icon

Materská škôlka - Bratislava, Nové mesto

danielagloss
27. júl 2015

Ahojte mamičky, prosím poraďte mi, hľadám čo najlepšiu súkromnú škôlku pre môjho syna v Bratislave časti Nové mesto. V štátnej škôlke sa nám nepodarilo nájsť voľné miesto. Veľmi by mi pomohli Vaše skúsenosti, ale aj názory a postrehy. Veľmi mi tým pômôžete. Vopred ďakujem.

irocka
•
30. júl 2015

V Detskom centre Dostojevskeho oproti Eurovei projimame deti od 2 do 6 rokov, akcia na skolne na prvy maesiac len 210 Eur, mile pani ucitelky, zdrava strava, individualny pristup pre kazde dieta, maly pocet deti v triedach.

peneloppe
•
30. júl 2015

@danielagloss

Syn mi chodil do MS Ceska. Bol tam spokojny.

danielagloss
autor
•
30. júl 2015

@irocka To je pre mna velmi daleko. Kazde rano a poobedie by som stratila minimalne hodinu presuvanim sa po meste.

danielagloss
autor
•
30. júl 2015

@peneloppe Vdaka, ale presne tam uz nemali volne miesto, takze to musim riesit sukromnou skolkou...

peneloppe
•
30. júl 2015

@danielagloss
Ja myslim sukromnu MS Ceska, nie statnu.

danielagloss
autor
•
30. júl 2015

Aha, tak vdaka. To som nevedela ze je tam aj sukromna MS. Najdem si kontakt na internete.

peneloppe
•
30. júl 2015

su hned vedla seba, ZS s MS aj sukromna ZS s MS.
Pokial viem tak v sukromnej maju miesto, nas zobrali v marci a to uz vsade bolo plne.

kvetinka59
•
30. júl 2015

DC Drobizg ma priestory na ulici Pri starej pracharni. Maju tam velmi komorne prostredie pre 8 deti. Uzasny dvor so stromami a detskym ihriskom, ak chces poslem ti na nich telefonne cislo. Nerobia velmi masivnu reklamu, lebo maju malu kapacitu deti.

ludmila1978
•
13. mar 2016

Máte niekto aktuálne skúsenosti s DC Drobizg ? Hladam nieco pre dcerku v okoli Trnavskeho myta. Dakujem za vsetky postrehy.

sasa1983
•
12. dec 2016

Ahoj, aktualne niekto v skolke Drobizg? Mame nastupit od januara. Dakujem za hociake info. S.

danielagloss
autor
•
12. dec 2016

Moj Felix chodil do skolky Drobizg do aprila tohto roku, boli sme velmi spokojni. Pani majitelka velmi ustretova, strava cisto domaca a vo vsetkom sa snazili vychadzat v ustrety. Chorobnost skoro nulova, mozem iba odporucat. Ja som maleho vozila az zo Stupavy, pretoze som robila nedaleko od tohto detskeho centra. Vyhovovalo mi najma, ze je malo deti a nemusim riesit pravidelne OCR-ky. Za mna vsetko len a len pozitivne.

sasa1983
•
12. dec 2016

@danielagloss Ďakujem veľmi pekne ešte raz. Pomohlo. Mne ide najmä o tú chorobnosť, lebo syn je zdravý, a nerada by som hneď skočila do zápalov stredného ucha a respiračných infekcií, ktoré sú vo väčších kolektívoch detí. Pekný deň. S