icon

Čo hovoríte na emisné povolenky?

26. jan 2026

Čo hovoríte na emisné povolenky?

anonym_cfabb9
27. jan 2026
@anonym_5aa166

@anonym_cfabb9 o čom ty točíš, keď píšeš, nech v Petržalke teda nenabíjajú. A čo budú robiť, keď sa budú predávať autá len na elektrinu? Budú parkovať niekde ďaleko, lebo ty kamionista si tak zvyknutý. Pevne verím, že aj tvoje súkromne auto parkuješ niekde v riti. Aha jasne, ty mas kde, tak ti to je jedno. Hlavne, že ty budeš mať kde nabíjať. A nikto ta sem ani neposiela žiť.
Ja som bola nedávno v Ázii a videla som tie obrovské stanice na nabíjanie. Aby si ich nemal blízko tvojho domu v budúcnosti a som zvedavá či sa ti to bude páčiť. Uisťujem ta, že to vyzerá a aj je niečo otrasné čo si napr. v Ba neviem ani predstaviť, že kde by ich postavili

@anonym_5aa166
Áno správne,keď nebudeš mať kde parkovať a nabíjať,tak jednoducho nebudeš môcť mať auto. Čo je na tom nepochopiteľné?
Keď chceš mať opice,musíš mať aj na banány.

majka35
27. jan 2026
@viestta

Problem budem riesit ked nastane

@viestta ako?

anonym_5aa166
27. jan 2026
@anonym_cfabb9

@anonym_5aa166
Áno správne,keď nebudeš mať kde parkovať a nabíjať,tak jednoducho nebudeš môcť mať auto. Čo je na tom nepochopiteľné?
Keď chceš mať opice,musíš mať aj na banány.

@anonym_cfabb9 ja mám kde parkovať aj nabíjať, zamýšľam sa len, ako budú nabíjať ľudia na sídliskách. Nakoľko niečo EU nanúti a obyčajní ľudia sa môžu aj zblázniť potom

autor
27. jan 2026
@majka35

@viestta ako?

@majka35 nebude sa dat riešiť, bohužial, neskoro. Niečo neznesie odklad

autor
27. jan 2026

A potom bude ",zase Fico". Lenze tieto veci sa od klepli už za Matovica

hopatko
27. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako sa "klepli za Matovica"? Kto a kedy schvalil ETS2? No schvalne, daj

autor
27. jan 2026
@hopatko

@anonym_autor ako sa "klepli za Matovica"? Kto a kedy schvalil ETS2? No schvalne, daj

@hopatko studuj, kto hľadá nájde. Tieto veci sú tu dlho. Len ľudia sa nezaujímajú, žiaľ😞.

hopatko
27. jan 2026
@anonym_autor

@hopatko studuj, kto hľadá nájde. Tieto veci sú tu dlho. Len ľudia sa nezaujímajú, žiaľ😞.

@anonym_autor uz som to tu pisala, ze to mam nastudovane, stracas sa. Pises bludy klamstva a vymyslene veci.

autor
27. jan 2026
@hopatko

@anonym_autor uz som to tu pisala, ze to mam nastudovane, stracas sa. Pises bludy klamstva a vymyslene veci.

@hopatko nemyslím. Jedna vec je, čo človek chce vidieť a druhá, čo vidí, realita. Studuj viac a budeš v obraze. Psychológia je veľmi zaujímavá.....

simca06022011
27. jan 2026
@anonym_c3686b

@anonym_autor jedine naše šťastie je, že nás do EU zobrali.Ved by sme nemali ani cesty ani opravené to naše ""statne bohatstvo"" hrady, zámky ako píšeš.To, že sa peniaze v eurofondov rozkradnu vzniknú firmy na vytulenovanie je naša slovenská vlastnosť.My to máme hlboko vryte v dna ukradnúť, pospinit, ale tváriť sa ako hrdí Slováci.Ty ako správna Slovenka podporujes slovenské výrobky, chodíš na Slovensko na dovolenky, kupuješ slovenské oblečenie?
Elektromobily nie sú pre naše vačky budeme konečne jazdiť bicyklom a kolobezkami ako v NL, BE, Dánsku a nie, že ľudia jazdia po jednom a potom skucia aké je drahé poistné, benzín
a k dani z nehnuteľností a pri dedení, predaji máme najnižšie poplatky s tým treba rátať, že do pár rokov budeme platiť veľmi veľa, ja už len čakám kedy sa začne platiť za školy ešte stále sa máme veľmi dobre chcete sa porovnávať so zahraničím, ale zároveň neplatiť nič taký socializmus v kapitalizme😂

@anonym_c3686b ALE tunelovanie nie je len slovenske, deje sa to kade tade :DD Ostatne s peniazmi z EU tiez nie je take ruzove ako opisujes, mame tu 2026 rok a kopa obci nema kanalizacie, chodniky, osvetlnenie a CESTY NIE SU. Je to debata na dlho a reci, keby nebolo, nemali by sme .. je len to co by si niektori priali, je dost mozne ze mali by sme. A mozno nie, nikto nevie. Fakt je ze sa stavalo aj predtym a budovalo. Fakt je ze dotacie a rozne fondy, predrazuju vsetko, vedu k neefektivnosti, plytvaniu a v neposlednom rade nekvalitnej praci. NIkto totiz za to nezodpoveda, nacerpaju sa fondy na projekt a vybavene. CI sa postavi cesta, ktora vydrzi 10-15rokovo, alebo taka co sa o dva roky bude rekonstruovat, je druha vec.

autor
27. jan 2026
@hopatko

@hopatko naozaj? Napiš v roku 2028. 🙂

anonym_c3686b
27. jan 2026
@anonym_5aa166

@anonym_cfabb9 ja mám kde parkovať aj nabíjať, zamýšľam sa len, ako budú nabíjať ľudia na sídliskách. Nakoľko niečo EU nanúti a obyčajní ľudia sa môžu aj zblázniť potom

@anonym_5aa166 je to nereálne nás známy pracuje v Mercedese Nemci ich tlačia do predaja áut, ale Slováci na to nemajú peňaženky.A to do Mercedesu chodia lepšie zarabajuci.

viestta
27. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor emisne povolenky predavala a kseftovala s nimi uz 1. Ficova vlada v r. 2008 (kauza Interblue). ETS 2 bol schvaleny v novembri 2025. Ako tam zapada Matovic casovo?

autor
27. jan 2026
@viestta

@anonym_autor emisne povolenky predavala a kseftovala s nimi uz 1. Ficova vlada v r. 2008 (kauza Interblue). ETS 2 bol schvaleny v novembri 2025. Ako tam zapada Matovic casovo?

@viestta nie, bolo to za Matovicovej vlády
A v podstate, všetci v tom idú. Či Fico, či Matovic. O tom to je. A ludia sa preťahuju, ktorá vláda. Na smiech.

autor
27. jan 2026

Všetci v tom idú

viestta
27. jan 2026
@anonym_autor

@viestta nie, bolo to za Matovicovej vlády
A v podstate, všetci v tom idú. Či Fico, či Matovic. O tom to je. A ludia sa preťahuju, ktorá vláda. Na smiech.

@anonym_autor ale netrep piate cez deviate, ETS 2 schvalovali vlani v novembri
Na smiech si akurat ty, ked tu pises bludy bez znalosti faktov.

simca06022011
27. jan 2026
@viestta

@viestta no nezvyknem tebe chyby hladat v textoch, ale miesas tu trosku ty piate cez deviate.. interblue boli ETS1, uplne ina vec. ETS2 nevznikol za Fica naozaj, navrh bol v 2021 v EK, v ramci Fit for 55, navrhnutý EK v júli 2021 (Fit for 55), poilticky sa na tom dohodlo v eu v 2022, chvaleny v 4/2023 (vysla smernica), teraz v decembri sa upravoval

viestta
27. jan 2026
@simca06022011

@viestta no nezvyknem tebe chyby hladat v textoch, ale miesas tu trosku ty piate cez deviate.. interblue boli ETS1, uplne ina vec. ETS2 nevznikol za Fica naozaj, navrh bol v 2021 v EK, v ramci Fit for 55, navrhnutý EK v júli 2021 (Fit for 55), poilticky sa na tom dohodlo v eu v 2022, chvaleny v 4/2023 (vysla smernica), teraz v decembri sa upravoval

@simca06022011 ale schaleny bol vlani, Slovensko bolo proti

simca06022011
27. jan 2026
@viestta

@simca06022011 ale schaleny bol vlani, Slovensko bolo proti

@viestta ako pisem, smernica vysla uz 2023, uz bol schvaleny a bola povinnost to zacat implementovat. Teraz len upravy riesili, odlozenie atd. Len aktualne, kedze sa blizilo zavedenie, sa podla mna vsetci prebrali a protestovali... vtedy vsetci cusali, ked sa to schvalovalo

autor
27. jan 2026
@viestta

@viestta neklam, bolo to už za Matovica. Vtedy sa o tom hovorilo. A keby bola pri moci ps, je to tu dávno už

anonym_cfabb9
27. jan 2026
@anonym_5aa166

@anonym_5aa166
No tak potom to je v najlepšom poriadku,ja tiež. Tak načo to chceš riešiť? Je veľa vecí,ktoré ľudia nemajú resp.nemajú na to. Nemôžeme mať predsa všetci všetko,to by ani nešlo.

anonym_5aa166
27. jan 2026
@anonym_cfabb9

@anonym_5aa166
No tak potom to je v najlepšom poriadku,ja tiež. Tak načo to chceš riešiť? Je veľa vecí,ktoré ľudia nemajú resp.nemajú na to. Nemôžeme mať predsa všetci všetko,to by ani nešlo.

@anonym_cfabb9 čítaj o čom píšem. Nikde nepíšem, že ľudia z Petržalky nebudú mať na elektrické autá. Problém je v niečom inom. Si vieš predstaviť, keď je v jednej bráne paneláka cca 100 bytov, to máš napr. 150 aút (vela rodín má 2 autá), tak si predstav ako budú tie autá dole na cudzom pozemku niekde nabíjať. A keď stále nechápeš, tak už mi nepíš, je mi to jedno. Zjavne nebývaš vo veľkomeste

anonym_25749e
27. jan 2026
@anonym_575d8d

Inu otazku davam, zeny, vy co periete kazdy den, nevadi vam, ze zbytocne drancujete zem? Tolko prasku, spinavej vody a elektriny vypustite dole odtokom do kanala? Pri kazdodennom zmyvani podlahy, kolko jari a chemie pouzijete? Postelne pradlo sa da pouzit aj viac ako tyzdne a tricko, ktore nie je viditelne spinave a spotene sa da pouzit aj 2 krat. Alebo nakup handier z Bangladesha vyrobeneho detmi ako su tie vase , to vam nevadi?

@madeincssr nie
@anonym_575d8d handry z Bangladéša? Také isté kúpim aj tu, len 3x drahšie. A preprava je tá rovnaká, či ku mne domov alebo do obchodu.

anonym_e26dfd
27. jan 2026
@hopatko

@katulienkax a kto a kde sa hra na zachranu planety?

@hopatko ty si jedna neuveriteľná osoba. V inej diskusii čítam od teba príspevky, ako treba chápať, súcitiť a byť tolerantní. Tu si robíš srandu z autora. Proste si úžasný človek plný empatie.

hopatko
27. jan 2026
@anonym_e26dfd

@hopatko ty si jedna neuveriteľná osoba. V inej diskusii čítam od teba príspevky, ako treba chápať, súcitiť a byť tolerantní. Tu si robíš srandu z autora. Proste si úžasný človek plný empatie.

@anonym_e26dfd daj, kde si robim srandu.

bosorkabb
27. jan 2026

Celá EÚ nieje zlý projekt. Keby nebolo blbosti ktoré vymýšľajú. Emisné povolenky sú jedna z nich.

hopatko
27. jan 2026
@anonym_e26dfd

@anonym_e26dfd mimochodom, odkedy uzasny clovek plny empatie nemoze srandovat? Som poctena, ze si luskas moje prispevky aj v inych diskusiach a budu pre teba prinosom. A verim, ze ako anonym nemas potrebu prave tu hodnotit moje prispevky v inej nesuvisiacej teme. To by si vyzerala fakt blbo, nazyva sa to stalking.

anonym_cfabb9
27. jan 2026
@anonym_5aa166

@anonym_cfabb9 čítaj o čom píšem. Nikde nepíšem, že ľudia z Petržalky nebudú mať na elektrické autá. Problém je v niečom inom. Si vieš predstaviť, keď je v jednej bráne paneláka cca 100 bytov, to máš napr. 150 aút (vela rodín má 2 autá), tak si predstav ako budú tie autá dole na cudzom pozemku niekde nabíjať. A keď stále nechápeš, tak už mi nepíš, je mi to jedno. Zjavne nebývaš vo veľkomeste

@anonym_5aa166
Jednoducho dolu nebude 150 áut, ale možno 30. Jediný kto tu tomu nechápe si ty. 👍

autor
27. jan 2026
@bosorkabb

Celá EÚ nieje zlý projekt. Keby nebolo blbosti ktoré vymýšľajú. Emisné povolenky sú jedna z nich.

@bosorkabb krajiny eu, kedysi vyspelé v porovnaní s ostatným svetom. A možno to niekomu vadí. Európa mala všetko. Lesy, zdroje, vodu....životnú úroveň... V podstate dobrá zóna pre kľudný život. V porovnání s iným svetom

anonym_5aa166
27. jan 2026
@anonym_cfabb9

@anonym_5aa166
Jednoducho dolu nebude 150 áut, ale možno 30. Jediný kto tu tomu nechápe si ty. 👍

@anonym_cfabb9 tak dúfam, že auta sa vzdá vaša rodina ako prvá.