icon

Aký je váš názor na Fikiho Sulíka?

14. feb 2026

Aký máte názor na Fikiho Sulíka, resp. na jeho názory?

Strana
z2
anonym_7e966d
14. feb 2026

Rozmaznany buran so silnym sklonom k nacistickym praktikam a mizogynne namyslene tupelo. Byt mojim synom tak sa ho vzdam...

jogy1984
14. feb 2026

😄on nemá názory . V jednom rozhovore to aj sám priznal alebo minimálne naznačil že jeho osobný názor je A to čo prezentuje B . To že tvorca vytvára kontroverzný obsah len na zvýšenie sledovatelnosti je stara stratégia od vzniku sociálnych sietí. Prekvapuje ma že kopec ľudí to stále nechápe . Ľudi ako Fiki je plný internet ešte aj horších a všetky ich názory sú naozaj len účelové.

anonym_2d2640
14. feb 2026

Treba asi rozlisit, ci je niekto magor, alebo sa hra na kontroverzneho magora, aby na tom dnes zarabal (siete), lebo sa mu nechce robit rukami. Plackova a spol je snad ina? Staci takych ludi ignorovat, bez pozornosti zaniknu.

madeincssr
14. feb 2026
@jogy1984

😄on nemá názory . V jednom rozhovore to aj sám priznal alebo minimálne naznačil že jeho osobný názor je A to čo prezentuje B . To že tvorca vytvára kontroverzný obsah len na zvýšenie sledovatelnosti je stara stratégia od vzniku sociálnych sietí. Prekvapuje ma že kopec ľudí to stále nechápe . Ľudi ako Fiki je plný internet ešte aj horších a všetky ich názory sú naozaj len účelové.

@jogy1984 ...peniazky peniazky peniazky. A potom to mnohych ludi deformuje (a psychicky likviduje), lebo sa citia malo "in" a malo akcni, zabavni...

petronelag
14. feb 2026

Podľa mňa je on celkom inteligentný a má aj dobré znalosti z IT, kde aj má hlavné pracovné zameranie, len ešte stále hľadá ktorá cesta je správna a tiež by sa nemal toľko starať do života iných ľudí a byť trochu tolerantnejší a slušne sa vyjadrovať.

anonym_3eb6d3
14. feb 2026

Primitiv

anonym_4afa34
14. feb 2026

Nestojí za to venovať mu pozornosť.
Keď máš košík plesnivých nahnitých jabĺk nebudeš sa v ňom prehrabovať a hľadať niečo dobré čo by si vykrojila na jedenie.

anonym_c7b7c1
14. feb 2026

Taky nas Tate zo Sheinu. A to uz Tate je Marianska priekopa 🙄

anonym_b83d32
14. feb 2026

Pozrime sa na youtube:
Progresívne Slovensko - 21 tisíc odberateľov, počet zhliadnutí v priemere 9 tisíc.

Sulík - 38,4 tisíc odberateľov, priemerný počet zhliadnutí posledných troch videí -: 55 tisíc. Pritom Sulík je na scéne nepomerne kratšie než PS.

Celkom výrečné číslo o tom, o koho sa ľudia zaujímajú...

agajka22
14. feb 2026
@jogy1984

@jogy1984 presne

jogy1984
14. feb 2026
@anonym_b83d32

Pozrime sa na youtube:
Progresívne Slovensko - 21 tisíc odberateľov, počet zhliadnutí v priemere 9 tisíc.

Sulík - 38,4 tisíc odberateľov, priemerný počet zhliadnutí posledných troch videí -: 55 tisíc. Pritom Sulík je na scéne nepomerne kratšie než PS.

@anonym_b83d32 a to znamena? Ťažký týždeň ktorý si robí srandu s politikov má na YouTube sledovanosť 140 tisíc . Teraz urobíme s toho glosatora premiéra a Sulika ministra ?

anonym_6928ee
14. feb 2026

Na svojom trapnom a kontroverznom vystupovani si vybudoval meno. Inak by to on osobne nedokázal, je to tupec.
Do povedomia ľudí sa dostáva väčšinou tym, že vytáča normálnych ľudí a ti potom o ňom hovoria. Napr nedávnym výrokom o VŠ vzdelani pre ženy - reagovala na to tuším B.Ciganikova a už ho zasa zviditelnila. Tento človek by nemám inú možnosť ako sa dostať na scénu, nemá na to. Tupelo

anonym_7d674c
14. feb 2026

ja sa rada zabavim na jeho videach, niekedy vie velmi dobre veci pomenovat, ale zase na druhej strane, zenu vnima ako telo, a kladie doraz na panenstvo, ako jedinu vec, co je na zene cenne

julish
14. feb 2026
@anonym_b83d32

Pozrime sa na youtube:

@anonym_b83d32 hovori to aj to, ze emocia hnevu a nenavist je viac podporovana algoritmami…

anonym_fe40bf
14. feb 2026

Hmm... emócia hnevu nenávisti v tlačovkách PS jaksi podporovaná nie je...

anonym_fe40bf
14. feb 2026
@anonym_b83d32

Pozrime sa na youtube:

@anonym_b83d32 no ale buďme féroví, veď tlačovky PS sleduje takmer toľko ľudí, ako Matovičove , ten má 22 tisíc odberateľov. Nepatrne viac má len Smer /106 tisíciek/.

ivicatolic
14. feb 2026

@anonym_autor zasran, čo zbohatol na rodičoch, a nevie už , čo od dobroty... A takých máme bohužiaľ strašne veľa, a určujú trend mladým...

eva8
14. feb 2026

Nebola tato opakovana tema na zastretie toho, ze na Slovensko netecie ropa z ropovodu Druzba, lebo bol poskodeny?

anonym_0eea82
14. feb 2026

Pocet sledovatelov nic neznamena, dnes vies mat Instagram s milion followermi do 1000 euro. Neviem co je taka posadnutost tym kto ma kolko sledovatelov :D

katkazatka
14. feb 2026
@anonym_b83d32

Pozrime sa na youtube:

@anonym_fe40bf
@anonym_b83d32 neporovnávajte hnev a emócie na tlačovkách PS s emóciami na tlačovkách Smeru. Lebo keby sme to mali porovnávať, tak tie tlačovky smeru, ktoré sú vrcholom arogancie,primitivizmu, tuposti a stupídnosti sa obsahovo rovnajú príspevkom Fíkyho Sulíka. Čo z toho vyplýva? Presne tak- primitívi, chrapúni a hovädá priťahujú najviac pozornosti. Preto má smer toľko voličov- tupých a sprostých.

ria_sprout
14. feb 2026

Primitívny, rozmaznany a zakomplexovaný zo žien, čo je jednoducho chudák, len si to nedokáže uvedomiť. To je môj názor 🤷 raz som ho videla v meste, je veľmi vysoký a chodil akoby mal medzi nohami minimálne futbalovú loptu. Čiže on sa reálne tak nosí - ako nejaký nadpan. Tam bola veľmi veľká chyba vo výchove a len ukazuje to, čo som si vždy myslela. Že Sulík starsi tak isto nie je úplne normal. Hanbila by som sa ak by som vychovala syna čo nenávidí ženy.

anonym_f33e0d
14. feb 2026

Aký otec, taký syn

anonym_fe40bf
14. feb 2026
@katkazatka

@anonym_fe40bf
@anonym_b83d32 neporovnávajte hnev a emócie na tlačovkách PS s emóciami na tlačovkách Smeru. Lebo keby sme to mali porovnávať, tak tie tlačovky smeru, ktoré sú vrcholom arogancie,primitivizmu, tuposti a stupídnosti sa obsahovo rovnajú príspevkom Fíkyho Sulíka. Čo z toho vyplýva? Presne tak- primitívi, chrapúni a hovädá priťahujú najviac pozornosti. Preto má smer toľko voličov- tupých a sprostých.

@katkazatka Súhlas! 95 % voličov PS by z fleku mohli byť nominovaní na Nobelovu cenu za genialitu.

Alebo aj za niečo iné, všakže.

anonym_ab1839
Autor odpoveď zmazal
katkazatka
14. feb 2026
@anonym_fe40bf

@katkazatka Súhlas! 95 % voličov PS by z fleku mohli byť nominovaní na Nobelovu cenu za genialitu.

Alebo aj za niečo iné, všakže.

priemerne IQ 3 volicov PS je o 70% vyssie ako IQ 5 volicov smeru. Statistika nepusti.😁😂

kiki68
14. feb 2026

Nepo baby, keby nema znameho tatka, tak po nom ani pes nestekne

anonym_fe40bf
14. feb 2026
@katkazatka

priemerne IQ 3 volicov PS je o 70% vyssie ako IQ 5 volicov smeru. Statistika nepusti.😁😂

@katkazatka Načo tá prehnaná skromnosť v číslach? Priemerné IQ jedného voliča PS je predsa vyššie než IQ 100 voličov Smeru.

Potvrdzuje to jedenásť z desiatich opýtaných voličov PS s nespochybniteľnou genialitou, typickou pre voličov tejto strany.

anonym_d79ff5
14. feb 2026

Ľahkoživka🤣 ten uz nemusi slamky skrizit, len prifitovat z tatkovho mena. Ako tatko kedysi z oyebavaca Šikrhu. 🖐️

klara546
14. feb 2026

Ja ho mám rada. Poväčšine sa na jeho videach fajne nasmejem. Aj vcera vydal video dnešné dievčatá a bolo fajn. V marci začína ruža a už sa teším ako bude komentovať účastníčky ruže. 😆

anonym_a79289
14. feb 2026

Dobry pokus fiki. Za cely den na tvoju osobu cez 10 komentarov? Fail. 👎
Pocet vzhliadnuti ti to asi tiez nenavysi. Zmen content a prestan byt debilom.

Strana
z2