Blížime sa k diktatúre?
Spejeme k diktatoestvu, alebo uz sme v diktatorskom rezime?
Dokedy bude nasa vlada riesit len svoje problemy, rozpory a to, ako sa udrzat pri moci? Nic neriesia, len premiestnovanie svojich stoliciek...
Plus, aby sa poistili, chcu zaviest novy trestny cin:
'popieranie mieroveho usporiadania po druhej svetovej vojne'. Trest = 6 mesiacov vazenia.
To co je? Nalepka 'rusenie Benesovych dekretov' nevysla, chcu zabezpecit dozivotne vladnutie, tak budu zatvarat do basy? Ale stranu Republika ten 'trestny cin' obide, pretoze potrebuju ich hlasy. A frustrovani Slovaci nachadzaju utociste v dalsej autokratickej strane - Republika....
Aj nase deti su frustrovane, ked sa ich rodicia neustale hadaju. A stavaju sa obatami, pretoze chcu niekam uniknut a chcu niekam patrit. Ale my sme dospeli. Nie deti.
Milujem, keď niekto vytiahne kam nás dostala minulá vláda a ako veľmi sme trpeli počas Covidu. Ako keby tu nevládol smer viac ako 12 rokov a Covid bol vlastne len na Slovensku. Všade sa žilo úplne normálne, nikde neboli žiadne zákazy vychádzania a podobne. 🙈
@a0 Ono staci jedina statistika...
Pocet migrantov , ktori sa rocne stahuju zit do ruska, a pocet ludi, ktori sa neviem preco silou mocou trepu a bazia po tej fuj fuj hnusnej diktature v Europe! 😵
@negymama Lebo do Ruska sa len tak lahko nedostaneš a nebudú tam živiť neprispôsobilých migrantov len pre "pekné oči" na úkor vlastných občanov ako to robí naivná EU.
Milovymi krokmi!
Dali si samoamnestiu skratenim premlcacich dob.
Znizili pre istoty trestne sadzby.
Vyhodili vysetrovatelov.
Zrusili specialnu prokuratoru.
Zrusili urad na ochranu oznamovatelov.
Teraz idu zakazat pouzitie niektorych dokazov.
Urcite som na nieco este zabudol, ale nestaci?
Cize ak nahodou trestny cin nie je premlcany, nema ho kto vysetrovat, nema o nom kto a cim svedcit. Nema ho kto zacat trestne stihat. To ze maju svojich sudcov je len ceresnicka, zvycajne sa takto k nim ani nema co dostat.
Proste ani len ta korupcia na vysokych miestach neexistuje, nieto trestne ciny ...
A vzorom je Rusko, kde hrozi basa napr. za vyhladavanie na internete.
@aalt zabudol si, zasyancovia "kseftov nasej vlady" poukazuju na Ukrajinu, aky je to skorumpovany stat....
@negymama Lebo do Ruska sa len tak lahko nedostaneš a nebudú tam živiť neprispôsobilých migrantov len pre "pekné oči" na úkor vlastných občanov ako to robí naivná EU.
@anonym_c5ffc9 ale mozes, co by si nemohla. vsak danko sa tam lahko dostal.
dokonca rusi maju taky program, kde volaju zapadnych obcanov byvat v rusku, ani po rusky hovorit nemusis, privitaju ta... Nooo, len zatial sa vela zaujemcov nenaslo.
navstivit moskvu a zit v rusku, pracovat tam, mat tam deti...je sakra rozdiel.
@anonym_c5ffc9 a inak za pracou chodia do ruska migranti, teraz uz v mensej miere cez vojnu, lebo hrozi, ze miesto fabriky, podpises v rustine zmluvu s armadou.
Hlavne z azie...uzbekistanci, gruzinci, z kazachstanu, - su v drvivej vacsine moslimovia. Robia taxikarov, pomocne prace na stavbe atd. Prace , co moskovcania robit nechcu. V moskve najdes viac mesit ako v podobnom velkom meste hocikde v europe.
ale ruska elita, oligarchovia davaju decka studovat do tej nepriatelskej europy a ameriky. Naopak to nie je . europske elity nestuduju v moskve.
@anonym_c5ffc9 😂😂😂😂 čo by nie. Normálne sa tam dostaneš. Ale ty nás "Slovanov" nepovazujes v inej krajine za migrantov, to len tí Ukrajinci a iné sorty sú migranti. Jaaaj zlatá si.
@a0 este v 90.rokoch mi kamarat rozpraval, aka krasna je Odesa, aky smutny bol, aj sa hanbil, ako spustol Uzhorod... V sucasnosti, pred bombardovanim, Charkov bolo jedno vyspele biznis velkomesto, az privelmi stresujuce. To kedysi byvavala Ukrajina..
Naozaj, som zvedava, kto z tych pisucich o Rusku navstivil Rusko. Alebo sa rozpraval s Rusom o Rusku. Viem, ze jedna ruska rodina zijuca na Slovensku sa boji navstivit svojich pribuznych, lebo by ich zatkli.Nie su kriminalnici.
@eva8 ja som tam bola, lebo som chcela vedieť ako to tam vyzerá naozaj, a Moskva, Petrohrad sú nádherné, dýchajú luxusom, a históriou ale napríklad taký Norilsk je už o inom. (Ale nikdy nebudem ani tvrdiť, že západ (Amerika) je lepšia, neni. Detroit je celkom pekným dôkazom - to píšem len pre rýpalky, ktoré tu ospevujú, že chceme Ameriku). Európa je za jedno krásna a za ďalšie asi najviac vyspelá - najmenej bezdomovcov, dostatok jedla a pitná voda vo vodovode, primeraná mzda za prácu… 🙂
a inak ja vidim nejaku suvislost.
Dnes dostali rusi na "budku", nejaku ropnu plosinu im rozfofrovali ukrajinci v kaspicom mori - a nasledne sa zvysuje prispevkova aktivita proruskych anonymov.
@eva8 ja som tam bola, lebo som chcela vedieť ako to tam vyzerá naozaj, a Moskva, Petrohrad sú nádherné, dýchajú luxusom, a históriou ale napríklad taký Norilsk je už o inom. (Ale nikdy nebudem ani tvrdiť, že západ (Amerika) je lepšia, neni. Detroit je celkom pekným dôkazom - to píšem len pre rýpalky, ktoré tu ospevujú, že chceme Ameriku). Európa je za jedno krásna a za ďalšie asi najviac vyspelá - najmenej bezdomovcov, dostatok jedla a pitná voda vo vodovode, primeraná mzda za prácu… 🙂
@a0 ja som ta pochopila, len nadvazovala. A pocula som, co aj ty pises
A nadviazem dalej.- Trump a Musk idu rozvratit EU svojimi vyjadreniami. Vsak cim viac sporov, cim mensia jednotnost, tym lahsi ciel usa - oslabit Europu a poozit ju na kolena .
a inak ja vidim nejaku suvislost.
Dnes dostali rusi na "budku", nejaku ropnu plosinu im rozfofrovali ukrajinci v kaspicom mori - a nasledne sa zvysuje prispevkova aktivita proruskych anonymov.
@negymama to vazne? Asi si cez vikend pri peceni zapnem nejake jemne melodie, kde nebudu spravy....
@a0 Presne, usa su bohate, ale ta bezpecnost... jasne zalezi na tom, kde si, ale v takej miere sa u nas nenosia zbrane, a nie je bezpecnost dana pomaly stvrtou v meste.
Ja napr. byvam pri kosiciach...a tu ci ides po sidlisku, ci po hlavnej ulici, ci po bocnych, vsade je podobna bezpecnost a cistota, az na detaily. Nie ze prejdes par ulic a si niekde v nebezpecestve medzi gangami. V amerike priklad aj bezna cestna kontrola je, ze policajt ma zbran a ty ruky na kapote ci volante, kazdy sa boji. Dokonca som od jedneho ci zije v usa citala, ze priklad tam sa casto v nejakej oblasti ked jazdis autom netrubi ci nevykrikuje na vodicov, nie preto ze chces by taky slusny a kludny, ale preto, ze nevies ci nevyprovokujes tym nejakeho magora so zbranou, ktory to vyhodnoti ako utok a vystreli.
@tetapetra nejde vobec o to kde sa ako zije.. a nie, vela ludom sa ani na zapade nezije lepsie. Ak odmyslis, "vyssie" platy, tak vo vela veciach nie. A porovnavanie kde kto ako sa ma= vies ono je to aj o neschopnosti obcanov. To ake mame sluzby, podnikatelov, servis, aj ludsky personal kade tade = je o tych ludoch tam. A proste ak su tu ludia zlodeji, klamari, pripadne podvodnici alebo len neschopni nieco realizovat bez "vodenia za rucicku", pripadne taki co radi rucku natahaju a radsej tyzden volna plateneho ako pracovat (vid covid) = tak by ani svata vlada najpokrokovejsia nepomohla.
@anonym_3af8b0 samozrejme,že je to o ľuďoch. Bohužiaľ my sme si zvolili to najhoršie.
@eva8 sme už v Bruselskej diktatúre.
@eva8 sme už v Bruselskej diktatúre.
@magdalienka11 héj? A Brusel tu prišiel s tankami keď Fico ťahá na východ? Britániu niekto napadol keď sa rozhodla pre Brexit? Rusi to robia inak. Strachom a zbraňami si držia štáty v područí. Nato aj EU sú slobodné spolky.
@anonym_f45ace nemyslím si, akože už minimálne z toho dôvodu, že ani ako opozícia nijak neštekaju, práve keď by mali. Takže by som fakt nečakala progresívny útok
Iba že za všetko bude môcť aj šimečková starká, nie len mama, žena, otec, kôň 😂🤦♀️. Šimečkova rodina je nová “vláda Ivety radičovej”…
A ešte teda môžeme byt radi, že vďaka našim progresívnym europoslancom sme ešte v EU a dotuje nás, lebo by sme žili bez záchodov jak v Rusku, keďže by na nič peniaze neboli. Tunely tejto vlády závidia aj krtkovia z celého sveta.
@a0 zistí si prosím koľko dávame EU a koľko od nich dostávame. Potom môžeš prispievať do diskusií.
@magdalienka11 héj? A Brusel tu prišiel s tankami keď Fico ťahá na východ? Britániu niekto napadol keď sa rozhodla pre Brexit? Rusi to robia inak. Strachom a zbraňami si držia štáty v područí. Nato aj EU sú slobodné spolky.
@anonym_83c902 ako často chodíš na tieto masáže?
áno smerujeme presne tam.. a úprimne, mne je na grcanie z mentálnych atlétov čo sa dokážu zastávať extrémistickej vlády a vyťahovať stále progresivizmus... tupota ľudí vládne svetom, ako v zlom filme..
@a0 zistí si prosím koľko dávame EU a koľko od nich dostávame. Potom môžeš prispievať do diskusií.
@magdalienka11 kolko davame EU a kolko od nich dostavame?
@anonym_83c902 ako často chodíš na tieto masáže?
@magdalienka11 ak mas internety z Russka tak ako aj vymyty mozog tak to sedi. Ak chceme fakty a cisla tak nech sa paci:
Príspevok Slovenska do EÚ (Čistý vklad/príjem)
Vklad: Slovensko prispieva do rozpočtu EÚ, napr. v jednom období to bolo 957 mil. € (1,03 % HDP).
Príjem (Eurofondy): Za 20 rokov členstva Slovensko dostalo výrazne viac, než vložilo (cca 40 mld. € oproti menej ako 14 mld. € vkladu), predovšetkým cez eurofondy, poľnohospodárske dotácie, Plán obnovy a iné programy.
Zhrnutie: Slovensko je čistým prijímateľom – viac dostáva, než vkladá do rozpočtu EÚ (vklad 14 mld € vs. príjem cca 40 mld € za 20 rokov).
Ano mam pocit, ze uz sme v diktature. Najnovsie zrusenie uradu ako aj zmeny trestneho kodexu tomu nasvedcuju. Nasledky budu cim dalej horsie, uz teraz sme na konci v rebrickoch asi vo vsetkych ukazovateloch rastu. Riadenie statu nikoho nezaujima, len ochrana svojich ludi…S nasledkami sa budeme vysporiadavat dost dlho, ak vobec…
Ano mam pocit, ze uz sme v diktature. Najnovsie zrusenie uradu ako aj zmeny trestneho kodexu tomu nasvedcuju. Nasledky budu cim dalej horsie, uz teraz sme na konci v rebrickoch asi vo vsetkych ukazovateloch rastu. Riadenie statu nikoho nezaujima, len ochrana svojich ludi…S nasledkami sa budeme vysporiadavat dost dlho, ak vobec…
@pandorra aktualita: prazdny oblek z Palaca vetoval zakon o UOO. Svetielko na konci tunela aspon zablikalo, aj moja nadej v krajsie zajtrajsky.
@pandorra aktualita: prazdny oblek z Palaca vetoval zakon o UOO. Svetielko na konci tunela aspon zablikalo, aj moja nadej v krajsie zajtrajsky.
@hopatko fakt si myslis, ze by to spravil ak by to Fico nedovolil? Hraju na chrumkaveho. Hlas je v sr*ck*ch, najblizsie volby sam cez 5% neprelezie. Pelle potrebuje ostat najpopularnejsim politikom, tak obcas sa zahraju na dobreho a zleho policajta.
V pohode to veto prelomia ak budu chciet. A to budu, lebo inac by s tym ani neprisli. Ano, mozno opat budu nejake zakulisne ksefty, nejaka slayada, ale karavana (buldozer) ide dalej.
@hopatko fakt si myslis, ze by to spravil ak by to Fico nedovolil? Hraju na chrumkaveho. Hlas je v sr*ck*ch, najblizsie volby sam cez 5% neprelezie. Pelle potrebuje ostat najpopularnejsim politikom, tak obcas sa zahraju na dobreho a zleho policajta.
V pohode to veto prelomia ak budu chciet. A to budu, lebo inac by s tym ani neprisli. Ano, mozno opat budu nejake zakulisne ksefty, nejaka slayada, ale karavana (buldozer) ide dalej.
@aalt ja velmi dobre rozumiem tymto politickym hram. Mna tesi ako davaju dole Hlas a ako sa Matus Pokaz Vsetko kazdy den potapa, a tentokrat aj s pomocou jamkateho.
@aalt ja velmi dobre rozumiem tymto politickym hram. Mna tesi ako davaju dole Hlas a ako sa Matus Pokaz Vsetko kazdy den potapa, a tentokrat aj s pomocou jamkateho.
@hopatko Tak Matus Pokaz Vsetko to saskovanie mozno dostal ako stranicku ulohu a za odmenu dostane miesto na kandidatke Smeru. Podobne Danko. Proste drzte hubu a krok, nechajte na seba kydat co sa da, len aby Smer ostal co najvyssie. Pred volbami uz spustime hovnomety ako vzdy a este sa nejake % naskrabu. A ak to nevyjde, tak mame v zalohe KDH a Matovica.
@hopatko Tak Matus Pokaz Vsetko to saskovanie mozno dostal ako stranicku ulohu a za odmenu dostane miesto na kandidatke Smeru. Podobne Danko. Proste drzte hubu a krok, nechajte na seba kydat co sa da, len aby Smer ostal co najvyssie. Pred volbami uz spustime hovnomety ako vzdy a este sa nejake % naskrabu. A ak to nevyjde, tak mame v zalohe KDH a Matovica.
@aalt vlastne suhlasim, proste Matus Handra Navsetko.
Budeme sa diviť, ako prudko to bude gradovať počas vlády progresívcov.
@anonym_f45ace No daj, ako to bude pri progresivcoch, aký vplyv bude pri výsledku cca 25%. Mňa by celkom tie veštecké výplody zaujímali.

@tetapetra nejde vobec o to kde sa ako zije.. a nie, vela ludom sa ani na zapade nezije lepsie. Ak odmyslis, "vyssie" platy, tak vo vela veciach nie. A porovnavanie kde kto ako sa ma= vies ono je to aj o neschopnosti obcanov. To ake mame sluzby, podnikatelov, servis, aj ludsky personal kade tade = je o tych ludoch tam. A proste ak su tu ludia zlodeji, klamari, pripadne podvodnici alebo len neschopni nieco realizovat bez "vodenia za rucicku", pripadne taki co radi rucku natahaju a radsej tyzden volna plateneho ako pracovat (vid covid) = tak by ani svata vlada najpokrokovejsia nepomohla.
@anonym_3af8b0 no ale to je tak.
co je hore, je aj dole. Narod co nekradne, ma vladu co nekradne.
korupcia je cez celu spolocnost, a hovori sa, ze ryba smrdi od hlavy.
Len bohuzial, dnes tie smrdiace ryby, volia ti co maju radi smrdiace ryby...volici si praju takuto nemoralnu vladu - ked ju volia.