Bude vojna, keď skončí NATO?
Ahojte, ja nerada zakladám túto tému. Nerada na to myslím. Ale stále sme bližšie a bližšie k vojne. Keď napadlo rusko Ukrajinu to bolo hrozne. Ale mali sme nato tak som sa citila v bezpeci. Ale teraz co robí usa? Naši spojenci sa nám otáčajú chrbtom a my skoro bez zbraní. Zjednotí to Európu alebo rozdelí? Budeme držať spolu? Alebo každý štát bude za seba?
Ak skončí nato alebo sa nejako obmedzí to bude pre Rusko šanca storočia. Pre nich sme len figúrky na šachovnici.
Amerika sa bojí činy ich nebude zaujímať konflikt rusko - Ukrajina a možno aj eu ..
Ja sa hlavne bojím o deti neviem si predstaviť mobilizaciu a naše deti ledva dospelé...
Rusko nevie dobit niekolko rokov ani ukrajinu ako by len chcelo, vedelo a mohlo ine staty? Takze tak, treba pouzit sedliacky rozum.
Nepozeraj telku vymyva ti to mozog potom pises tieto bludy.
Rusko nevie dobit niekolko rokov ani ukrajinu ako by len chcelo, vedelo a mohlo ine staty? Takze tak, treba pouzit sedliacky rozum.
@anonym_8bb2ca autorka nehovori o Rusku, ale o planoch USA zabrat Gronsko akymkolvek sposobom, aj vojenskou silou. Cize stat NATO planuje defacto napadnut iny stat NATO, ak sa mu nepodari Gronsko kupit.
@anonym_8bb2ca autorka nehovori o Rusku, ale o planoch USA zabrat Gronsko akymkolvek sposobom, aj vojenskou silou. Cize stat NATO planuje defacto napadnut iny stat NATO, ak sa mu nepodari Gronsko kupit.
@buffinko no a tu zase pomoze rozum. Vies urobit jedno necitat kazdy den vsetko co sa napise. Necitam bludy a nemam strach
Ameriku ten konflikt zaujíma a snažia sa o zmier. Hoci správanie Trampa je dosť chaotické a nepredvídateľné. Neboj sa. Nemysli hned na najhoršie.
@buffinko citujem autorku "Ak skončí nato alebo sa nejako obmedzí to bude pre Rusko šanca storočia."
@anonym_8bb2ca nie že Rusko nevie, ale nechce dobit ukrajinu. To je veľký rozdiel. Keby chcelo, za tyzden ju zlupne ako dezert.
@anonym_autor v prvom rade treba pochopiť, ze kto je nepriateľ a kto vyvoláva konflikty. Vždy vzdy to bola len Amerika. Aj v rusko - ukrajinskom konflikte. Sleduj dianie vo svete, aby si nebola obmedzena, len nadpisom na tupkach. A nestresuj sa čo nemôžeš zmeniť.
@buffinko no a tu zase pomoze rozum. Vies urobit jedno necitat kazdy den vsetko co sa napise. Necitam bludy a nemam strach
@lentakyterapeut necitam bludy, sledujem vyhlasenia Trumpa a Vanca. aktualne sa formuje novy svetovy poriadok, co z toho bude, uvidime.
Čo urobi usa alebo rusko ty nijako neovplyvniš. Ovela horsie je to,ze ficova politika na 4 svetove strany nas doviedla do izolacie od vsetkych. My ako mala krajina jednoducho musime mat blizkych spojencov a tymi su europske krajiny. Na nedavnom stretnuti ochotnych myslim v pariži bolo 35 europskych krajin,my nie,vsak načo..nik nam neveri,nik s nami nepocita v pripadnom vojnovom konflikte.A toto zmeniť mozeme tym koho si zvolime na čelo statu v buducich volbach. Len aby to uz nebolo prilis neskoro.
Ludia prestante citat vsetky hovienka kazdy den. Normalne zite svoje zivoty. Nic sa nedeje a vy ste kopka nestastia. Hrozny jednoduchy narod.
Čo urobi usa alebo rusko ty nijako neovplyvniš. Ovela horsie je to,ze ficova politika na 4 svetove strany nas doviedla do izolacie od vsetkych. My ako mala krajina jednoducho musime mat blizkych spojencov a tymi su europske krajiny. Na nedavnom stretnuti ochotnych myslim v pariži bolo 35 europskych krajin,my nie,vsak načo..nik nam neveri,nik s nami nepocita v pripadnom vojnovom konflikte.A toto zmeniť mozeme tym koho si zvolime na čelo statu v buducich volbach. Len aby to uz nebolo prilis neskoro.
@janinah co sa tyka tych dalsich volieb, obavam sa uz teraz… opat sa zacne riesit akou hrozbou pre ludstvo su homosexuali a ludia zabudnu na vsetko, co sa tu odohralo a realne ovplyvnilo ich zivoty.. A ak by sa predda len postastilo, napravit to vsetko, co napachali, to bude nova olympijska disciplina..
@anonym_8bb2ca nie že Rusko nevie, ale nechce dobit ukrajinu. To je veľký rozdiel. Keby chcelo, za tyzden ju zlupne ako dezert.
@anonym_autor v prvom rade treba pochopiť, ze kto je nepriateľ a kto vyvoláva konflikty. Vždy vzdy to bola len Amerika. Aj v rusko - ukrajinskom konflikte. Sleduj dianie vo svete, aby si nebola obmedzena, len nadpisom na tupkach. A nestresuj sa čo nemôžeš zmeniť.
@anonym_fe52f4 mas k tomu vyjadreniu nejake relevantne dokazy, alebo len teoriu keby bolo keby? Mna zaujimaju dokazy nie politicke hry na macku a mys. Situacia je taka, ze na zaciatku islo Rusko do toho, ze to bude rychla vojenska akcia, ktora zial trva uz niekolko rokov. Tak co, je pravdepodobnejsie klamali vtedy svojimi vyhlaseniami alebo klamu svojimi cinmi? Kebyze ja som na mieste Ruska a davak take vyhlasenia urobim vsetko preto aby som si nenasr... do ust, im sa to nepodarilo len sa zosmiesnuju a nevedia si priznat, ze nedokazu dobit ani ukrajinu. Zial, nato doplacaju nevinni ludia.
Nás najväčší problem je fico a tato koalícia u nas a samozrejme republika so svojimi idiockymi plánmi o odchode z EU. My sa mame teraz ked sa Rusko a Amerika správajú ako blbci, správať tak, ze budeme podporovat jednotnú EU. Jedine tak mame šancu toto ako tak prezit.
Ved uz aby boli volby len aby to zas ten spratek nevyhral, kazdy na neho nadava v mojom okoli a vzdy v prieskumoch je na poprednych miestach
Ludia prestante citat vsetky hovienka kazdy den. Normalne zite svoje zivoty. Nic sa nedeje a vy ste kopka nestastia. Hrozny jednoduchy narod.
@lentakyterapeut mam osobne daleko od kopky nestastia si myslim, ale nerobim si iluzie, ze dianie vo svete nebude mat dopad na nase zivoty a ich kvalitu, uz len z ekonomickeho hladiska. ale treba mat sirsi rozhlad na pochopenie suvislosti. strach nemam, zivot zijem. neviem dianie v globale ovplyvnit, viem ovpyvnit len svoje dalsie kroky a malinko smerovanie krajiny. napr. ucastou vo volbach. mne taktika strcim hlavu do piesku a nic nevidim, cize nic sa nedeje nevyhovuje. kazdy ma pravo ale robit ako uzna za vhodne.
možno niekoho vyhodia alebo vystupi ale rozpadnut sa nerozpadne
gronsko sa odtoleruje podobne ako krym , alebo mnichovska dohoda kde nás predali v podstate , v zaujme mieru zase niekoho obetuju
tak ako teraz chcu obetovat ukrajinu, len problem je že to nestači ... neobetovali ju len preto lebo nie je istota že rusko nebude chciet viac , raz vyhlasi to raz to a v klude nemôže byt ani polsko , my sa predame bez boja však rus raz odide
usa ma hlavny problém s čínou , venezuelu napadli hlavne preto že predavala ropu pod cenu a činanom povolili postavit vojensku zakladnu ..
možno si to niekto neuvedomuje ale tichy agresor čo skupuje, zaklada, uveruje je čina ... tej by som sa viac bala usa , a trumpove nalady su skôr taktiky v podstate dosiahne vždy čo chce
@anonym_autor treba prestať pozerať tv a počúvať rádio. Radšej sa treba starať o rodinu, deti, psychickú pohodu a nie sa zamýšľať nad tým istým 4roky🫣😵💫 ak to príde, nikto sa tomu nevyhne. Ale ak to nepríde, psychika v prdeli a zbytočne. Média nafukujú koľko vládzu. A ľud žije v strachu. 🤷♀️
@anonym_fe52f4 nechcem ti brat ilúzie o svete a o rusku. Ale Rusko ma vacsie reci ako skutky a vzdy take bolo, rusko je dobre v kradnuti a kecani.
A v kecani to nie je take tazke, ak pochopíš logiku ludi mas vyhraté. Dolezite je ludi zneistit a vystrašiť a potom to opakovať a opakovať. Ľudský mozog potom začne pochybovať sam o sebe a ak chces ovládať ludi, tak ich nemusis presvedčiť, stavi ich zneistit a oni sa prestanú zaujímať.
A priznajme si si rovnaka. Ak vidis nejaku vec co podpori tvoj konšpiračné nazor reagujes prudko a hned sa ozveš. Ak ale vidis nieco comu nerozumieš a ide proti nazoru aky mas. Tak sa stiahneš a nechces sa o tom bavit a povies si: "Ale aj tak nemozeme vediet ako to je, vsetci su rovnaki."
Viem ako fungujú kospiracie, kedze som sama bola ich súčasťou a viem ako funguje ludsky mozog v konspiraciach.
Poznam jedneho vymetenca. Cita telegram voli republiku nema vzdelanie a je za vystupenie z EU. Pravda je len na telegrame a 4 roky taka kazdy den iba vojne a ockovani. Toto je hrozba hlupi ludia medzi nami. Cim viac hlupakov ty viac nakazia este aj normalnych
Poznam jedneho vymetenca. Cita telegram voli republiku nema vzdelanie a je za vystupenie z EU. Pravda je len na telegrame a 4 roky taka kazdy den iba vojne a ockovani. Toto je hrozba hlupi ludia medzi nami. Cim viac hlupakov ty viac nakazia este aj normalnych
@anonym_a7ed4a on nie je hlupak on je velmi nešťastný. Ako vacsina konspiratorov. Konšpiracie su ako sekta. Nedava to logiku, ale dava ti to pocit. A konspiracie aj sekty fungujú na emociach a strachu.
@anonym_a7ed4a on nie je hlupak on je velmi nešťastný. Ako vacsina konspiratorov. Konšpiracie su ako sekta. Nedava to logiku, ale dava ti to pocit. A konspiracie aj sekty fungujú na emociach a strachu.
@777januska777 ano nevie pravopis zeny sa mu smeju ked len otvori usta tak na ne nadava
@777januska777 ano nevie pravopis zeny sa mu smeju ked len otvori usta tak na ne nadava
@anonym_a7ed4a tak to je. Nešťastný a zdeptany človek. Podla toho koľko konspiratorov mame na slovensku je vidiet ako su Slováci nešťastný národ. Toto sa ťahá už z generácie na generáciu. Ja milujem Slovensko a preto ma toto tak boli.
@anonym_a7ed4a tak to je. Nešťastný a zdeptany človek. Podla toho koľko konspiratorov mame na slovensku je vidiet ako su Slováci nešťastný národ. Toto sa ťahá už z generácie na generáciu. Ja milujem Slovensko a preto ma toto tak boli.
@777januska777 problem je ze extremne vela ludi kradne a vysoka korupcia nici vsetko. A este k tomu hlupy jednoduchy poddajny narod
@777januska777 ak sledujes situáciu a nesedis si na dráte. Tak aky bol rozdiel v útoku usa na venezuelu a Ruska na Ukrajinu ?. Zamysli sa poriadne nad tym a tam je odpoveď na všetky otázky. Charakter útoku a cieľov. Úprimne konspiracie a fantasmagorie su tvoje druhé ja. Kde chce Fico odísť z EU ? Precitas jeden nadpis v podradnych opozicnych zaplatených novinách a šíriš bludy.
@anonym_8bb2ca uvedom, si, že ak by Ukrajinu nikto nepodporoval, tak už neexistuje.
Za nas sa nikto nepostavi, ved nasi "spojenci" v roku 1938 - Velka Britania a Francuzsko sa na nas vykaslali (na Ceskoslovensko).
Rovnako by to dopadlo teraz. Nik by nam nepomohol.
@buffinko treba len dúfať, že Kongres mu to zablokuje alebo aspoň treba počkať pokým mu skončí prezidentovanie a potom dúfať, že tento idiot sa k žiadnej forme moci už nedostane. V USA majú páky na to, aby sa nemohlo stať, že osud celej krajiny bude závisieť od jedného magora (teda ako v Rusku, ale tam tých magorov majú viac).
@777januska777 ak sledujes situáciu a nesedis si na dráte. Tak aky bol rozdiel v útoku usa na venezuelu a Ruska na Ukrajinu ?. Zamysli sa poriadne nad tym a tam je odpoveď na všetky otázky. Charakter útoku a cieľov. Úprimne konspiracie a fantasmagorie su tvoje druhé ja. Kde chce Fico odísť z EU ? Precitas jeden nadpis v podradnych opozicnych zaplatených novinách a šíriš bludy.
@anonym_fe52f4 no aký bol rozdiel v útoku na Venezuelu a Ukrajinu?

Joj, nezakladaj tu taketo depresivne temy… vestica Jolanda tu medzi nami nie je, nikto ti nepovie ako to bude a ty to aj tak nezmenis. Zi zivot a co bude, bude.. taketo globalne zalezitosti nemas ako vyriesit, max sa zo strachu zbal a odid niekam, kde ti to pride bezpecnejsie.