Večerné vystrájanie 11 mesačnej dcérky
Dievčata :( potrebujem pomoc..
Zrejme s tým mate problém viaceré,ale ja už nevdládzem niekedy.Moja malá ma 11 týždňov.Všetko bolo v uplnom poriadku ked sme fungovali tak ze sme spinkali,papali,spinkali a papali..ale teraz je uz vecsia a potrebuje viacej pozornosti a uz ani tolko cez den nespinka..a v tom je ten problem..neskutocne mi po vceroch vystraja..ako nahle odbije 5 hodin a ze nespinka tak koniec sveta!!!!vresk,krik..pritom napapana,prebalena,brusko ju neboli a len krik a plac..ked ju polozim len tak lezat tak ani za svet..to cele mesto vie ze Timejka ma svoju chvilu..spokojna je len na rukach aj to len na par minut..musim jej menit polohy..raz cez plece,raz na ,,tigrika" potom zase tak ze vsetko vidi..a stale dookola ..mala ma uz 5,5 kila..vydrzim ju tak nosit max.20 minut ..potom mi uz idu ruky odpadnut..a okrem toho sme malu nikdy neucili na ruky...vecer zaspava sama v postielke.ziadne ,,čičikanie"..cez den dokaze bez problemov aj hodinu len tak vylezat na postely a pozera sa na luster..ale vecer to uz nefunguje...mate niektora podobne problemy??Ako to riesite..??kazda rada pomoze..dakujem 🙂)

@iwulka23 ale tych 500ml, to uz boli prsia rozbehnute...zo zaciatku to neslo, bolo malo, furt som iba odsavala a kedze maly z UM grckal, tak som sa nejako podvedome nastartovala...a potom to islo... 🙂 a ved malicka je este velmi malicka, este nepije tolko 🙂 ved ked bude tahat cim dalej tym viac, tak potom uvidis, aky rekord dosiahnes 🙂 a vies, 500 ml to bolo po noci, lebo potom som uz v noci nevladala odsavat...tak som vzdy vydrzala az do rana a dufala, ze sa mi prsia nezapalia...a potom pocas dna som odsavala tiez 200-ky 🙂
Ale presne tak, toto je dobry system, den prso, vecer a v noci flaska...kym som mojho kojit mohla, tak nemal problem raz tahat z prsa a raz z flasky... a hlavne, ze je malicka spokojna a pekne spinka 🙂