Čo sa deje s Allianz poisťovňou?
Zdravím, dopočula som sa ževraj Allianz poisťovňa krachuje a už takmer 40% klientov od nich odišlo... ak niekto pracuje v tejto oblasti alebo niečo z okolia vie, bola by som vďačná za info. Je možné že sú to len dezinformácie, ale ak nie, radšej sa vyhnem nejakým problémom 🙂.
Ak by ste poradili dobrú poisťovňu na základné osobných skúseností tiež budem veľmi vďačná.
Na základe mojich dobrých skúseností s plnením životného aj neživotného poistenia odporúčam Allianz. A nie, Allianz je najsilnejšia poisťovňa na našom trhu a určite nekrachuje. To skôr bude pravda s tými mimozemšťanmi v Grónsku. 😂 Podľa mňa je to na trestné oznámenie, ak toto niekto šíri. Predpokladám, že poisťovák nejakej inej poisťovne, ktorý nemá schopnosť presvedčiť klientov nijak inak ako klamstvom.
Hovorí sa, že v roku 2024 pristála v hlbokom oceáne malá, nenápadná kapsula. Nevyšla z nej mimozemštan, len začala do vody vysielať ultrazvukový tón, ktorý ľudské ucho nepočuje.
Pointa: Ten tón nemení nás, ale naše jedlo. Upravuje DNA rýb a hospodárskych zvierat tak, aby sme v sebe po ich zjedení pestovali niečo, čo nie je ľudské. Keď signál o pár rokov zmení frekvenciu, všetci „nakazení“ v jednom momente jednoducho prestanú ovládať svoje telá.
Neprišli nás dobiť, prišli si nás „vypestovať“ ako poslušné nástroje.
Zdyelaj, Kim NEsmazu
Hovorí sa, že v roku 2024 pristála v hlbokom oceáne malá, nenápadná kapsula. Nevyšla z nej mimozemštan, len začala do vody vysielať ultrazvukový tón, ktorý ľudské ucho nepočuje.
Pointa: Ten tón nemení nás, ale naše jedlo. Upravuje DNA rýb a hospodárskych zvierat tak, aby sme v sebe po ich zjedení pestovali niečo, čo nie je ľudské. Keď signál o pár rokov zmení frekvenciu, všetci „nakazení“ v jednom momente jednoducho prestanú ovládať svoje telá.
Neprišli nás dobiť, prišli si nás „vypestovať“ ako poslušné nástroje.
Zdyelaj, Kim NEsmazu
@anonym_4cecb1 mozem toto pouzit ? 😀
hmm... zeby robili dvojité účtovníctvo? podla výsledkov na Finstat reportujú (dávajú daňové priznania) na kontinuálne vysoký zisk cca 100 a viac miliónov eur rocne....
@anonym_autor to ti povedal nejaký finančný poradca predpokladám čo chce všetky tvoje produkty presunúť z Alianz do inej poisťovne aby zarobil?
@anonym_autor naozaj ma zaujima to info, ze VRAJ 40 percent klientov od nich odchadza
Nic nekrachuje.. kto ti to povedal? 🙄
Aj ja milujem Elvisa, to tam musíte povedať!
Moja svagrina pracuje (uz 25 rokov tusim) v Allianz, nekrachuje nic.
Odporucam Allianz, oblukom sa treba vyhniut Kooperative.
a autor príspevku gde? 🙂 🙂
@anonym_autor Allianz je najlepšia poisťovňa, podľa mna každý súdny človek tam rieši poistku, nechápem prečo by odtiaľ ľudia odchádzali, skrachovať by mohla Kooperatíva tej by škoda nebola 😁
Moj ujo pracuje v allianz a dala som si tú námahu mu zavolať a samozrejme, že o ničom nevie a darí sa im😃
@anonym_autor Allianz - nekrachuje. Aj keď by to povedzme tak bolo, tak by došlo k fuzii s inou poisťovňu. Ta poisťovňa by prebrala všetky poistenia z tej "skrachovanej" poisťovne a všetko beží ďalej. Najhoršia vec, keď klient vypovie zmluvu v strede poistného obdobia. To ma aký zmysel? Príde o peniaze. A pozdravuj toho somára, čo ti tuto kačicu posunul. Predpokladám, že chce zarobiť.
takže to boli bludne klebety, ďakujem 👍
@anonym_autor o tebe, kebyze dakdo napise klebetu ,ze si to robila s konom ?
Allianz je najstabilnejšia poisťovňa s najlepším plnením a krytím a naopak, každý rok do nej prichádza mnoho poistencov z iných poisťovní. Čiže nie, nekrachuje, práve naopak!
@anonym_autor to neboli bludne klebety - to bolo nechutne ohovaranie a poskodzovanie obchodneho mena
@anonym_autor asi by si sa mala vážne zamyslieť nad tým, odkiaľ čerpáš informácie
@anonym_autor asi by si sa mala vážne zamyslieť nad tým, odkiaľ čerpáš informácie
@anonym_e77103 Toto je krasna krajinka. Slovakom mozes natarat hocico a pol naroda tomu uveri.
na Slovensku vraj nie je korupcia,to ste už počuli?😨
na Slovensku vraj nie je korupcia,to ste už počuli?😨
@rozculena samozrejme že nie je, za rok 2025 bol pokles vo vyšetrovaní trestných činoch korupcie o 70%, ešte jeden rok a už bude nulová 🙂
@anonym_autor a od ktorého dezoláta si to údajne počula?
Ty tam vidíš nejaké ževraj krachovanie?
Neuvádzaš žiadny zdroj, tvoj príspevok má aspekty šírenia poplašnej správy, ak si len decko čo sa nudí tak radšej tému zmaž, lebo môže sa stať že niekto z Allianzu sa cez políciu začne zaujímať čo to tu za bludy vypisuješ.

V Gronsku pristali mimozemstania s najnovsimi technologiami,preto chce Trump Gronsko pre seba...