icon

Nastavenie platobných údajov pre UNIQA. Ako postupovať?

stelly652
Dnes o 06:21

Ahojte ľudia stala sa taka vec,že včera mi prišla sprava na Gmail,že mam si nastaviť platobne údaje čim najskôr pretože dochádza k zmene platobných údajov brat v robí niečo iné ako je
PARTNERS GRUP....AMUNDI...brat nemá s týmto nič spoločne......reagovať na to či počkať brata nech mi to vysvetli..
a ja sa chcem opýtať načo slúži to UNIQA??...
ma to niekto už založenú UNIQU??.....
kde sa mam informovať??....

petamich
Dnes o 06:45

No a pokojne to moze byt podvod. Znie to totiz typicky nastavit platobne udaje a urgent urgent. Nech ti to brat vysvetli, lebo vo vsetkej ucte k tebe, vyzeras ze nie uplne rozumies 🙂. Mas vobec nejaky produkt od Uniqa? Uniqa je poistovna.

katarinaba
Dnes o 06:46

UNIQA je poistovna. Maju rozne druhy poisteni - majetok, zivot, cestovanie. Mas tam uzatvorenu nejaku poistku?
Ano, mne tento tyzden poslali mail z UNIQA, ale len ohladom elektronickej komunikacie. Nic o zmene platobnych udajov.
Pamataj, ze ziadna seriozna institucia nebude od teba ziadat platobne udaje. A tiez to, ze nikde takto nedavaj svoje udaje, lebo ich vraj treba aktualizovat.
Poriadne si skontroluj aj mailovu adresu odkial ti prisla sprava - urcite je to riadny zahul.

stelly652
autor
Dnes o 06:59
@petamich

No a pokojne to moze byt podvod. Znie to totiz typicky nastavit platobne udaje a urgent urgent. Nech ti to brat vysvetli, lebo vo vsetkej ucte k tebe, vyzeras ze nie uplne rozumies 🙂. Mas vobec nejaky produkt od Uniqa? Uniqa je poistovna.

@petamich brat mi založil len PARTNES GRUP,AMUNDI nič viac a toto mi prišlo prvy krat neviem....Brat je školený chodí na školenie po Slovensku a ak ma čas príde k nam na chvilu....takže mne netreba poisťovňu žiadnu zakladať však??....

stelly652
autor
Dnes o 07:02
@katarinaba

UNIQA je poistovna. Maju rozne druhy poisteni - majetok, zivot, cestovanie. Mas tam uzatvorenu nejaku poistku?
Ano, mne tento tyzden poslali mail z UNIQA, ale len ohladom elektronickej komunikacie. Nic o zmene platobnych udajov.
Pamataj, ze ziadna seriozna institucia nebude od teba ziadat platobne udaje. A tiez to, ze nikde takto nedavaj svoje udaje, lebo ich vraj treba aktualizovat.
Poriadne si skontroluj aj mailovu adresu odkial ti prisla sprava - urcite je to riadny zahul.

@katarinaba nie v tomto neje založená žiadna poistka v UNIQA len myslím,že poistku mi brat zakladal v PARTNERS GRUP a AMUNDI tak možno aj mne prišlo ohľadom elektronickej komunikácie

katarinaba
Dnes o 07:27
@stelly652

@katarinaba nie v tomto neje založená žiadna poistka v UNIQA len myslím,že poistku mi brat zakladal v PARTNERS GRUP a AMUNDI tak možno aj mne prišlo ohľadom elektronickej komunikácie

@stelly652 pockaj a brata. A hlavne - nezadavaj platobne udaje nikam a nikdy, pokial si ty sama od seba nieco nekupujes. A rob to iba na overenej stranke.

petamich
Dnes o 07:47

Prosim ta pockaj na brata a nic nerob. Ak nemas v Uniqa ziadny produkt, tak ta logicky nebudu kontaktovat kvoli elektronickej komunikacii. Pockak na brata a nic nikam nezadavaj.

alex49
Dnes o 08:46

Ty na nič nereaguje, nerozumieš tomu. Naklikas aj co netreba.