Zlé EČV pri parkovaní: Ako vyriešiť pokutu?
Tak toto sa mi podarilo 🙈 Cez ParkDots som zaplatila parkovanie, ale mala som v appke uložené aj staré auto a omylom klikla na jeho EČV. Zistila som to až neskôr.
Ak ma medzitým skontrolovali a príde pokuta, dá sa s tým ešte niečo robiť, keď viem doložiť, že parkovné som zaplatila, len na zlú značku?
@anonym_autor nie. Toto sa stalo manzelovi a nic, mal smolu. Ale teraz zaviedli, ze raz za 12 mesiacov mas narok zabudnut alebo sa pomylit bez pokuty, tak mozno ta to obide.
Mne sa stalo to iste, hned jak som si nasla nalepku na aute, pisala som na PAAS podporu s detailami aj s tou zlu SPZ a pokutu odpustili, akorat tam bolo jemne napomenutie ze si to mam kontrolovat 😅
@anonym_autor ja som si pomylila pismenko musela som zaplatit a ten pracovnik bol este sj agresivny
@anonym_autor Kolegyni sa to stalo tiež. Majú 2 autá a prišla do práce s druhým, nie tým, čo pravidelne chodieva. Zaplatila parkovné a prišla jej pokuta. Parkovacia služba nevie, či nebola práve v tom čase aj s druhým autom.
Ale reklamáciu podať môžeš. Niekedy aj motyka vystreli.
@anonym_autor nie. Toto sa stalo manzelovi a nic, mal smolu. Ale teraz zaviedli, ze raz za 12 mesiacov mas narok zabudnut alebo sa pomylit bez pokuty, tak mozno ta to obide.
@simsalabim myslíš? Pokutu za parkovanie som nemala nikdy, a asi pred vyše mesiacom mi došla pokuta za parkovanie. Parkovisko pred nemocnicou, kde nikdy nebolo platené parkovisko, po dlhej dlhej dobe som šla k tej nemocnici a nevšimla aom si ze parkovisko je platené. Za dva týždne mi došla pokuta domov.
@simsalabim myslíš? Pokutu za parkovanie som nemala nikdy, a asi pred vyše mesiacom mi došla pokuta za parkovanie. Parkovisko pred nemocnicou, kde nikdy nebolo platené parkovisko, po dlhej dlhej dobe som šla k tej nemocnici a nevšimla aom si ze parkovisko je platené. Za dva týždne mi došla pokuta domov.
@anonym_47cfe0 nemyslim, viem, lebo pred 2 dnami manzel zabudol v PAASe vyklikat parkovanie.
@anonym_47cfe0 pred ktorou nemocnicou?
@anonym_47cfe0 pred ktorou nemocnicou?
@natalka13 roosweltova nemocnica v Banskej Bystrici.
@anonym_47cfe0
@simsalabim aha no mne došla pokuta poštou domov, o tomto som nevedela tak som to uhradila.
@simsalabim aha no mne došla pokuta poštou domov, o tomto som nevedela tak som to uhradila.
@anonym_47cfe0 tak neviem, ci si obyvatel BA a registrovsna v Paas? Mozno na tom zalezi. A ci si vlastne parkovala v BA?
@anonym_47cfe0 tak neviem, ci si obyvatel BA a registrovsna v Paas? Mozno na tom zalezi. A ci si vlastne parkovala v BA?
@simsalabim parkovala v Banskej Bystrici
@simsalabim parkovala v Banskej Bystrici
@natalka13 aha, tak ako to je v BB netusim...vlastne si pred tym nikde nepisala, kde si parkovala a ja som, neviem, preco, myslela, ze v BA 😂
@simsalabim nie niesom z ba 😂 ja xe celkovo to platí na tie pokuty 😂
Ak budes mat stastie pokutu ti odpustia a budu to brat ako priestupok ak nie tak ju zaplatis.stalo sa to aj nam aj na parkovnom aj na dialnicnej znamke kde sa utukla pracovnicka cerpacej stanice listok sme si neskontrolovali a pekne krasne nas fotilo kade sme isli..
Ja som takto playila 14 dni,a mala som prehodene cislo v ecv...prisla pokute,podala som odvolanie, poslala zaplatene parkovne, a priznala si chybu,ze som si neskontrolivala ecv..pokutu odpustili, easy park apka(ale poslalo mesto BA)

Myslim ze nie. Mas proste smolu, a nabuduce si davaj vacsi pozor. Tato vyhovorka ti nepomoze.