Bude 17. november mať ešte vplyv na spoločnosť?
Máme takmer týždeň po "kriedovej", veríte tomu, že preplnené ulice prinesú ešte efekt? Mám pocit, že sa na všetko zabudlo.
@lucyliu
Veď to je naprosto v poriadku,že máme diametr.rozdielny názor.
Ja nepresvedčím teba,ty mňa.
Bodka.
Snáď len toľko,budúcnosť po 2027 ukáže kam to terajšia opozícia dotiahne.
Ja sa na to úprimne teším.
Nikdy však nebudem voliť stranu/y, ktoré sù voči EÚ až hrôzostrašne servilné,kydajú na vl.krajinu a jej predstaviteľov,urobia do bodky každú deb.ilinu,čo zavelia z Bruselu...to mne osobne principiálne prekáža...
A ak ku tomu dospejeme,potom už sme len nejaká pobočka EÚ,nie Slovensko.
Bohužiaľ,už aj tá hrdosť na vlastnú krajinu je neznámy pojem.
@anonym_b1672d na co konkretne si hrda ako Slovenka?
@dora281 Pouzi google, vsetko najdes. Ale napriklad aj odignorovat vysledky referenda o zmenu nazvu (Tešedíkovo) a dovodit madarskym slovom... mrzi ma to, blbo si na mna narazila, mozem pokracovat donemoty. Najma vsakl v pripade Romov sa diskriminacie - jazykovej deje mnoho.
@lucyliu
Veď to je naprosto v poriadku,že máme diametr.rozdielny názor.
Ja nepresvedčím teba,ty mňa.
Bodka.
Snáď len toľko,budúcnosť po 2027 ukáže kam to terajšia opozícia dotiahne.
Ja sa na to úprimne teším.
Nikdy však nebudem voliť stranu/y, ktoré sù voči EÚ až hrôzostrašne servilné,kydajú na vl.krajinu a jej predstaviteľov,urobia do bodky každú deb.ilinu,čo zavelia z Bruselu...to mne osobne principiálne prekáža...
A ak ku tomu dospejeme,potom už sme len nejaká pobočka EÚ,nie Slovensko.
Bohužiaľ,už aj tá hrdosť na vlastnú krajinu je neznámy pojem.
@anonym_b1672d po tejto vlade to NIKTO NIKAM nedovedie, takze sa nemusis tesit. Caka nas obdobie ako po Meciarovi.. Tuto krajinýu neda po tejto vlade dokopy nikto minimalne 20 rokov. Pretoze sa to neda. Vydrancovana, vylupena, zdegradovana, rozdelena krajina sa bude spamatavat roky, ak nie desatrocia. A kedze nasi jednoduchi obcania budu cakat zazraky od buducej vlady a nebudu im lietat holuby do ich bezzubych ust, zase bude na vine Simecka, Soros, Caputova...ded Vseved...
@dora281 cize musim byt jedine madarka, ked vidim nespravoflivost u madarov, hej? Clovek nemoze byt proste len principialny. Naozaj smutne :( vies, mna moja rodina (trestana za socializmu) vychovala inak, nie prospech a peniaze su hnanim mojho konania, ale laska k bliznemu.
@dora281 cize musim byt jedine madarka, ked vidim nespravoflivost u madarov, hej? Clovek nemoze byt proste len principialny. Naozaj smutne :( vies, mna moja rodina (trestana za socializmu) vychovala inak, nie prospech a peniaze su hnanim mojho konania, ale laska k bliznemu.
@julish to si pekne napisala:
"nie prospech a peniaze su hnanim mojho konania, ale laska k bliznemu."
🙂
@viestta 1. Zle si pozerala
2. Nie, určite nebolo.
Žiadne vulgarizmy do verejneho priestoru nepatria!
@evansova napisala so,, ze ja som ich nevidela. Priznam sa, ze nechodila som citat vsetky napisy, ktore kto napisala po celom Slovensku (moja, chyba, asi som mala) ale tie c som videl, tak tam vulgarizmy neboli. Staci take vysvetlenie alebo mam napisat aj zoznam ulic cez ktore som presla aby si to mohla ist prekontrolovat?
A s tym, ze vulgarizmy do verejneho priestoru nepatria suhlasim. Len potom neviem kde zaradit niektore vyjadrenia nasho dobrotiveho predsedu vlady, pretoze on celkom pravidelne vypusta jedovatu slinu (a nielen tu) vo verejnom priestore.
@evansova napisala so,, ze ja som ich nevidela. Priznam sa, ze nechodila som citat vsetky napisy, ktore kto napisala po celom Slovensku (moja, chyba, asi som mala) ale tie c som videl, tak tam vulgarizmy neboli. Staci take vysvetlenie alebo mam napisat aj zoznam ulic cez ktore som presla aby si to mohla ist prekontrolovat?
A s tym, ze vulgarizmy do verejneho priestoru nepatria suhlasim. Len potom neviem kde zaradit niektore vyjadrenia nasho dobrotiveho predsedu vlady, pretoze on celkom pravidelne vypusta jedovatu slinu (a nielen tu) vo verejnom priestore.
@viestta Na neho to platí tiež.
Vsimli ste si obrazok k teme?
Nezna revolucia na Slovensku - anglicky transoarent 🙃 Nuz, ked davame zatraktivnit MK umelej inteligencii... Ptilisna iniciativa skodi.
- Menenie nazvov,
- anonymni prispievatelia
- casom tie vygenerovane nicky budu AI prispievatelia (do volebnej kampane je este cas na vysperkovanie neomylneho ovplyvnovania mamickek na MK)
- obrazky k temam bez ladu a skladu,v inych temach vrestiaci covek - fakt upokojujuce 🙃
Skoda, kam ten MK speje

@lucyliu
Česká televízia 🙉🙉🙉
@anonym_b1672d to mi napadlo ako prve, len mi to vobec nesedelo do kontextu.