icon

Ako to bolo s Korčokom a Juhosláviou?

26. mar 2024

Ahojte, ako to bolo s korcokom a juhosláviou ? Ozaj súhlasil a bol za aby sa zbombardovali nevinný ľudia ? Celkom ma to zmestilo ale Pelleho voliť nechcem

miriam11
Odpoveď bola odstránená
evika80
26. mar 2024

@miriam11 toto nebolo v telke a vrat sa pekne na dezole stranky, tusim si zabludila.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
evika80
26. mar 2024

@miriam11 zbytocne sa snazis. Neznizim sa na tvoju uroven, na uroven dezolata. Ty si matka s takymto slovnikom ano? Hanbi sa za seba! Ale vsak co sa cudujem, presne takymto ludom sa Pelle a Harabin prihovaraju, ty inemu slovniku ani neporozumies.. Vies co? Zasluzis si zit v mafianskom state!

miriam11
Odpoveď bola odstránená
evika80
26. mar 2024

@miriam11 Mala si nazor? Ziadny nazor si nevyjadrila. Je rozdiel medzi nazorom a overenymi faktami. Liberal je odkedy nadavka inak? Pre urcitu skupinu ludi mozno 😀

alenamihal
26. mar 2024

uz sa IK vela x sa vyjadroval na tu temu a to je jedine,co mu teraz pluju do oci...co na smerakov a hlasakov maju toho,ze clovek nevie kde zacat...

vodana
26. mar 2024

@miriam11 Liberalizmus je: a) všeobecne: zhovievavosť, zmierlivosť, tolerancia voči iným názorom či ideológiám; b) sústava politických a/alebo ekonomických a/alebo spoločenských názorov snažiacich sa presadiť slobodu a práva jednotlivca a často aj myšlienku (spoločenského, ekonomického, kultúrneho a pod.) 😉

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
evika80
26. mar 2024

@miriam11 Dezolat, ako pomenovanie sa bezne pouziva aj v zurnalistike. Je to hromadne pomenovanie pre ludi nedostatocne mentalne zdatnych, ktori veria konspiracnym teoriam, hoaxom, nechapu suvislosti, nevedia cerpat zo zdrojov.. Nemusim ta blizsie poznat, aby som vedela ze mas blizko k tejto skupinke, resp. priam patris do nej. Slovo dezolat je regulerny vyraz. Ja som pisala ze si hrozna matka? Citaj znova, to HROZNA si si sama pridala, to je tvoja podvedoma afirmacia, ktora sa pretavila do tvojho vedomia a preto si to tam dopisala.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
nini1978
26. mar 2024

@miriam11 “chod sa dobodat ďalšou dávkou,aspoň urobíš niečo pre tento stat” je pre teba normálne bežný spôsob vyjadrovania?

nini1978
26. mar 2024

@miriam11 no ironicky’ nebol absolutne ,tvoj komentar o 12:55
Akurat,že ty si nevedela,či znamená slovo liberál
A ešte sa snažíš to hodiť na iróniu
Hahahaa- TRAPAS

pandorra
26. mar 2024

Pýtaš sa slušne alebo len rozdúchavaš vášne? Mne to tak pripadá, lebo každý len priemerne inteligentný človek si vie takéto otázky naštudovať z hodnoverných zdrojov, ktorým určite nie je modrý konik.

mnamko
26. mar 2024

@evika80 máte dôkazy?

fido69
26. mar 2024

Vidím, že na Súmračnej berú svoju prvú prehru vážne a snažia sa zúfalo konšpiráciami rozhádať ešte aj žienky na MK... To je hnus velebnosti...

greta90
26. mar 2024

@ivka225 to je zaujímavé a prečo potom boli obete aj Slovákov žijúcich vo Vojvodine, kde inak nebola ani podpora samotného Miloševiča? Prečo samotná Amnesty International označila bombardovanie nemocníc a škôl za vojnový zločin? Ale my sme dezoláti... Čo ty musíš byť za človeka, že nemáš ani kúsok citu nad tými obeťami, keď napíšeš, že to bombardovanie nebolo až také zlé? 9 nemocníc, 300 škôl, 2500 mŕtvych civilistov je v poriadku podľa teba?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
nini1978
26. mar 2024

@miriam11 určite určite…(toľká irónia)
Nemôžeš ma uraziť,nenamyslaj si
Len sa kľudne strápňuj ďalej ,ide ti to
Ja slovo dezolat nemám v mojom slovnom prejave,si si pomýlila adresu
Nemasirujem si nič,také ja nemám zaužívané…
Proste samé sprostosti si dala do jednej kopy
Hyena? Mne?
To si nechaj pre seba a tebe podobným
A na záver- písať ľudom ,že sú postihnutí hovorí o tebe naozaj veľa, proste dno

ivka225
27. mar 2024

@greta90 Zabitie človeka nikdy nie je v poriadku. Žiaľ bojová činnosť so sebou prináša aj takéto udalosti. Rozhodne nebolo cieľom armád NATO zabíjať civilistov, čo sa nedá povedať o istej armáde zo súčasnosti, ale neodbočujme od témy. Pokiaľ ide o počty zabitých civilistov, uveď prosím zdroj čísla 2500.

Balkanisight, ktorý je relatívne vieryhodným zdrojom, na stránke https://balkaninsight.com/2024/03/22/yugoslavia... totiž uvádza: It quoted a Human Rights Watch report published in 2000, which concluded between that 488 and 527 “Yugoslav civilians” were killed as a result of the NATO bombing.

Podľa rovnakého zdroja samotne ministerstvo zahraničných vecí Juhoslávie, ktoré určite nemalo nijaký záujem podhonocovať počet obetí (skôr naopak) uvádza: The Yugoslav ministry’s publication “provides an estimated total of approximately 495 civilians killed and 820 civilians wounded in specific documented instances”.

Takže ak máš lepšie zdroje ako oficiálne údaje juhoslovanského ministerstva, sem s nimi.

aalt
27. mar 2024

Vojnovi stvaci
Zdroj: U.S. Embassy Slovakia dnes https://www.facebook.com/USEmbassySlovakia/post...

tetapetra
27. mar 2024

@aalt ani vyjadriť sa netreba. Vraj túto fotku Fico nedal, ale USA 😁

ivka225
27. mar 2024

@tetapetra S takouto fotkou sa Fico pred svojimi voličmi chváliť nemôže 🙂

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
nini1978
27. mar 2024

@aalt Bleah
Dviha sa mi zaludok

veronika19895
27. mar 2024

@evika80 ako sú zodpovední práve oni ? Čo ak to má na svedomí vtedy opozícia? Zaujímave že tam hneď boli američania a bývalý špeciálny prokurátor.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená