icon

Tipy na hračky pre 2-ročné deti.

tapka1994
10. feb 2020

Prosim vas, dcera bude mat 2r, a stale neviem co je kupit, mate nejaké typi?. Dakujem za rady

pribinak
10. feb 2020

Kuchynka, kočík pre bábiku, nákupný vozik

ukulela
10. feb 2020

u nas je najlepsia hracka lego-duplo. ak nevies co, kup jej oblubenu postavicku . plysaka a velku tortu , k tomu balony .... deti dary neriesia, to len dospeli. decka sa tesia z torty

tapka1994
autor
10. feb 2020

@pribinak kuchynku aj kocik mame..

@ukulela plysakov mame az az.. Ze neviem kam.. Ale balony ona zboznuje tak tie bude mat..
Ale este nieco vymyslime do vtedy 🙂

weisovameggy4444
10. feb 2020

@tapka1994
Tabuľu s magnetkami, knihy, detský vysávač 🙂

lenka2710
10. feb 2020

@tapka1994 odrazadlo mate?? My sme kupovali tuším odrazadlo, veľmi rada má knižky a kocky!
A od starkych veru ani nepamätám

nikpa
10. feb 2020

@tapka1994 stan, albi pero, knihy,

ukulela
10. feb 2020

@tapka1994 tak skus nieco, co by mala ako mojkaca - daky pekny vankus na spanie, alebo usitu/strikoVANU babiku, nieco, co jej odlozis a ked bude dospela, tak jej to pripomenie detstvo. alebo ozaj len daco, co je aktualne IN - nejaku rozpravkovu postavicku, co pozera, alebo take nieco. Ja som do 3 rokov naozaj nejako dary extremne neriesila - najvacsia radost bola z torty a tak sme sa zamerali na nu 🙂 chcel tortu c vlacikom, dostal velku tortu s vlacikom a na fotke ju bude mat aj o x rokov 🙂

matapo
Autor odpoveď zmazal
tapka1994
autor
10. feb 2020

Odrazadlo dostala na meniny, knizky mame tiez.. Aj lego.. Ale ma rada rozpravky s Moncicakmi co byvaju na JimJam.. Tak mozno moncicak by ju potesil.. Len kde sa to da este kupit.. 🙂

julka878
13. aug 2025

Ahoj, nam sa ako darcek osvedcili magneticke nalepky do vane a vodove omalovanky. Deti si ich oblubili a kupanie bolo hned zabavnejsie. Je to fajn aj ked hladas nieco, co nezabera vela miesta. Mrkni sa sem: https://yoopy.sk/collections/hracky-do-vody