icon

Robili vám problémy s umiestnením v jasliach?

dejnika
25. máj 2012

Ahojte,
stalo sa Vám, že Vám odmietli zobrať drobca do jasiel, nakoľko ma malý handicap - dopadá horšie na nožičku?

lentilka29
25. máj 2012

tak my nemame ziadny problem a riaditelka bola maximalne ustretova,.mila,ochotna...ak nas niekde odmietli tak pre nedostatok miesta s moznostou neskor....

dejnika
autor
28. máj 2012

Totiž stalo sa to moje kamoške a nechcelo sa mi veiť, že by robili problém. No stáva sa všeličo a hlavne ľudia sú rôzny.

anjelicek26
28. máj 2012

@dejnika - ono ak je to definovane ako zdravotne postihnutie, musia byt na to prisposobeny a personal mat minimalne zdravotnicky kurz, mozno to proste nesplnaju.

dejnika
autor
28. máj 2012

@lentilka29
ja budem otvárať jaličky a škôlu a tak povediac ma to šokovalo, aké ešte v dnešnej dobe majú ľudia názory. Mamičky s chorými deťičkami to majú i tak dosť ťažké, tak nechápem, prečo im to ešte viac zhoršovať.

dejnika
autor
28. máj 2012

@anjelicek26
to mi chceš akože povedať v niektorých zariadeniach nemajú aspoň 1 zdravotnú sestru?
To ma normálne vytáča. V dnešnj dobe, keď si +udia môžu vyberať, niekto riskuje, že klame a nakoniec, rodičia poberu detičky inam?

anjelicek26
28. máj 2012

@dejnika - no by si sa cudovala, ale tych sestier v jasliach je pramalo... hlavne ak si vezmes sukromne jaslicky. Tam maju 3-4 vychovavatelky, s toho jedna ma mozno skolu na to... viem, ze v niektorych skolkach neberu deti z alergiami - bezlepkova je velky problem - lebo nie su schopny zabezpecit taku stravu, rovnako nechcu bravat deti s epilepsiou a kamoska sa uz roky zufalo snazi umiestnit dnes uz 4 rocneho autistickeho syna - bez uspechu.

dejnika
autor
Odpoveď bola odstránená