Aký je váš názor na Fikiho Sulíka?
Aký máte názor na Fikiho Sulíka, resp. na jeho názory?
😄on nemá názory . V jednom rozhovore to aj sám priznal alebo minimálne naznačil že jeho osobný názor je A to čo prezentuje B . To že tvorca vytvára kontroverzný obsah len na zvýšenie sledovatelnosti je stara stratégia od vzniku sociálnych sietí. Prekvapuje ma že kopec ľudí to stále nechápe . Ľudi ako Fiki je plný internet ešte aj horších a všetky ich názory sú naozaj len účelové.
Treba asi rozlisit, ci je niekto magor, alebo sa hra na kontroverzneho magora, aby na tom dnes zarabal (siete), lebo sa mu nechce robit rukami. Plackova a spol je snad ina? Staci takych ludi ignorovat, bez pozornosti zaniknu.
😄on nemá názory . V jednom rozhovore to aj sám priznal alebo minimálne naznačil že jeho osobný názor je A to čo prezentuje B . To že tvorca vytvára kontroverzný obsah len na zvýšenie sledovatelnosti je stara stratégia od vzniku sociálnych sietí. Prekvapuje ma že kopec ľudí to stále nechápe . Ľudi ako Fiki je plný internet ešte aj horších a všetky ich názory sú naozaj len účelové.
@jogy1984 ...peniazky peniazky peniazky. A potom to mnohych ludi deformuje (a psychicky likviduje), lebo sa citia malo "in" a malo akcni, zabavni...
Podľa mňa je on celkom inteligentný a má aj dobré znalosti z IT, kde aj má hlavné pracovné zameranie, len ešte stále hľadá ktorá cesta je správna a tiež by sa nemal toľko starať do života iných ľudí a byť trochu tolerantnejší a slušne sa vyjadrovať.
Primitiv
Nestojí za to venovať mu pozornosť.
Keď máš košík plesnivých nahnitých jabĺk nebudeš sa v ňom prehrabovať a hľadať niečo dobré čo by si vykrojila na jedenie.
Taky nas Tate zo Sheinu. A to uz Tate je Marianska priekopa 🙄
Pozrime sa na youtube:
Progresívne Slovensko - 21 tisíc odberateľov, počet zhliadnutí v priemere 9 tisíc.
Sulík - 38,4 tisíc odberateľov, priemerný počet zhliadnutí posledných troch videí -: 55 tisíc. Pritom Sulík je na scéne nepomerne kratšie než PS.
Celkom výrečné číslo o tom, o koho sa ľudia zaujímajú...
@jogy1984 presne
Pozrime sa na youtube:
Progresívne Slovensko - 21 tisíc odberateľov, počet zhliadnutí v priemere 9 tisíc.
Sulík - 38,4 tisíc odberateľov, priemerný počet zhliadnutí posledných troch videí -: 55 tisíc. Pritom Sulík je na scéne nepomerne kratšie než PS.
@anonym_b83d32 a to znamena? Ťažký týždeň ktorý si robí srandu s politikov má na YouTube sledovanosť 140 tisíc . Teraz urobíme s toho glosatora premiéra a Sulika ministra ?
Na svojom trapnom a kontroverznom vystupovani si vybudoval meno. Inak by to on osobne nedokázal, je to tupec.
Do povedomia ľudí sa dostáva väčšinou tym, že vytáča normálnych ľudí a ti potom o ňom hovoria. Napr nedávnym výrokom o VŠ vzdelani pre ženy - reagovala na to tuším B.Ciganikova a už ho zasa zviditelnila. Tento človek by nemám inú možnosť ako sa dostať na scénu, nemá na to. Tupelo
ja sa rada zabavim na jeho videach, niekedy vie velmi dobre veci pomenovat, ale zase na druhej strane, zenu vnima ako telo, a kladie doraz na panenstvo, ako jedinu vec, co je na zene cenne
Pozrime sa na youtube:
@anonym_b83d32 hovori to aj to, ze emocia hnevu a nenavist je viac podporovana algoritmami…
Hmm... emócia hnevu nenávisti v tlačovkách PS jaksi podporovaná nie je...
Pozrime sa na youtube:
@anonym_b83d32 no ale buďme féroví, veď tlačovky PS sleduje takmer toľko ľudí, ako Matovičove , ten má 22 tisíc odberateľov. Nepatrne viac má len Smer /106 tisíciek/.
@anonym_autor zasran, čo zbohatol na rodičoch, a nevie už , čo od dobroty... A takých máme bohužiaľ strašne veľa, a určujú trend mladým...
Nebola tato opakovana tema na zastretie toho, ze na Slovensko netecie ropa z ropovodu Druzba, lebo bol poskodeny?
Pocet sledovatelov nic neznamena, dnes vies mat Instagram s milion followermi do 1000 euro. Neviem co je taka posadnutost tym kto ma kolko sledovatelov :D
Pozrime sa na youtube:
@anonym_fe40bf
@anonym_b83d32 neporovnávajte hnev a emócie na tlačovkách PS s emóciami na tlačovkách Smeru. Lebo keby sme to mali porovnávať, tak tie tlačovky smeru, ktoré sú vrcholom arogancie,primitivizmu, tuposti a stupídnosti sa obsahovo rovnajú príspevkom Fíkyho Sulíka. Čo z toho vyplýva? Presne tak- primitívi, chrapúni a hovädá priťahujú najviac pozornosti. Preto má smer toľko voličov- tupých a sprostých.
Primitívny, rozmaznany a zakomplexovaný zo žien, čo je jednoducho chudák, len si to nedokáže uvedomiť. To je môj názor 🤷 raz som ho videla v meste, je veľmi vysoký a chodil akoby mal medzi nohami minimálne futbalovú loptu. Čiže on sa reálne tak nosí - ako nejaký nadpan. Tam bola veľmi veľká chyba vo výchove a len ukazuje to, čo som si vždy myslela. Že Sulík starsi tak isto nie je úplne normal. Hanbila by som sa ak by som vychovala syna čo nenávidí ženy.
Aký otec, taký syn
@anonym_fe40bf
@anonym_b83d32 neporovnávajte hnev a emócie na tlačovkách PS s emóciami na tlačovkách Smeru. Lebo keby sme to mali porovnávať, tak tie tlačovky smeru, ktoré sú vrcholom arogancie,primitivizmu, tuposti a stupídnosti sa obsahovo rovnajú príspevkom Fíkyho Sulíka. Čo z toho vyplýva? Presne tak- primitívi, chrapúni a hovädá priťahujú najviac pozornosti. Preto má smer toľko voličov- tupých a sprostých.
@katkazatka Súhlas! 95 % voličov PS by z fleku mohli byť nominovaní na Nobelovu cenu za genialitu.
Alebo aj za niečo iné, všakže.
@katkazatka Súhlas! 95 % voličov PS by z fleku mohli byť nominovaní na Nobelovu cenu za genialitu.
Alebo aj za niečo iné, všakže.
priemerne IQ 3 volicov PS je o 70% vyssie ako IQ 5 volicov smeru. Statistika nepusti.😁😂
Nepo baby, keby nema znameho tatka, tak po nom ani pes nestekne
priemerne IQ 3 volicov PS je o 70% vyssie ako IQ 5 volicov smeru. Statistika nepusti.😁😂
@katkazatka Načo tá prehnaná skromnosť v číslach? Priemerné IQ jedného voliča PS je predsa vyššie než IQ 100 voličov Smeru.
Potvrdzuje to jedenásť z desiatich opýtaných voličov PS s nespochybniteľnou genialitou, typickou pre voličov tejto strany.
Ľahkoživka🤣 ten uz nemusi slamky skrizit, len prifitovat z tatkovho mena. Ako tatko kedysi z oyebavaca Šikrhu. 🖐️
Ja ho mám rada. Poväčšine sa na jeho videach fajne nasmejem. Aj vcera vydal video dnešné dievčatá a bolo fajn. V marci začína ruža a už sa teším ako bude komentovať účastníčky ruže. 😆
Dobry pokus fiki. Za cely den na tvoju osobu cez 10 komentarov? Fail. 👎
Pocet vzhliadnuti ti to asi tiez nenavysi. Zmen content a prestan byt debilom.

Rozmaznany buran so silnym sklonom k nacistickym praktikam a mizogynne namyslene tupelo. Byt mojim synom tak sa ho vzdam...