakrpatuje mozog. Videla som to na mojej malej. Neviem, co Ti poradit, my s manzelom sme TV uplne vypli, rozpravky len vecer pred spanim chvilu. Boli to tazke dni i noci. Ale bola to vzajomna dohoda, bez podkopavania a fair play. A nasa mala je teraz uzasna, ja vidim obrovske pokroky, drzim Ti prsty. Nepoznam Tvojho muza, neviem ake paky nanho platia. No moj muz radi, nekricat, vysvetlovat dookola.

cecilia68
4. nov 2017

@anjika42 To zákerné a úmyselné ubližovanie mačke neskončí dobre ☹

modrava
5. nov 2017

@cecilia68 presne to ma napadlo

beky1813
5. nov 2017

@anjika42 uz pre zmenu nepindas na dieta ale na muza?

anjika42
autor
5. nov 2017

bekynka, ja nadávam na všetkých okolo mňa 🙂

modrava
5. nov 2017

@anjika42, vzdy si sa bala ze tvoj syn bude sikanovany.
myslim, ze prave ty pracujes na tom, ze bude mat problem v komunikacii s druhymi. davas mu priklad ako byt sebecky, hystericky, ukricany, konfliktny.

janamexico
5. nov 2017

@anjika42 my to mame to iste ja nieco prva zakazem a potom pride manzel a jak naschval mu to da a este pred domna nervy mam ide ma roztrhat a od zlost az placek a nakoniec som este aj ta zla hystericka 🙄

beky1813
5. nov 2017

@anjika42 no to sa mas cim chvalit, uz si si nasla konecne odbornika pre seba?

anjika42
autor
10. nov 2017

Bola som u tej psychologičky, spomenula som jej moju diagnozu, aj operácie, aké som prekonala, spomenula som aj svokru a to, že malý sa hral s liekmi a ona sa na to pozerala a vraj to nemám jednoduché. Nabudúce chce vidieť aj dieťa, ktoré mi pred chviľou takmer vypichlo oko. ☹ Inak robí zle mačičke..tej sa takmer vôbec nevenujem, len jej dávam jesť, piť, čistím po nej a občas ju pohladkám. Takže žiarliť nemôže. Ťahá ju za chvost, kmáše ju, bije, odháňa od jedla. Chvalabohu, že nemám druhé dieťa, lebo neviem, čo by bolo. Ale ja a manžel máme radi zvieratá, tak po kom bude? ☹

beky1813
10. nov 2017

@anjika42 a hovorila si aj o sebe? Ako ti vsetko a vsetci vadia? Ci si sa zase hrala na pani dokonalu? A co robis, ked maly zacne robit macke zle? Nezabudaj, ze ma len 2 roky a pokial mu ty neukazes, ako sa ma chovat k zivej bytosti, on to nebude chapat, ze ju to boli a moze jej ublizit

cecilia68
10. nov 2017

@anjika42 Keď čítam, čo robí tej úbohej mačke a ty sa na to len nečinne prizeráš, tak je mi zle z teba 😢 To prečo ich neizoluješ...neoddelíš? Niekam ju zavri, do izby, kde sa malý nedostane, lebo to vyzerá, že sa na tom bavíš aj ty a píšeš o tom, akoby to bolo normálne😨 Stúpol mi tlak ☹

anjika42
autor
10. nov 2017

@cecilia68 vobec sa na tom nebavím, práve naopak, prestan ma urážať, nepomohlo tu ani pekné dohováranie, ani prísny hlas, ani capnutie...sa čudujem, že tá mačička si to nechá, tá, ktorú mám u rodičov, na neho len raz zasyčala a odvtedy ju obchádza...mám na neho zasyčať a poškriabať ho miesto nej? A prečo by som ju mala zatvárať? Ona za niečo môže?

fokuska
10. nov 2017

@beky1813 Treba dat psychologicke precitat vsetky diskusie, ktore tu zalozila a v ktorych prispela, aby mala realnejsi obraz 😔

anjika42
autor
10. nov 2017

@beky1813 neboj sa, ja mu furt ukazujem, ako treba mačku hladkať...a dokonalá nie som, ale ty si určite...mimochodom odpísala si mi ešte do druhej témy, tam nie sui utočná...asi si nezbadala, že som to ja

beky1813
10. nov 2017

@anjika42 neboj, tvoj nick je nezabudnutelny, tam si sa este na nic nestazovala, aj ked naznaky boli, ale este si to nerozvinula, ale aj to bude, to mi je jasne.
@fokuska asi tak, potom by si urobila iny obraz, ako ten, ktory ukazuje autorka

sense
10. nov 2017

@anjika42 tak zavri maleho ked ti je macka prednejsia....alebo ako reagujes ked jej robi zle....okrem toho treba sa venovat dietatu a nie macke...to ze ju nakrmis, vycistis jej a obcas ju pohladis jej staci a podobnym smerom.viest aj dieta s troezlivostou....nie nervami krikom, tvoje dieta ma len dva roky

anjika42
autor
10. nov 2017

moja milá, keď som jej povedala o svokre, že sa pozerala, ako sa malý hrá s liekmi, tak len krútila hlavou... keby som tam neprišla, tak dnes by mačku netýral, lebo určite by podľa mňa nejakú tabletku prehltol...a to nebol nejaký celaskon, ale boli to tabletky na spanie...si nechcem predstaviť, čo by to spravilo s 11mesačným dieťaťom, toľko vtedy mal...a ja som nenormálna...predtav si seba a tvoje dieťa, keby sa hralo s liekmi

beky1813
10. nov 2017

@anjika42 ty si vyberies jednu vec zo vsetkeho, okolo toho tocis eseje a ostatne ignorujes

anjika42
autor
10. nov 2017

Láskavo na mna neutočte, dnes som bola na kontrolnom ct, mám totiž rakovinu 4b, plus tri onkologické operácie za sebou...takže vdaka za podporu

anjika42
autor
10. nov 2017

@beky1813 hej, moohlo byt po nom, kebx zjedol tasblrtku, to je ok?

beky1813
10. nov 2017

@anjika42 a co pomoze, ked sa budes stale vrtat vo veci, ktora je vyse roka stara? Nie je dolezitejsie sa z toho poucit a ist dalej? A ano, tvoju diagnozu pozname

anjika42
autor
10. nov 2017

tak potom neutoč, väčšina chlapov by už nariekala a vylihovala, to len my ženy sme tak sprosté, že upratujeme a varíme aj na smrteľnej posteli

beky1813
10. nov 2017

@anjika42 vau, fakt reakcia k veci

lillystranska
10. nov 2017

@anjika42 prečítala som si celú diskusiu a zaujímala by ma jedna vec. Bol malý planovaný alebo ste otehotnela zrazu? Lebo mam taký dojem z toho písania, že občas vy by ste boli najradšej aby maly nebol?

babu11
10. nov 2017

Jemine toto je taká blbosť, troll jak vyšitý a podľa mňa je toto tá tehula s testami s blogov aj doktorka a neviem čo 😀... Rovnaký opakujúci sa štýl 😉 trapka

anjika42
autor
10. nov 2017

A hnevá ma aj to, že manžel veľa pracuje, aj doma ešte aj tri hodiny