icon

Ako dlho trvá obhliadka nabúraného auta?

11. máj 2026

Dobrý deň. Máte prosím skúsenosti? Nabúrali mi zaparkované auto. Všetko sa spísalo. Ako dlho trvá kým príde obhliadka? Ide o takmer nové auto.. nebúrané. Bude mat záznam?

misulienkamisa
11. máj 2026

No to zalezi od toho, kolko maju udalosti, mne prisli na obhliadku hned na druhy den rano.

autor
11. máj 2026
@misulienkamisa

No to zalezi od toho, kolko maju udalosti, mne prisli na obhliadku hned na druhy den rano.

@misulienkamisa stalo sa to v stredu 6teho.. a zatial sa nikto neozval

katkaseiner
11. máj 2026
@anonym_autor

@misulienkamisa stalo sa to v stredu 6teho.. a zatial sa nikto neozval

@anonym_autor no to je dost dlho.. urcite by som kontaktovala toho co to spravil resp. poistovnu. Jeho by som riesila ci to vobec nahlasil a poistovnu - ved potrebujes auto pojazdne a nie cakat vecnost na obhliadku. Uz davno mohlo byt opravene.

autor
11. máj 2026
@katkaseiner

@anonym_autor no to je dost dlho.. urcite by som kontaktovala toho co to spravil resp. poistovnu. Jeho by som riesila ci to vobec nahlasil a poistovnu - ved potrebujes auto pojazdne a nie cakat vecnost na obhliadku. Uz davno mohlo byt opravene.

@katkaseiner ja som nebola pritomna.. vsetko sa spisalo aj mail mi prisiel. Volala som jednemu chlapovi.. ze oni napisu sms a ja sa mam ozvat ci sa vtedy da. Ako po pravde som velmi nahnevana.. ja auto potrebujem do prace. Dokonca ten co to sposobil sa vobec neozval.. ziadne ospravedlnujem sa. Nic.

anonym_6ff1f1
11. máj 2026
@anonym_autor

@katkaseiner ja som nebola pritomna.. vsetko sa spisalo aj mail mi prisiel. Volala som jednemu chlapovi.. ze oni napisu sms a ja sa mam ozvat ci sa vtedy da. Ako po pravde som velmi nahnevana.. ja auto potrebujem do prace. Dokonca ten co to sposobil sa vobec neozval.. ziadne ospravedlnujem sa. Nic.

@anonym_autor keď si nebola prítomná tak kto to spísal? Ty si to do pistovne vinníka už nahlásila? Prečo si si nepožičala teda auto ? Veď aj to ide z PZP

madeincssr
11. máj 2026

@anonym_autor bude to hradene z PZP vinnika (pre HP nebudes mat "zaznam"). Obhliadky robia pre poistovne nezavisle organizacie a spravidla to byva 1-2 nasledujuce pracovne dni. Moze sa pytat, ci chces plnenie rozpoctom (to nechci) alebo na fakturu (to chci) a v akom servise si to budes davat opravovat (zanovne auto daj v znackovom, casto su zmluvnymi partnermi mnohych poistovni a vedia si pripadnu doobhliadku a kryci list (ked si auto opravene prevezmes, aby si nemusela vyplatit plnu cenu opravy a potom cakat na plnenie poistovne) vybavit priamo s poistovnou). Oprava auta vsak moze trvat dlhsie, skor tyzdne ako dni. Niektore servisy poskytuju nahradne vozidlo (za poplatok, pripadne kryte z niektoreho poistenia - informuj sa v danom servise).

autor
11. máj 2026
@anonym_6ff1f1

@anonym_autor keď si nebola prítomná tak kto to spísal? Ty si to do pistovne vinníka už nahlásila? Prečo si si nepožičala teda auto ? Veď aj to ide z PZP

@anonym_6ff1f1 bolo na stk. Nemusela som byt pritomna. Je to spisane.. volal tam sprostredkovatel. Ako si mam pozicat auto kwd neprisli na obhliadku?

anonym_6ff1f1
11. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_6ff1f1 bolo na stk. Nemusela som byt pritomna. Je to spisane.. volal tam sprostredkovatel. Ako si mam pozicat auto kwd neprisli na obhliadku?

@anonym_autor tak sa pýtaj sprostredkovateľa kde to viazne...
Auto ti požičajú na základe záznamu o nehode - nepotrebuješ kvôli tomu čakať na obhliadku

stankadu
11. máj 2026

Ja som čakala asi 6 dní, kym prisli na obhliadku. Ale potom to už islo rýchlo.

anonym_92a861
11. máj 2026

@anonym_autor nám prišla obhliadka hneď na druhý deň ako som im volala, povedali sme si čas a bolo.

valilienka2
11. máj 2026

záleží asi aj od poisťovne, u nas nehoda 6.4., obhliadka bola až 3.5.

autor
11. máj 2026
@valilienka2

záleží asi aj od poisťovne, u nas nehoda 6.4., obhliadka bola až 3.5.

@valilienka2 to naozaj? Aka poistovna prosim.

valilienka2
11. máj 2026
@anonym_autor

@valilienka2 to naozaj? Aka poistovna prosim.

@anonym_autor oni mali kooperativu