icon

Nastavenie platobných údajov pre UNIQA. Ako postupovať?

stelly652
5. jún 2026

Ahojte ľudia stala sa taka vec,že včera mi prišla sprava na Gmail,že mam si nastaviť platobne údaje čim najskôr pretože dochádza k zmene platobných údajov brat v robí niečo iné ako je
PARTNERS GRUP....AMUNDI...brat nemá s týmto nič spoločne......reagovať na to či počkať brata nech mi to vysvetli..
a ja sa chcem opýtať načo slúži to UNIQA??...
ma to niekto už založenú UNIQU??.....
kde sa mam informovať??....

petamich
5. jún 2026

No a pokojne to moze byt podvod. Znie to totiz typicky nastavit platobne udaje a urgent urgent. Nech ti to brat vysvetli, lebo vo vsetkej ucte k tebe, vyzeras ze nie uplne rozumies 🙂. Mas vobec nejaky produkt od Uniqa? Uniqa je poistovna.

katarinaba
5. jún 2026

UNIQA je poistovna. Maju rozne druhy poisteni - majetok, zivot, cestovanie. Mas tam uzatvorenu nejaku poistku?
Ano, mne tento tyzden poslali mail z UNIQA, ale len ohladom elektronickej komunikacie. Nic o zmene platobnych udajov.
Pamataj, ze ziadna seriozna institucia nebude od teba ziadat platobne udaje. A tiez to, ze nikde takto nedavaj svoje udaje, lebo ich vraj treba aktualizovat.
Poriadne si skontroluj aj mailovu adresu odkial ti prisla sprava - urcite je to riadny zahul.

stelly652
autor
5. jún 2026
@petamich

No a pokojne to moze byt podvod. Znie to totiz typicky nastavit platobne udaje a urgent urgent. Nech ti to brat vysvetli, lebo vo vsetkej ucte k tebe, vyzeras ze nie uplne rozumies 🙂. Mas vobec nejaky produkt od Uniqa? Uniqa je poistovna.

@petamich brat mi založil len PARTNES GRUP,AMUNDI nič viac a toto mi prišlo prvy krat neviem....Brat je školený chodí na školenie po Slovensku a ak ma čas príde k nam na chvilu....takže mne netreba poisťovňu žiadnu zakladať však??....

stelly652
autor
5. jún 2026
@katarinaba

UNIQA je poistovna. Maju rozne druhy poisteni - majetok, zivot, cestovanie. Mas tam uzatvorenu nejaku poistku?
Ano, mne tento tyzden poslali mail z UNIQA, ale len ohladom elektronickej komunikacie. Nic o zmene platobnych udajov.
Pamataj, ze ziadna seriozna institucia nebude od teba ziadat platobne udaje. A tiez to, ze nikde takto nedavaj svoje udaje, lebo ich vraj treba aktualizovat.
Poriadne si skontroluj aj mailovu adresu odkial ti prisla sprava - urcite je to riadny zahul.

@katarinaba nie v tomto neje založená žiadna poistka v UNIQA len myslím,že poistku mi brat zakladal v PARTNERS GRUP a AMUNDI tak možno aj mne prišlo ohľadom elektronickej komunikácie

katarinaba
5. jún 2026
@stelly652

@katarinaba nie v tomto neje založená žiadna poistka v UNIQA len myslím,že poistku mi brat zakladal v PARTNERS GRUP a AMUNDI tak možno aj mne prišlo ohľadom elektronickej komunikácie

@stelly652 pockaj a brata. A hlavne - nezadavaj platobne udaje nikam a nikdy, pokial si ty sama od seba nieco nekupujes. A rob to iba na overenej stranke.

petamich
5. jún 2026

Prosim ta pockaj na brata a nic nerob. Ak nemas v Uniqa ziadny produkt, tak ta logicky nebudu kontaktovat kvoli elektronickej komunikacii. Pockak na brata a nic nikam nezadavaj.

alex49
5. jún 2026

Ty na nič nereaguje, nerozumieš tomu. Naklikas aj co netreba.

stelly652
autor
5. jún 2026
@petamich

Prosim ta pockaj na brata a nic nerob. Ak nemas v Uniqa ziadny produkt, tak ta logicky nebudu kontaktovat kvoli elektronickej komunikacii. Pockak na brata a nic nikam nezadavaj.

@petamich ma prísť zajtra brat nato pozrieť a vysvetli mi na čo to je a k čomu si treba dávať pozor

stelly652
autor
5. jún 2026
@katarinaba

@stelly652 pockaj a brata. A hlavne - nezadavaj platobne udaje nikam a nikdy, pokial si ty sama od seba nieco nekupujes. A rob to iba na overenej stranke.

@katarinaba určite že počkám zajtra doletí a pozrie sa nato a vysvetli mi

stelly652
autor
5. jún 2026
@alex49

Ty na nič nereaguje, nerozumieš tomu. Naklikas aj co netreba.

@alex49 len som pozrel nato prečítal som si a neklikal som nič na žiadne stránky