Poraďte najlepšie PZP a havarijné poistenie po leasingu
Viete poradiť najlepšie poisťovne, kde by bola dobrá cena/poistné plnenie/služby? Rada si dám poradiť od niekoho, kto už bol nútený riešiť aj poistné plnenie, či teda poisťovňa nemala problém s vyplatením apod. Vopred vďaka za tipy, rady, skúsenosti.
@anonym_autor Daj si urobiť cenovú ponuku vo viacerých poisťovniach a potom sa rozhodni. Na to isté auto môžem mať ja aj ty úplne inú cenu poistenia.
@anonym_autor kde si mala doteraz? Aké staré je auto.
@macilaci 3 roky a generali. Ale nemala som žiadnu udalosť, plus bolo/je na leasing, takže netuším, aké by bolo plnenie....
Mám dobrú skúsenosť s Alianz ( ako vinník) a s uniqua ( ako poškodená)
za mňa allianz, aj keď je to asi najdrahšia poisťovňa na trhu, ale mám viacnásobnú dobrú skúsenosť aj ako vinník, aj ako poškodená. Ešte by som zvážila Generali alebo Uniqa, možno Čsob.
Zďaleka by som sa vyhla kooperatíve, komunálnej a wustenrotu, aj keď sú najlacnejšie (a potom tak vyzerá aj plnenie).
za mňa allianz, aj keď je to asi najdrahšia poisťovňa na trhu, ale mám viacnásobnú dobrú skúsenosť aj ako vinník, aj ako poškodená. Ešte by som zvážila Generali alebo Uniqa, možno Čsob.
Zďaleka by som sa vyhla kooperatíve, komunálnej a wustenrotu, aj keď sú najlacnejšie (a potom tak vyzerá aj plnenie).
@sissy27 Už som podnikla nejaké kroky aj cez ponuky najlepších poistení a presne mi vyhodilo ponuku na PZP Uniqa a na HP Generali. Mám to odkomunikované už aj s pani pracovníčkou danej stránky, vyzerá to byť asi najlepšia ponuka, ak vezmeme do úvahy všetky faktory. Takže asi pôjdem do tohto. A ako píšeš, potvrdilo sa mi to aj tvojou správou. Pozerala som aj Allianz, ale ponúkajú obe poistky o viac ako 200 eur drahšie ako budem mať kombináciu Uniqa/Generali a v poisteniach či plneniach je prakticky to isté.
Skus kombo v allianz. V jednej poistke oba produkty, my tak mame. Vidim, ze pises, ze bolo drahsie, len neviem, ci si mala ponuku na to kombo. Vyslo najlacnejsie a maximalne krytir, co maju.
Skus kombo v allianz. V jednej poistke oba produkty, my tak mame. Vidim, ze pises, ze bolo drahsie, len neviem, ci si mala ponuku na to kombo. Vyslo najlacnejsie a maximalne krytir, co maju.
@mk1111111111 Pozerala som, je to dosť predražené. Ale keďže mám v Allianz známeho, poslala som mu ešte požiadavku na ponuku s tým, že ak náhodou by sa vyskytla nejaká zľava, nech mi to tam určite porieši. Tak počkám aj na jeho ponuky.
@mk1111111111 Pozerala som, je to dosť predražené. Ale keďže mám v Allianz známeho, poslala som mu ešte požiadavku na ponuku s tým, že ak náhodou by sa vyskytla nejaká zľava, nech mi to tam určite porieši. Tak počkám aj na jeho ponuky.
@anonym_autor ja som teraz tak prepoistovala z dvoch poistovni, tiez cez maklera a veru vyslo vyborne
Veď si nechaj tu generali, mali sme buchnutie na parkovisku vsetko zaplatili nám aj poškodenému

Allianz