icon

Ako do zajtra získať náhradnú kartičku poistenca?

nivuska
Dnes o 20:16

Ahojte, potrebujem súrne pomôcť. Stratila som kartičku poistenca a zistila som to až teraz večer. Zajtra idem do viedne a potrebujem ju mať pretože to budú kontrolovať. Vie mi dôvera takto večer vystaviť nejakú náhradnú kartičku poistenca?

natalka13
Dnes o 20:21

@nivuska kto to bude kontrolovat? Ved mas op s cipom a karticku ZP v apke.

zuzanaete
Dnes o 20:21

Nemas aplikaciu? Sice mam inu poistovnu a mam ju v aplikacii.

petamich
Dnes o 20:25

Tak sa zamyslime prakticky, kde teraz vecer by ti tak tu fyzicku kartu poistenca vystavili? 🤷‍♀️ ani len pocas pracovneho dna, v ich pobocke ti to nevedia dat na pockanie a vedia len prebrat ziadost. Takze jedina moznost, ak to potrebujes zajtra, je podla mna virtualna karta v ich mobilnej aplikacii.

natalka13
Dnes o 20:28

Ja som plastovu kartu nepouzila niekolko rokov.

nivuska
autor
Dnes o 20:29
@petamich

Tak sa zamyslime prakticky, kde teraz vecer by ti tak tu fyzicku kartu poistenca vystavili? 🤷‍♀️ ani len pocas pracovneho dna, v ich pobocke ti to nevedia dat na pockanie a vedia len prebrat ziadost. Takze jedina moznost, ak to potrebujes zajtra, je podla mna virtualna karta v ich mobilnej aplikacii.

@petamich ale aby som si tu kartičku do aplikácie vložila, potrebujem ju aby som z nej odpísala ičp

anonym_ef514e
Dnes o 20:33

Vybavovala som dcere,dostala som dobropis,ze je poistencom.Karticku poslali o par dni.Ten dobropis,skuzi ako karticka

petamich
Dnes o 20:35
@nivuska

@petamich ale aby som si tu kartičku do aplikácie vložila, potrebujem ju aby som z nej odpísala ičp

@nivuska asi nerozumiem, vies sa prihlasit do epobocky cez web alebo do aplikacie Dovera? Ak ano, tak tam si vies pozriet ICP, v aplikacii mas karticku poistenca k dispozicii. Pripadne volaj rano na infolinku, ci ti vedia ICP nadiktovat (ak to je ten udaj co potrebujes). Infolinka funguje od 7:30.

anonym_61e4e5
Dnes o 20:38
@nivuska

@nivuska takto by to malo byť vo VšZP. Alebo máš inú?

anonym_e62233
Dnes o 20:40
@anonym_61e4e5

@nivuska takto by to malo byť vo VšZP. Alebo máš inú?

@anonym_61e4e5 veď to jasne v príspevku píše - má Dôveru

anonym_bc31a0
Dnes o 20:48

Stiahni si aplikáciu a tam tú kartičku budeš mať, stačí že vieš tvoje rodné čislo..

euka210
Dnes o 21:39

@nivuska nemas appku svojej ZP? Tam mas aj karticku a nic nemusis fotit. Moj manzel ma v svojej appke karticky deti, fyzicky ich mam ja.

dory11
Dnes o 22:33

Stačí mať aplikáciu a prihlásiť sa a máš tam zdravotnú kartičku .
Dôvera poisťovňa .
Fungovala som tak niekoľko mesiacov keď som stratila dcerkinu kartičku a stále dúfala že sme ju len niekde u lekára zabudla a tým za plastovú som používala minimum netušila som vôbec kedy som ju stratila a keď som si ukladala veci v peňaženke keďže som viac používala už predtím tu z aplikácie .nikde nebol problém .
A fakt neviem koľko predtím som ju stratila ale viem že ešte 3/4mesiace som už vedľa že ju nemám ale použivala som z aplikácie.potom.som.požiadla o novú keďže mom musela osobne na pobočku lebo domov by mi neprišla