Ako dlho trvá obhliadka nabúraného auta?
Dobrý deň. Máte prosím skúsenosti? Nabúrali mi zaparkované auto. Všetko sa spísalo. Ako dlho trvá kým príde obhliadka? Ide o takmer nové auto.. nebúrané. Bude mat záznam?
No to zalezi od toho, kolko maju udalosti, mne prisli na obhliadku hned na druhy den rano.
@misulienkamisa stalo sa to v stredu 6teho.. a zatial sa nikto neozval
@misulienkamisa stalo sa to v stredu 6teho.. a zatial sa nikto neozval
@anonym_autor no to je dost dlho.. urcite by som kontaktovala toho co to spravil resp. poistovnu. Jeho by som riesila ci to vobec nahlasil a poistovnu - ved potrebujes auto pojazdne a nie cakat vecnost na obhliadku. Uz davno mohlo byt opravene.
@anonym_autor no to je dost dlho.. urcite by som kontaktovala toho co to spravil resp. poistovnu. Jeho by som riesila ci to vobec nahlasil a poistovnu - ved potrebujes auto pojazdne a nie cakat vecnost na obhliadku. Uz davno mohlo byt opravene.
@katkaseiner ja som nebola pritomna.. vsetko sa spisalo aj mail mi prisiel. Volala som jednemu chlapovi.. ze oni napisu sms a ja sa mam ozvat ci sa vtedy da. Ako po pravde som velmi nahnevana.. ja auto potrebujem do prace. Dokonca ten co to sposobil sa vobec neozval.. ziadne ospravedlnujem sa. Nic.
@katkaseiner ja som nebola pritomna.. vsetko sa spisalo aj mail mi prisiel. Volala som jednemu chlapovi.. ze oni napisu sms a ja sa mam ozvat ci sa vtedy da. Ako po pravde som velmi nahnevana.. ja auto potrebujem do prace. Dokonca ten co to sposobil sa vobec neozval.. ziadne ospravedlnujem sa. Nic.
@anonym_autor keď si nebola prítomná tak kto to spísal? Ty si to do pistovne vinníka už nahlásila? Prečo si si nepožičala teda auto ? Veď aj to ide z PZP
@anonym_autor bude to hradene z PZP vinnika (pre HP nebudes mat "zaznam"). Obhliadky robia pre poistovne nezavisle organizacie a spravidla to byva 1-2 nasledujuce pracovne dni. Moze sa pytat, ci chces plnenie rozpoctom (to nechci) alebo na fakturu (to chci) a v akom servise si to budes davat opravovat (zanovne auto daj v znackovom, casto su zmluvnymi partnermi mnohych poistovni a vedia si pripadnu doobhliadku a kryci list (ked si auto opravene prevezmes, aby si nemusela vyplatit plnu cenu opravy a potom cakat na plnenie poistovne) vybavit priamo s poistovnou). Oprava auta vsak moze trvat dlhsie, skor tyzdne ako dni. Niektore servisy poskytuju nahradne vozidlo (za poplatok, pripadne kryte z niektoreho poistenia - informuj sa v danom servise).
@anonym_autor keď si nebola prítomná tak kto to spísal? Ty si to do pistovne vinníka už nahlásila? Prečo si si nepožičala teda auto ? Veď aj to ide z PZP
@anonym_6ff1f1 bolo na stk. Nemusela som byt pritomna. Je to spisane.. volal tam sprostredkovatel. Ako si mam pozicat auto kwd neprisli na obhliadku?
@anonym_6ff1f1 bolo na stk. Nemusela som byt pritomna. Je to spisane.. volal tam sprostredkovatel. Ako si mam pozicat auto kwd neprisli na obhliadku?
@anonym_autor tak sa pýtaj sprostredkovateľa kde to viazne...
Auto ti požičajú na základe záznamu o nehode - nepotrebuješ kvôli tomu čakať na obhliadku
@anonym_autor nám prišla obhliadka hneď na druhý deň ako som im volala, povedali sme si čas a bolo.
záleží asi aj od poisťovne, u nas nehoda 6.4., obhliadka bola až 3.5.
@valilienka2 to naozaj? Aka poistovna prosim.

No to zalezi od toho, kolko maju udalosti, mne prisli na obhliadku hned na druhy den rano.