Čo hovoríte na emisné povolenky?
Čo hovoríte na emisné povolenky?
@weleda123 to asi telefonicky prieskum robil pan Koso. Inak kto je to ? Idem pogooglit toho pana inziniera. Mam medzery. Urcite ho najdem na Hlavnych spravach, moj tajny tip.
@hopatko tiež som musela googliť a teda mi stačilo spojenie daného pána s Huliakom a v otázkach suverenity sympatizuje s fašistami z Republiky. Viac nepotrebujem vedieť.
@hopatko tiež som musela googliť a teda mi stačilo spojenie daného pána s Huliakom a v otázkach suverenity sympatizuje s fašistami z Republiky. Viac nepotrebujem vedieť.
@weleda123 aj mne stacilo. Uprimne, tusila som od zaciatku ze cela tato debata takto dopadne... Zarucene praudy a sdielajte kim nesmazu
@anonym_autor a ty si to jedno percento uvedomelých spolu s nejakým Kosom, hej? 😅
@weleda123 no, nie je mi to jedno. Ale vidím tu, čo sa týka energopomoc - i. A to je len začiatok. Bude horšie
@weleda123 no, nie je mi to jedno. Ale vidím tu, čo sa týka energopomoc - i. A to je len začiatok. Bude horšie
@anonym_autor energopomoc dodžubala vláda. A to sú napríklad ceny elektriny aktuálne na úrovni z roku 2021. Plyn máme stále "lacný ruský", tak čo asi súdruhovia dobabrali? Žeby potrebovali preprať ďalšie peniaze? Minulá vláda zvládla energopomoc ukážkovo, aj keď na nich chrlite oheň z radov koaličných voličov a VŠETCI sme mali zastropenú cenu. Teraz je jeden veľký bordel všade akurát tak. A áno - ak sa dostanú k moci fašisti a spoja sa so Smerom, tak súhlasím - vtedy bude ešte horšie a posledný nech zhasne (vlastne ono ani nebude čo zhasínať).
@anonym_autor energopomoc dodžubala vláda. A to sú napríklad ceny elektriny aktuálne na úrovni z roku 2021. Plyn máme stále "lacný ruský", tak čo asi súdruhovia dobabrali? Žeby potrebovali preprať ďalšie peniaze? Minulá vláda zvládla energopomoc ukážkovo, aj keď na nich chrlite oheň z radov koaličných voličov a VŠETCI sme mali zastropenú cenu. Teraz je jeden veľký bordel všade akurát tak. A áno - ak sa dostanú k moci fašisti a spoja sa so Smerom, tak súhlasím - vtedy bude ešte horšie a posledný nech zhasne (vlastne ono ani nebude čo zhasínať).
@weleda123 nevadi, ked sa budeme potapat a klesat ku dnu marianskej priekopy, tak aspon budeme ovladat potapacske znaky, ako riadny spravny nacek
@weleda123 áno, možno to tak je, možno nie. Platí môj príspevok vyššie. Aby ľudia o tom vedeli, boli informovaní. Žiaľ, mnohí nevedia ani o čo ide. 😒. Pritom sa to bytostne týka ich života. Každého z nás
@anonym_autor
Áno možno,možno.. A možno vyhrám prvú cenu a nebude ma to vôbec trápiť. Tiež možno.. 🤣
.
@anonym_25749e Ja nechápem takéto náreky. Postaví energetická firma, postaví zamestnávateľ to je jedno, máme na parkovisku zo 3 (možno 4) rôzne typy. Niektorý zamestnávateľ zaplatí, iný nechá aby si každý zaplatil sám tomu kde sa bude nabíjať. Prečo by mali preparkovávať? Však nakoniec každé miesto bude mať nabíjačku tak ako to je inde - napríklad Nórsko čo som dal fotku. To postupný proces, nám postupne pribúdali tak ako pribúdali elektrické autá. Slováci musia hľadať v každej veci len problémy.
@hiro lenže každá vec má svoje problémy a najprv treba riešiť tie a až potom sa nadchýňať nad tým, ako v ére elektromobilizmu a emisných povoleniek bude sveta žiť.
@anonym_autor veru zaplačete obidve krvavými slzami, zvolili ste sú tuto smerohlas mafiu, ktorá nás 15rokov okráda. Vaše platy mohli byť už dávno vyššie, minimálne o tých 500 eur za ktorými plačeš, ekonomika mohla napredovať, štát mohol pomáhať slabým...ale vďaka ľuďom ako vy budeme všetci len platiť.
@makaronka01 a doma, vrátane teba, sú všetci normálni a zdraví? Táto diskusia je o tom ako ľudia vnímajú emisné povolenia a nie o tom kedy a či vôbec tie dve volili Fica. O chvíľu budeš Fica a jeho voličov vidieť aj v kuchyni v hrncoch.
@anonym_autor veru zaplačete obidve krvavými slzami, zvolili ste sú tuto smerohlas mafiu, ktorá nás 15rokov okráda. Vaše platy mohli byť už dávno vyššie, minimálne o tých 500 eur za ktorými plačeš, ekonomika mohla napredovať, štát mohol pomáhať slabým...ale vďaka ľuďom ako vy budeme všetci len platiť.
@makaronka01 to nemyslis vazne 😂
@makaronka01 zlatko, a Teba kto alebo čo oprávňuje ľuďom, ktorých nepoznáš, nič o nich nevieš, nadávať za to, koho volili? Veď to ani nevieš. Ja som sa Ti zdôverila s tým, koho som volila? Že o tom neviem. To, že Tebe doma nadávajú za Tvoju voľbu, je Tvoj problém, vyrieš si ho s príbuznými a nie s ľuďmi, o ktorých vieš prd makový. Želám Ti pekný deň.
@makaronka01 zlatko, a Teba kto alebo čo oprávňuje ľuďom, ktorých nepoznáš, nič o nich nevieš, nadávať za to, koho volili? Veď to ani nevieš. Ja som sa Ti zdôverila s tým, koho som volila? Že o tom neviem. To, že Tebe doma nadávajú za Tvoju voľbu, je Tvoj problém, vyrieš si ho s príbuznými a nie s ľuďmi, o ktorých vieš prd makový. Želám Ti pekný deň.
@maja249 zlatko, a k téme by si niečo mala? Či len sa hneď z rána odbaviť. Ty budeš ďalši potápač
@maja249 Zlatko, nevieš ani čítať? Ja nikomu nenadávam, len som skonštatovala stav aký je...a keď budeš roniť tie krvavé slzy, tak sa poďakuj len sama sebe.
@hiro možno tvoj zamestnávateľ problém nemá, ale nie každý robí v automobilke alebo v nejakej výrobnej hale niekde na lazoch. Takže keby aj každý zamestnávateľ bol taký ochotný a chcel by postaviť, tak žiaľ nemôže lebo buď nemá kde, alebo pozemok patrí niekomu inému. A rovnaké problémy s pozemkami budú pri obytných domoch po celom Slovensku. Slovaci nemajú problémy, len sú aj slovaci, ktorí si dovidia viac ako len na špičku nosa a myslia aj na druhých a ich problémy a nie iba na seba, lebo ty mas kde a viac ta nezaujíma
@anonym_5aa166 "alebo pozemok patrí niekomu inému. A rovnaké problémy s pozemkami budú pri obytných domoch po celom Slovensku"
Čo má s tým komu patrí pozemok? Nič. Skoro všetky nabíjacie stanice stoja na cudzích pozemkoch. Či mesta, či obchodu, či vlastníka budovy. Žiadne ZSE či iný poskytovateľ nejde kupovať tých 6m2. Dohodne sa s majiteľom pozemku kde je parkovacie miesto a je.
@karolinakr všetko sme mali pred vstupom do EÚ. A kvalitné. Spravili nás závislými (zlikvidovanie poľnoh., hospod......). Naša krajina bohatá, chovy,lesy, voda.... A teraz je problém vystúpiť. Chyba nastala už dávno. Chyba bola vstúpiť do únie. Teraz je ťažko to riešiť. Ako dieťa som pozerala "udalosti, komentáre" - výnosy, pozit.spravy z poľnohosp. A teraz? Kde, čo pozitívne sa dozviem?
@anonym_autor krásny príklad spomienkového optimizmu...
Nie "oni" nás zničili. Sami sme sa, tým koho si tu opakovane volíme..
Zjavne v tom bude Slovač pokračovať, keďže čoraz viac zmanipulovaných krici po odchode z eú..
A tie cesty ma pobavili..
Skús sa poprechádzať po okolí, koľko tabúľ uvidíš, že spolufinancované z prostriedkov EU. Nemali by sme chodníky, školy, detské ihriská, obecné úrady by padali na hlavu, atd. A áno, ani cesty, tunely, mosty by neboli..
Ja neviem ludia, vy si sedíte na vedení?
@hiro a ty si vôbec uvedomuješ, že nie všetci sú v mestách a u "zamestnávateľov"? Existujú dediny, lazy, samoty.... Dôležití ludia, pestovatelia, chovatelia, ktorí zachraňujú to, čo je v ťahu. Domáce mäso, mlieko, výrobky, zelenina ovocie, ktoré ešte má význam... A? Život je aj mimo miest,našťastie ešte zatiaľ. Ty čo veta, to sebestredná sprostosť. Ludia žijú aj inak ako TY
@anonym_autor "a ty si vôbec uvedomuješ, že nie všetci sú v mestách a u "zamestnávateľov"? Existujú dediny, lazy, samoty".
A? Však v tom prípade nepotrebujú žiadnu druhú stranu aby im stavala nabíjací stojan, kábel si vyvedú zo svojho domu.
@makaronka01 ty si radšej uvedom, že žiadna voľba nie je dobrá. Z toho, čo tam je. Z blata do kaluže.
@anonym_autor presne takúto odpoveď som čakala ...kde sú tie miliardy čo sa vyzbierali v konsolidácii? Dlh nie, že klesá, on ešte rastie, a to rýchlejšie ako za Matoviča, ktorý rozdával ako bez zmysu...a teraz vsetko drahé, všetky poplatky išli hore, transakčna daň, zdravotné odvody vyššie, daňový bonus...a ešte koľko nám zoberú.... to Ti nie je ľúto tých peňazí? Za tými krvavé slzy neroníš? Však ešte aj tvoje deti to budú splácať....
Nehnuteľnosti nebudeme smieť predávať, ani prenajimať, alebo akokoľvek s nimi manipulovať, ak nebudeme mať emisnú povolenku a tak nam napália pokutu a keď na ňu nebudeme mať, tak nám nehnuteľnosť vyvlastnia a nás dajú do zdieľaného prenájmu! Auto prestane byť súkromným majetkom a stane sa verejným zdrojom, autá budú zdieľané. Nebude hotovosť, len digitálna mena - totálna kontrola. Nebudete nič vlastniť a budete šťastní! To je politika Green deal a Agenda 30! Je to o ekonomickej a sociálnej kontrole kontinentu. Napĺňa sa Great Reset - Klaus Schwab.
@maja249 Zlatko, a ešte som zabudla dodať, my sme doma všetci v poriadku, u nás nik nemal zatemenie mysle a nezvolil toto čo tu máme... Nemať argumenty a útočiť na rodinu, ubohe...Ale vieš, ako sa hovorí, podľa seba súdim teba... musíš to mať v rodine veľmi ťažké...
politika je najhoršia vec tam si ludia vždy posekaju aspon krasne vidno na tejto vzorke že neda sa vyhovieť všetkym, nech by si bol politik akykolvek
bola tu jedna kočka, ktora obhajovala Dzurindu a vždy sa vyjdrovala k politike ani nebola z SK tušim už som ju davno nepočula,,,nepamäta si niekto jej nick? ona vždy bola za exaktne vedy a Fico ju nemohol osloviť ani omylom, aj v USA boli, davno som ju nevidela
@maja249 Zlatko, a ešte som zabudla dodať, my sme doma všetci v poriadku, u nás nik nemal zatemenie mysle a nezvolil toto čo tu máme... Nemať argumenty a útočiť na rodinu, ubohe...Ale vieš, ako sa hovorí, podľa seba súdim teba... musíš to mať v rodine veľmi ťažké...
@makaronka01 cicka, presne sa Tvoje slová hodia na Teba...podľa seba, súdim Teba. Ešte raz Ti opakujem. Ako vieš, kto koho volil? Stála si mu za chrbtom? Vypisovala si mu volebný lístok? A daj si pozor, aby sa Ti to, čo želáš iným dvojnásobne nevrátilo späť. Roniť slzy budeš aj Ty, nielen ja, buď si istá.
@makaronka01 a ty máš argumenty, keď útočíš na cudzích ľudí? Chápeš vôbec písaný text? No daj, koho si volila, nech sa zabavíme.
Nechápete vy telatá, že v prípade emisných povoleniek, nejde o to že vy máte elektromobil, tepelko, kotol na biomasu, fotovoltaiku, ale o to, že vám brutálne zdražie všetko! Ešte raz, rozumiete, všetko!!! Ešte aj ten vzduch ktorý dýchate a ktorý prdíte.
Nechápete vy telatá, že v prípade emisných povoleniek, nejde o to že vy máte elektromobil, tepelko, kotol na biomasu, fotovoltaiku, ale o to, že vám brutálne zdražie všetko! Ešte raz, rozumiete, všetko!!! Ešte aj ten vzduch ktorý dýchate a ktorý prdíte.
@anonym_25749e to sa tu uz neriesi, uz sa hadaju o tom kto koho volil :DDD lebo to je najdolezitejsia vec slovenskych obcanov, vytahovat co bolo, tak ako politici.. :D co bude sa riesi, az ked to pride, pozliepaju dotaciami alebo sa budu hrat na hrdinov, ako to "zvladneme" zaplatit. Ponadavame si na forach a vybavene...
@makaronka01 a ty máš argumenty, keď útočíš na cudzích ľudí? Chápeš vôbec písaný text? No daj, koho si volila, nech sa zabavíme.
@anonym_25749e daj kde útočim.. az po tebe anonym, ktorý sa hanbí za vlastný názor a musi sa skrývať...
@makaronka01 cicka, presne sa Tvoje slová hodia na Teba...podľa seba, súdim Teba. Ešte raz Ti opakujem. Ako vieš, kto koho volil? Stála si mu za chrbtom? Vypisovala si mu volebný lístok? A daj si pozor, aby sa Ti to, čo želáš iným dvojnásobne nevrátilo späť. Roniť slzy budeš aj Ty, nielen ja, buď si istá.
@maja249 Cicka, Zlatko či čo si...ja nemusím nikomu v rodine stáť za chrbtom. Je mi ľúto, že vy v rodine máte také vzťahy. A ešte, ja som Ti nič neželala, na rozdiel od teba, o tých slzách to si napísala ty sama.
@maja249 Cicka, Zlatko či čo si...ja nemusím nikomu v rodine stáť za chrbtom. Je mi ľúto, že vy v rodine máte také vzťahy. A ešte, ja som Ti nič neželala, na rozdiel od teba, o tých slzách to si napísala ty sama.
@makaronka01 s Tebou je to ťažké, tak znova. Ako vieš, kto koho volil, pokiaľ Ti to sám nezavesil na nos. A ak Ti to aj niekto povedal, nemáš absolútne žiadne právo ho kvôli tomu zhadzovať. Ty mi si jeho svedomie.
@makaronka01 s Tebou je to ťažké, tak znova. Ako vieš, kto koho volil, pokiaľ Ti to sám nezavesil na nos. A ak Ti to aj niekto povedal, nemáš absolútne žiadne právo ho kvôli tomu zhadzovať. Ty mi si jeho svedomie.
@maja249 kde útočim? Ja som s tebou len súhlasila, že máš pravdu, keď si napísala, že budeš roniť krvave slzy. Keby tu 15 rokov nevládla mafia, boli by sme niekde inde a aj tie dopady emisných povoleniek by sme menej pocítili...ale teraz keď všetko drazie, príjmy klesajú, ekonomika je v ... tak to bude teda riadne cítiť...mne nikto nemusí vešať na nos koho volil, stačí vidieť, ako sa kto vyjadruje k tomu čo sa tu deje...

@anonym_autor a ty si to jedno percento uvedomelých spolu s nejakým Kosom, hej? 😅
@weleda123 to asi telefonicky prieskum robil pan Koso. Inak kto je to ? Idem pogooglit toho pana inziniera. Mam medzery. Urcite ho najdem na Hlavnych spravach, moj tajny tip.