Ako do zajtra získať náhradnú kartičku poistenca?
Ahojte, potrebujem súrne pomôcť. Stratila som kartičku poistenca a zistila som to až teraz večer. Zajtra idem do viedne a potrebujem ju mať pretože to budú kontrolovať. Vie mi dôvera takto večer vystaviť nejakú náhradnú kartičku poistenca?
Tak sa zamyslime prakticky, kde teraz vecer by ti tak tu fyzicku kartu poistenca vystavili? 🤷♀️ ani len pocas pracovneho dna, v ich pobocke ti to nevedia dat na pockanie a vedia len prebrat ziadost. Takze jedina moznost, ak to potrebujes zajtra, je podla mna virtualna karta v ich mobilnej aplikacii.
Tak sa zamyslime prakticky, kde teraz vecer by ti tak tu fyzicku kartu poistenca vystavili? 🤷♀️ ani len pocas pracovneho dna, v ich pobocke ti to nevedia dat na pockanie a vedia len prebrat ziadost. Takze jedina moznost, ak to potrebujes zajtra, je podla mna virtualna karta v ich mobilnej aplikacii.
@petamich ale aby som si tu kartičku do aplikácie vložila, potrebujem ju aby som z nej odpísala ičp
Vybavovala som dcere,dostala som dobropis,ze je poistencom.Karticku poslali o par dni.Ten dobropis,skuzi ako karticka
@petamich ale aby som si tu kartičku do aplikácie vložila, potrebujem ju aby som z nej odpísala ičp
@nivuska asi nerozumiem, vies sa prihlasit do epobocky cez web alebo do aplikacie Dovera? Ak ano, tak tam si vies pozriet ICP, v aplikacii mas karticku poistenca k dispozicii. Pripadne volaj rano na infolinku, ci ti vedia ICP nadiktovat (ak to je ten udaj co potrebujes). Infolinka funguje od 7:30.
@nivuska takto by to malo byť vo VšZP. Alebo máš inú?
@anonym_61e4e5 veď to jasne v príspevku píše - má Dôveru
Stiahni si aplikáciu a tam tú kartičku budeš mať, stačí že vieš tvoje rodné čislo..
Stačí mať aplikáciu a prihlásiť sa a máš tam zdravotnú kartičku .
Dôvera poisťovňa .
Fungovala som tak niekoľko mesiacov keď som stratila dcerkinu kartičku a stále dúfala že sme ju len niekde u lekára zabudla a tým za plastovú som používala minimum netušila som vôbec kedy som ju stratila a keď som si ukladala veci v peňaženke keďže som viac používala už predtím tu z aplikácie .nikde nebol problém .
A fakt neviem koľko predtím som ju stratila ale viem že ešte 3/4mesiace som už vedľa že ju nemám ale použivala som z aplikácie.potom.som.požiadla o novú keďže mom musela osobne na pobočku lebo domov by mi neprišla

@nivuska kto to bude kontrolovat? Ved mas op s cipom a karticku ZP v apke.