icon

Umrnčané dieťa. Nerozumiem, čo sa deje

michaelas13
18. okt 2010

Ahojte mamičky! som tu nováčik, ale často som si čitala odtialto diskusie a čerpala z nich. (aj ked este poriadne neviem ako to tu chodi, ale časom sa naučim dufam Mám 4mesačného synčeka a chcela by som sa opýtat alebo teda rozvinuť diskusiu o vaše skusenosti s "umrnkaným bábätkom". moj syn je uz taký asi druhý týždeň, nič ho nebaví a ak ho predsa ho niečo zaujme - nejaká hra, hrkalka, hojdanie či bláznenie, tak je to max. 5min.stale mrnčí v priebehu dňa a večer to je najhoršie, začina sa zlostievať čoraz častejšie, robí mostíky, prestal sa smejkať, ozaj teraz je to už len málokedy....nerozumiem čo sa deje, či je možné, že mu už idu zubky, že by preto bol taký nervozny...ja sa mu snažim venovať, som z tých mamičiek, ktore nosia svoje bábätká, takže má dosť telesného kontaktu a vraj častým nosením, je bábätko spokojnejšie, no ten náš je opak... :( no a o sedení v autosedačke ani nevravim, to je uz tiez velký problém....aj v noci sa často budi, nevie zaspať, musim ho zobrať na ruky, čo doteraz sa vždy v polospánku napapal a spali sme kludne dalej..rovnako v kočiku mrnčí, v manduke, nedá sa mi s ním prakticky nikde isť....čo si o tom myslite???

Strana
z5
scorpionflower1
13. jún 2020

@michaelacastle ja mam 18- mesacnu teraz. Stale je taka, ze ked sa niecoho boji, tak reve tak, ze sa az povracia. Su dobre a zle dni. Ale tych dobrych alebo skor kludnych by som to nazvala je nepomerne viac ako v zaciatkoch. Postupom casu som zistila, ze ona tak podrazdene reaguje, ked som ja podrazdena alebo este ked jej idu zuby. A ja som podrazdena, ked som nevyspata. Takze pri nej spava manzel 😀 jeho tak v noci neotravuje, lebo vie, ze z.neho nedostane mlieko.

tatapipka
Autor odpoveď zmazal
gabikamk
23. feb 2023

@kukulienka83 mozem saopytat aky je vas syncek teraz? Tie mame problemy s jedovanim, aktualne ma 5 mesiacov a jeduje sa uz od 3,5

kukulienka83
23. feb 2023

@gabikamk 😅 ako som si pripomenula to obdobie...bolo tak dávno... Teraz je z neho šikovný chlapec, ktorý rád aktívne žije, športuje, hra sa a nechcú sa mu robiť úlohy..ktorý sa jeduje pri všetkom čo sa mu nedarí, ale už iným spôsobom...proste mu to zostalo, je to povaha , ale keďže už bude mať v lete 9r, musí vedieť tie svoje emócie vedieť sám ovládať a keď ide do krajnosti zasiahnem, vysvetlím, on pochopí a skúša znova až kým sa to nepodarí 🤷

scorpionflower1
23. feb 2023

@gabikamk moja ma 4, tiez bola presne takato umrncana cele dni, ked bola babo, už som z nej mala nervy v kýbli. Teraz, keď sa jej niečo nepodari jeduje sa ostotristo, kričí, plače...no už sa jej dá celkom vysvetliť. Ale povahu má stále takú temperamentnú, keď sa smeje vedia to všetci, keď reve tiež to vedia všetci 😀 taký malý zanovitý hlučný škriatok, čo nepovie len to, čo nevie 😅

nik7123
Autor odpoveď zmazal
nik7123
Autor odpoveď zmazal
pimpa12
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5