Ktorá havarijná poistka na auto je najlepšia?
Baby,kde máte havarijnu poistku na auto?je komunálna poisťovňa dobrá voľba?pri haváriách a tak? ďakujem za skúsenosti 🙂
Allianz
Komunálna poisťovňa, je druhá najhoršia po Kooperatíve
Ja som mala v Kooperative a nebol problem vyplatili vsetko, teraz mam v Uniqa a zatial som nepotrebovala poistne plnenie tak neviem
Allianz, raz sme sa ulakomili na Kooperativu a nikdy viac. Pokutovali ma ked mi praskla panoramaticka strecha - ziaden uder, naraz, pad, nic nespadlo na auto, ziadny clovek nic neporusil. Vraj som mala volat policajtov. Odvolalal som sa a zrusili mi to... tak som si povedala ze s nimi koncim. Islo o 200E ale u mna hlavne o princip. Spoluucast som mala, s tym som ok, podpisovala som ju, pokuta bola extra 200E spoluucasti.
máme Allianz
Nove auto mame v Generali, staršie zatiaľ v komunálnej - ale len preto že je používané obcas ale zvažujem zmenu.ale suhlasim s názorom ze Kooperativa a komunalna su najhoršie poistovne...v Generali sme riešili totalku pred 1,5 rokom a nebol ziaden problém.... kooperátiva nebola schopna pol roka zriesit platbu za nahradne vozidlo ktoré nam bolo poskytnuté z pzp auta ktoré do nás zozadu nabúralo az po xy upozorneniach, urgovaniach to po vyše 8 mesiacoch uhradili.cele zle to bolo.
Allianz, ak nie ten tak Union. Ale na prvom mieste Allianz.

Generali, vždy vyplatili všetko - 2x to bola 4ciferna suma.